Close
Faqja 14 prej 26 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 254
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Une jam 12000 km larg Shqiperise
    kekena kojshi na dy a si
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Me sa shikojë e gjithë puna bëhet për zonën bregdetare.. e gjithë ajo zona thota ilia spiro është minoritare! E gjithë ajka me një fjalë!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    user ku na e keni len eurostarin mer amon
    apo eshte i zene me femra e ska kohe
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    eurostarin e ke siper teje t'u honger jonxhe...hahahahha
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    Kombesia nuk eshte materie, nuk eshte nje energji qe shenderohet ne nje dicka tjeter etj etj etj, ka me qindra rraca e pupuj me kultura te lashta e me civilizime qe jane zhdukur ose shkapertisur dhe ketu KETU ESHTE QELLIMI I KISHES GREKE: TE KRIJOJE (E KA ARRITUR) NGA HICI NJE KOMB KU EDHE I KA DHEN GJUHEN QE SOT FLET E QE SKA ASPAK LIDHJE ME GREQISHTEN E VJETER, TE RREMBEJE DHE TJETERSOJE HISTORINE, TE KETE NJE MAKUTERI TE PA KRAHASUSHME PER ANEKSIM DHE MBI TE GJITHA NJE PERGJERIM PER KRIJIM TE NJE PERANDORIE SI DIKUR....e ka bere duke na coptuar dhe ne jemi i vetmi komb qe katerceperisht kisha dhe politika Greke si dhe ata qe i ka pas, na kane pergjysmuar dhe gangrenizuar, vazhdojne te na sundojne e percajne, na kane zene per fyti ekonomine, politiken, e nuk po na lene rehat gje qe lidhet edhe me tjetersimet e vet budallepsiet e disave. Disa u shiten dhe disa u torturuan si askush.

TRUPI ESHTE KUFOME NE QOFTE SE RRESHT SE MENDUARI.
    NE DO TE KTHEHEMI NE KUFOMA PERSA HERE NJE I SHITUR NA NDALON TE VEME FLAMURIN E KOMBESISE TONE NE VENDIN TONE .....APO MOS IU DO VENE BENZINE KUFOMAVE QE NGA BASHKITE E PRESIDENCA, PROKURORIA, POLICIA, SHIK E SHISH.....
    shume bukur jane ato qe thua...por mua me pelqen ti permbahem realitetit dhe realiteti eshte qe nese shkon ti ne himare sot dhe ju thua qe ata jane greke mund te te vrasin(sepse jane edhe me grek se greket)...aty e mbrapa nuk ka nevoje me gjate per diskutime....eshte e habitshme qe shqipetare ne Nish te serbise sot jane serbe oetodokse dhe nese ju thua se jane shqipetare mund te te vrasin, ne Maqedoni ne Reke te eperme nese ju thua qe jane shqipetare mund te te vrasin edhe pse jane ortodokse...origjina e tyre deri para 100 vjetesh eshte shqipetare dhe nuk dinin Maqedonisht ...e njejta edhe me fshatrat e Sulit ne greqi e shume zona te tjera si keto....por nuk do te gjesh asnjehere te kunderten.....dmth qe nje grek,serb,maqedonas te doje me force te behet shqiptar...edhe ato pak turq ne prizren ..mbajne gjuhen dhe origjinen e tyre edhe pse perandoria otomane eshte fsire nga memoria e njerezve...
    psh , ne greqi do te shikosh shendrime mbiemrash te familjeve si
    shkurti..ne..konduriotis
    zeza..ne..mavriki..etj etj si keto...eshte e jashtzakonshme se si keta njerez kane ndryshuar kombesine ...qe do te thote qe edhe kombesia u ndryshoka ...cuditerisht....e pranoj qe ky fakt eshte teper neverites dhe shume larg principeve baze qe ka njeriu qe kur vie ne jete...por faktet po tregojne qe qenka e realizueshme ....e pranoj eshte nje fenomen i rralle dhe i jashtzakonshem...
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    KETU ESHTE QELLIMI I KISHES GREKE: TE KRIJOJE (E KA ARRITUR) NGA HICI NJE KOMB KU EDHE I KA DHEN GJUHEN QE SOT FLET E QE SKA ASPAK LIDHJE ME GREQISHTEN E VJETER, TE RREMBEJE DHE TJETERSOJE HISTORINE, TE KETE NJE MAKUTERI TE PA KRAHASUSHME PER ANEKSIM DHE MBI TE GJITHA NJE PERGJERIM PER KRIJIM TE NJE PERANDORIE SI DIKUR....
    Si mundet te paragjykosh keshtu nje Kishe te tere, se paska bere te tilla gjera, thjesht pa patur asnje fakt,...kjo tregon thjesht urrejtje ndaj Kishes Orthodhokse dhe asgje tjeter.... keto jane thjesht mllefe islamike
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin

Lëre se kemi pësu munges, vuajmë nga euro-addiction!

(tek profili i tij kisha parë 'i përjashtuar')

(ilia spiro.. mos vë dorën në zjarrë për kishën sepse njerëz ka aty brenda, si dhe në xhami, jo engjëj, për grekun me sa di.. përveç të mirave ka pësuar dhe shumë të këqija nga kisha, vetëm të shikosh kishat e ndërtuara në tempuj të lashtë..)

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Prej kohesh e kam fiksuar se zona prej Palase e deri ne Nivice, i gjithe bregu pra, jane mimoritare greke, Himaren e ka njohur edhe Zogu si minoritet dhe pensione merrnin keta edhe ne kohe te Zogut..., keta dine greqishten qe ne bark te nenes, ju thoni jane shqiptare,.... gjuha eshte elementi thelbesor i kombesise,..keta kane folur gjithmone greqisht, prej kohesh qe s`mbahen mend,...nga na dilkan shqiptare..apo se keshtu i pelqen spahiut...
    Keta mund te jene dhe ''tuniziane'' o iliaz e rendesishme eshte qe territori eshte SHQIPTAR
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    _______

apo si keto vendas greke ketu ne nje fshat afer Athines ,ne Greqi...cfare jane greke apo shqiptare???..

Gjyshja ime dhe te gjithe te moshuarit e tjere flasin pothuaj te njejten shqipe qe flet plaku ne video (dialekti i zones eshte shume i perafert)
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin

po perkthej vetem pjesen e zeze dhe te nenvizuar sepse pertoj,

Himariotet perbejne shembullin karakteristik te shendrrimit te nje shoqerie nga shoqeri arvanite(shqipetare) ne greke, deri ne piken qe te refuzoje origjinen e saj.

edhe sot po ndodh e njejta gje me emigracionin qe ka nisur me 1990 ..... prinderit i flasin femijeve ne gjuhe te huaj pa asnje lloj aresye ....i shikon ne aereoport, stacion porti, etj etj ..... keta femije rriten dhe nga frika se mos persekutohen per origjinen e tyre fshehin gjithcka persa i perket .... dhe ja historia perseritet ..... qofshin te lumtur.... cfare te thuash me teper ...?!
    "They will not control us, We will be victorious"

Faqja 14 prej 26 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •