Me pare kur postonim hapesira e vendit per shkrim ishte me e gjate gje e cila te jep mundesine te kontrolloje shkrimin disa rreshta me siper . Ne versionin e ri me duhet te ngre dhe te ul mousin disa here per te kontrolluar shkrimin sidomos kur citon ndonje anetar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 22-11-2012 mė 09:24
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Ndryshimet dhe risjellja e disa opsioneve te mepareshme jane bere mire por ngjyrat jane shume problem (per mua ) Me vrasin syte tmerresisht shume.
Po ngjyra "Blu e zbardhur" pse u hoq ? Ishte me e mire se standatja qe eshte tani,me relaksuese.
Albo, do beje mire dhe fontin ta zmadhoje pakez pasi eshte shume i lodhshem per syte ky font. Gjithashtu edhe sfondi mendoj se duhet te jete me i kendshem. Mendoj se te kuqes do i shkonte ndonej font ngjyre kremi, ndoshta pak me i celur se sfondi tek forumi i vjeter.
Gjithashtu do me pelqente dhe veshja Blu e Hapur qe ka qene tek versioni i vjeter. Personalisht kam pas perdorur ate lloj veshje pasi me dukej shume e qete eshplodhese per syte.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Te faqja kryesore e forumit ku listohen gjithe nenforumet,duhet hequr fjala" by" qe eshte perpara
emrit te anetarit.
Emri im shfaqet si bybenseven11 kur kam bere ndonje postim.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Leje dhe themen e vjeter qe te kemi mundesi ta perdorim (nese lejohet). Kjo qenka KATASTROF.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Mos te harroj me theksu se Reputacioni i anetareve mund te shifet .. dmth te gjithe qe duan me pa kush kujt ja ka fut nje Rep mund te klikojn mbi nick te tij dhe te shifet .. hahaaa ...
Dhe kjo sa me shpejt te behet off.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Emergjente ose A
A-duhet ndryshuar ngjyra e sfondit eshte shume acaruese,e cila mendoj se eshte me kryesorja dhe paresorja,sepse persa i perket kutive,apo shenjave,kthehu ik,apo hajde,nuk eshte shume problem,por Sfondi eshte shume ACARUES,duhet ndonje ngjyre me e qete,qofte dhe ngjyra te tjera.
Per shkak te acarimt dhe lodhjes nga sfondi nuk po rri shume.......
Hajde forum katunaresh lara lara vija vija po kendon Rabija![]()
Krijoni Kontakt