Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Topin e arte ?!

Votues
39. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Sergio Aguero

0 0%
  • Mario Balotelli

0 0%
  • Gianluigi Buffon

1 2.56%
  • Sergio Busquets

0 0%
  • Iker Casillas

0 0%
  • Didier Drogba

3 7.69%
  • Radamel Falcao

0 0%
  • Zlatan Ibrahimovic

0 0%
  • Andrés Iniesta

4 10.26%
  • Lionel Messi

17 43.59%
  • Manuel Neuer

0 0%
  • Neymar

0 0%
  • Mesut Özil

2 5.13%
  • Gerard Piqué

0 0%
  • Andrea Pirlo

3 7.69%
  • Sergio Ramos

0 0%
  • Cristiano Ronaldo

7 17.95%
  • Wayne Rooney

0 0%
  • Yaya Touré

0 0%
  • Robin van Persie

0 0%
  • Xabi Alonso

1 2.56%
  • Xavi Hernandez

1 2.56%
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 155
    ►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga FcBrC Lexo Postimin
    Sa qesharak qe je ti po e thu si me than kshtu kur rivaldo ka marr topin e art kaka ka mbledh topat ne trening !
    Po kshu pra tha ai shoku jot, ku është Kaka sot. lol

Se marr akoma vesh sesi mund ti jepet Topi artë 1 futbollisti që me kombëtaren deri më tani është 0 dhe nuk ju dha atë vit Iniestës që fitoi gjithçka me Spanjën e Barcelonën. Po këtë vit pse do ja japin se fitoi Kupën e Mbretit ? lol
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-10-2012
    Postime
    47
    Vitet kane kaluar dhe Cr 7 e meriton plotesisht topin e arte kete vit , Ronaldo ka tipin "pordhac" por tashme ka ndryshuar dhe ka qene vendimtar ne mjaft ndeshje .

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin

Se marr akoma vesh sesi mund ti jepet Topi artë 1 futbollisti që me kombëtaren deri më tani është 0 dhe nuk ju dha atë vit Iniestës që fitoi gjithçka me Spanjën e Barcelonën. Po këtë vit pse do ja japin se fitoi Kupën e Mbretit ? lol
    Po ti ishe ai qe fute kakin n'ket tem!

E po shyqyr ata qe votojn jane njerz qe marrin vesh e jo si ti qe nuk marrin vesh !

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Lufta per topin e art , shikojeni balloten hahaha

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Kristina arogante :P

"Nese do te mundja, do te votoja per veten. Une jam ky qe jam dhe jam i lumtur me kete. Te qenit shume modest nuk eshte gje e mire. Ne Portugali ne themi se shume perulesi eshte kotesi", ka thene Ronaldo per France Football.
    Shume bukur ka thene Kristijano,kujt i hi ne udhe modestija.Eshte sinqeritet jo arrogance.
    Te pakten eshte i sinqerte e jo i kompleksuar nga lartesija e trupit ,si njeri atje diku ....

* Ata qe do votojne per "Topin e arte 2012" shumica do i japin pike me shume Messit ( thjesht jane te dashuruar mbas ketij ),por te shpresojme ne ndonje befasi....4 here do ishte e teperte !
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 08-11-2012 më 20:25
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    PO pse eteper? me thuaj qe nuk e meriton ? ose per nje sezon komplet ka bo diqka ndokush me shum se messi .

Qysh po thu ti hajtt se u bo eteper tu fitu messi le ta fitoj dikush tjeter , t'pakten deri sa ta meritoi at qe jep ne fush eshte gjynah mos me fitu leo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Valla jeni prere shume qe do ta mari messi edhe kete vit po kam pershtypjen se do zhgenjeheni.Ju do thoni qe po nuk e mori messi le ta mari Iniesta dhe prape do gezohemi por jo jo,kete vit do e mari ai qe te gjithe ju "sport dashesit" e barcelones e keni inat,pra CR7-ta
    Ne "Sony Playstation" si vitin e kaluar?

http://www.forumishqiptar.com/showpo...1&postcount=20

(lexo pak edhe ketu nq se nuk perton se cfare te kam thene :P)
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=144783

prape kete edicion ka bere me shume se messi & co ;-)
    Gjerat qe ka bere Messi kete sezon nuk i ka bere asnje lojtar tjeter ne histori te futbollit.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...6&postcount=67

Ja ku po ta them ty edhe te tjereve, nq se KRISTINA e fiton Topin e Arte kete vit perpara Messit dhe Iniestes, mua kurre me nuk do me shifni duke shkruajtur per futboll ne kete forum! (po ju aq merni vesht nga futbolli )

Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Po he na trego ku eshte ai kaka-muti juaj sot(kalbet rezerva te Reali)?
    Te krahasosh ate me Messin, eshte njesoj sikur te krahasosh Shqiperine me Ameriken. lol

E thashe edhe me lart, Kaka eshte nje lojtar i harxhuar, ne gjithe karrieren e tij vetem nje sezon ka shkelqyer.

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Shume bukur ka thene Kristijano,kujt i hi ne udhe modestija.Eshte sinqeritet jo arrogance.
    Te pakten eshte i sinqerte e jo i kompleksuar nga lartesija e trupit ,si njeri atje diku ....
    Kristina eshte e njejta bitch, si ne fushe dhe jashte. lol

Njehere del e thote une jam lojtari me i mire ne bote(ku e gjithe bota e di se kush eshte me i miri), tani del e thote une do votoja per veten time. (cfare arrogance se)

A e din kush ja ben qejfin vetes? lol

Lexoj pak deklaratat e tjereve ;-)
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 08-11-2012 më 23:03
    #VamosArgentina

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    PO pse eteper? me thuaj qe nuk e meriton ? ose per nje sezon komplet ka bo diqka ndokush me shum se messi .

Qysh po thu ti hajtt se u bo eteper tu fitu messi le ta fitoj dikush tjeter , t'pakten deri sa ta meritoi at qe jep ne fush eshte gjynah mos me fitu leo.
    akuzon te tjeret se nuk marrin vesh nga futbolli, dhe e lidh topin e arte me sezonin... eh iu rrofshin njohurite.
    mire qe dini te thoni qe messi eshte me i miri, me i shpejti, me i madhi, me i gjati etj. kjo iu ben "opinioniste" te shquar.

topi i arte ka te beje me arritjet gjate vitit diellor. jo me sezonin.

pra nga te gjithe titujt e mundshem, messi ka fituar vetem kupen e mbretit.
    ronaldo ka fituar me shume se messi, pasi ka fituar kampionatin dhe superkupen e spanjes.
    edhe falcao ka fituar me shume. ka marre europa league-n dhe superkupen europiane.

apo te ka mbetur ora edhe ty e do thuash qe messi ka fituar boterorin per klube?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

@ FC Barcelona....votimi nuk ka kritere te sakta per se e voton te themi Messin,thjesht me shume eshte preference personale e atij qe voton.Pa dhen arsyetimin !

Te zgjedhish fituesin per kete sezon eshte thuajse e pamundur,per mua.
    *Lionel Messi - ka lozur nje sezon te "cmendur",e papare ne historine e futbollit.Theu cdo rekord dhe e ngriti kufirin ne nje nivel tjeter.Por keto jane vetem prezentime dhe arritje individuale ~ ndersa nga ana tjeter me ekipin nuk fitoi La Ligen,as Champions ( ne gjysem finale ishte tragjiku i Barcelones).
    * Ronaldo -Beri gare deri ne fund me Messin per golashenues me te mire,te cilin e humbi,por nga ana tjeter me ekipin qe ai e udhehoqi fitoi La Ligen.Me Portugalin arriti ne gjysemfinale,ne ndeshje te medha ishte ne nivel.
    * Iniesta - Nuk shenon gola por me reprezentacionin ka fituar nje gare te fuqishme si Euro 2012,ku ishte protogonist (lirisht munde te thuhet kampionati boteror sipas nivelit).Eshte i pazevendesueshem ne ekip dhe reprezentacion,futbollist kulmor.

E tani krejt eshte problem vleresimi,cka mirret parasysh.Sipas pershtypjes Messi,sipas rendesise se trofeve Ronaldo & Iniesta....Une do votoja Iniesten !

Sipas gjuhes se bastoreve: Messi 1.35,Kristijano 2.50 dhe Iniesta 3.10,Cavi diku 20.0....te tjeret mbi 1000 kuoten
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 08-11-2012 më 23:51
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    qeveriablu e kemi diskutuar kete gje,
    nese i leme anash cilesite dhe arritjet individuale te lojtareve dhe te shkojme sipas logjikes duke i mare per baze trofete me te rendesishem qe kane fituar, atehere i bie ti leme jashte gares dy lojtaret me te mire; Messi dhe Ronaldo

Pretendentet kryesor per ta fituar kete cmim do ishin:

Iniesta
    Xavi
    Casillas
    Drogba

http://www.forumishqiptar.com/showpo...6&postcount=67
    #VamosArgentina

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •