Postuar mė parė nga Izadora Kur me thon me e len sikur me hyp me shume deshira me pi Ti se pi apo po e le ? Doc kafja me cigare eshte perfekt . Perfekt ne demtimin e shendetit?
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga 2043 Perfekt ne demtimin e shendetit? Perfekt ne kombinim me njera- tjetren .Sa per shendetin mos e vrit shume mendjen se te gjithe njesoi do vdesim c'fare kohe mbisotron ne vendin ku jetoni ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Po si nuk e pi iza,por po provoj me lene A je dakort me e len edhe ti hahahahaha?
Postuar mė parė nga Nete Po si nuk e pi iza,por po provoj me lene A je dakort me e len edhe ti hahahahaha? deshira nuk me mungon :-) Vem bast kush rri me shume dite pa cigare ?
Postuar mė parė nga Izadora Perfekt ne kombinim me njera- tjetren .Sa per shendetin mos e vrit shume mendjen se te gjithe njesoi do vdesim c'fare kohe mbisotron ne vendin ku jetoni ? Koha e hajduteve ngrohte. Sa tu be goca?
Postuar mė parė nga Izadora deshira nuk me mungon :-) Vem bast kush rri me shume dite pa cigare ? Vem vem, une e gatshme jam,ke ndonje ide cila e ndez e para si do e shpjegoj ?
Postuar mė parė nga Nete Vem vem, une e gatshme jam,ke ndonje ide cila e ndez e para si do e shpjegoj ? Kush e ndez e para duhet te bej autokritik , te shkruaj 20 here une humba garen dhe paguan kafet je dakort ? Doc mire je honey
Postuar mė parė nga Izadora Kush e ndez e para duhet te bej autokritik , te shkruaj 20 here une humba garen dhe paguan kafet je dakort ? Doc mire je honey Pu pu pu si te puthin kto grate e socme Ke te dashur?
Postuar mė parė nga Izadora Vem bast kush rri me shume dite pa cigare ? Iza do njė cigare, i kam shumė tė mira??
Jo s'kam por e kam ven ne plan per 2014 Po ti ke te dashure?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt