Quhem maria.Une gjendem rastesisht ketu...nuk e di se ku e gjeta kete adrese dhe thashe hajde te behem dhe une anetare njehere.Por kur lexova disa tema e disa prezantime me bene shume pershtypje dhe thashe te prezantoja dhe un veten time.Jam studente ne vit te pare dhe tani per momentin gjendem ne ajer sepse po mesoj gjera qe kurre si kisha menduar keshtu.Qe kur nisa shkollen e larte qe diten e pare e dija qe bota ime do ndryshonte.Une studioj per te nxjerre te verteten me cdo lloj cmimi dhe nqs duhet te sakrifikohem vete.
Une kam luajtur dy vjet futboll ne futbollin e femrave me kapionat te rregullt dhe rregulla te forta...Kjo ka qene surpriza me e madhe ne jeten time ...Aty kam njohur njerez te cilet pasioni nuk ju vdes kurre..
Jam nje tip qe urrej te lexoj gjate,per mua cdo gje eshte praktika...Dhe ne shkolle nuk isha me e mira por ama dalloja nga te tj nga tipi im sepse kurre nuk deshtoja ne ate cfare ndermerrja ose deshtoja komplet aty ku nuk doja te merrja pjese.
Jam rritur me idene e fese te ngulitur ne vena.Ndoshta kam me kujtime te bukura nga kisha dhe rrethi i saj se nga vete familja ime..aty kam marre rregullat morale te jetes sime dhe kam njohur persona te cilet jane pa asnje interes ne jeten time,ata jane pjese e imja kurdohere sepse un i gjej prane sa here kam nevoje dhe e anasjellta ndodh me ta..
KAQ PER FILLIM
Krijoni Kontakt