Postuar mė parė nga Enkeleu Hahahha , une e gjeta Shkronja e parė ėshtė M ...dhe e dij qė e ka shkru femėr u rrehe shtrigan ncncnc M A _ A T , E , _ T _ _ I SH M E Ska L ..lexues
Postuar mė parė nga Lexuesi_ He ku jeni mbet o te paditur O le le le le kaēurrele ti ama nje L Ska L , Lexues , kėrkoje shkronjėn H , 100 % e ke
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Postuar mė parė nga Lexuesi_ He ku jeni mbet o te paditur O le le le le kaēurrele ti ama nje L S'ka L ............kot e kerkon
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga Foleja_ u rrehe shtrigan ncncnc M A _ A T , E , _ T _ _ I SH M E Ska L ..lexues Edhe njė tė rrehme e kam mangut , si jam ngri sonte U.... pas T-sė
Postuar mė parė nga Foleja_ u rrehe shtrigan ncncnc M A _ A T , E , _ T _ _ I SH M E Ska L ..lexues E tij eshte rradha ..........hyri s'hyri brenda ...........une dorezohem, se nuk e di
Postuar mė parė nga Foleja_ u rrehe shtrigan ncncnc M A _ A T , E , _ T _ _ I SH M E Ska L ..lexues Moj kur lyp njeri ti duhesh me i jep pat e spat ani nje N duhet me kane.
Hajt deri te ju bjen ne mend une po e shiqoj nje film
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Moj kur lyp njeri ti duhesh me i jep pat e spat ani nje N duhet me kane. O tybe s'ka hahahhaha
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Moj kur lyp njeri ti duhesh me i jep pat e spat ani nje N duhet me kane. Lexues me vrane per qe muj me ta gjete as nje L as nje N falma kabahatin
Postuar mė parė nga orhideja O tybe s'ka hahahhaha Lyp diēka se pa lyp kush s jep jo Foleja_ , ama nje R
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt