Mirëmbrëma sofra Paskeni bërë kërdinë
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Enkeleu Mirëmbrëma sofra Paskeni bërë kërdinë ngjatejeta enkeleu I bere do mungesa
Postuar më parë nga Enkeleu Mirëmbrëma sofra :-) Paskeni bërë kërdinë Enkele, shyqyr qe erdhe me iu be Premtorit krah A i kqyre te gjitha ndeshjet?
Carpe diem!!
Postuar më parë nga Premtor ngjatejeta enkeleu I bere do mungesa Përshëndetje Premtor , hahhaha nuk kam bere edhe shume mungesa jo . Postuar më parë nga orhideja Enkele, shyqyr qe erdhe me iu be Premtorit krah A i kqyre te gjitha ndeshjet? Ncuk , nuk i kqyra per bese
Postuar më parë nga Enkeleu Përshëndetje Premtor , hahhaha nuk kam bere edhe shume mungesa jo . Ncuk , nuk i kqyra per bese Atehere ose paske mbete prape ne ballkon ose paske flejte deri tash
Postuar më parë nga Enkeleu Përshëndetje Premtor , hahhaha nuk kam bere edhe shume mungesa jo . Ncuk , nuk i kqyra per bese humbi shqipria prej islandes edhe kurr me lehte se kete here se ka pas me u kualifikuar me bene shume nervoz
Postuar më parë nga orhideja Atehere ose paske mbete prape ne ballkon ose paske flejte deri tash Në ballkon kam qenë ndërsa me fjete jo , skam fjetë Kam la enë
Postuar më parë nga Premtor humbi shqipria prej islandes edhe kurr me lehte se kete here se ka pas me u kualifikuar me bene shume nervoz Premtor , pikerisht me i kursy nervat nuk e kam shiku ndeshjen .
Ndryshuar për herë të fundit nga Enkeleu : 12-10-2012 më 18:18
edhe nje roman i huaj - - - - - - - - -,-,- - - - - - - -
Postuar më parë nga Enkeleu Në ballkon kam qenë ndërsa me fjete jo , skam fjetë Kam la enë Te nje jave, a? Premtor, a ke E?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt