Postuar më parë nga Enkeleu E gjete ë ?!!!! M _ _ _ _ _ _ _ _ Ncuk ...........A?
Carpe diem!!
Postuar më parë nga Premtor I a ka ........ Nuk ka I Premtor... Postuar më parë nga orhideja Ncuk ...........A? E paske gjetë Thuaje sepse po pertoj ti vej shkronjat nje nga nje M A _ _ _ _ _ _ A
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Enkeleu Nuk ka I Premtor... E paske gjetë Thuaje sepse po pertoj ti vej shkronjat nje nga nje M A _ _ _ _ _ _ A E ke nje vize me shume, andaj s'jam e sigurte L?...........
Postuar më parë nga orhideja E ke nje vize me shume, andaj s'jam e sigurte L?........... r a ka ......
Postuar më parë nga Premtor r a ka ...... mos mendo se malsorja orhide
Postuar më parë nga orhideja E ke nje vize me shume, andaj s'jam e sigurte L?........... S`ka asnjë vizë më shume ,,, thuaje mos më torturo M A L _ _ _R _ A
Postuar më parë nga Premtor mos mendo se malsorja orhide Hahahah Malësorja është , e gjete
Postuar më parë nga Premtor mos mendo se malsorja orhide Po ndrroj mendje atehere Enkele, me beri te dyshoj Premtori
Postuar më parë nga orhideja Po ndrroj mendje atehere Enkele, me beri te dyshoj Premtori malsorja e di qe quhet e jo malesorja
Postuar më parë nga Enkeleu Hahahah Malësorja është , e gjete Une ia kisha hjeke Ë-ne
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt