Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 123
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Me nje fjale ke te drejte, "budallai nuk ka brire". Kur do ta tejkaloni diskrepancen mes "turkut gjakpires dhe deflorues te nuseve te reja" verzus "95% musliman te shqiptareve" lala do ta kthej njerin vesh per te ndegjuar se cfare ke me thane.....deri ate dite, SUS....se te skuqi te beje me boje....
    Mire, ti idhujtari i Muhamed Mustafase!! Ku e sheh hendekun(diskrepancen) ti midis Mehmet gjakpiresit e "defloruesit" te femijeve dhe perlavdimit te tij ne nje faltore myslimane dhe ne festimin e pervjetorit te vdekjes se tij, madje edhe nga presidenti i Kosoves???!!!
    Kuku nana per ju o gjakprishur e driteshkurter, turp, turp, turp...100 here turp per ty dhe myslimanet e Kosoves!!
    E , me se paku ty, o rrace turqelie, te perket te shqiptosh fjalet qe Cerciz Topulli ia tha bimbashit turk!!Ti me boje duhet te skuqesh veten, nese je Shqiptar!!
    ku ke ti kapacitet te "komentosh" punen e rilindaseve, dhe me se paku "rolin historik" te skenderbeut. ULU, NJISH !!!, recito 10 her kulluvallahun tash per qetesim, aman pronto.....
    Kuluvallahun e recitojne kelyshet e sulltanit, ose dallkauket e mjere qe historine e mesojne nepermjet gojes se hoxhes, e ashtu, goje me goje si puna e Kuranit, derdellisin per turkun çlirimtar!! O Tunxh!! Mjaft me derdellitje se s'kemi nevoje!! Ne Shqiptaret i komentojme vete rilindesit tane!!
    ....perndryshe une ju foli ne gjuhen e nenes, qe te jeme I KUPTUESHEM, se sic e deshmon edhe ti, nuk i kuptoni ne do raste rrefimet e mia....
    Po mire po ta kesh nenen serbe, ti fol edhe serbisht, por jo me ne Shqiptaret!! Sa here qe ta perserisesh, aq here do te te bej zbor ty dhe gjithe sorollopit tend!!
    O dilber, FAKTET folin ketu....leri ti punet e te rriturve....SILL fakte qe e deshmojn te kunderten, se muslimanet nuk i kane mbrojt cifutet........
    ...ahahahahahaha....."dilber"......turçe, eh mysliman??! Qysh ,qysh, pas gjithe asaj qe shkrova, ti don fakte??! Muhamedi, profeti yt shfarosi tere çifutet nga vendet e shenjta te Islamit dhe ti don fakte se "nuk i kane mbrojt"??! Vrasja, sipas teje, mendjendritur islamik, quhet "mbrojtje" sipas Kuranit te Muhamedit, po apo jo??!!

Eeeh, e sheh sa mire e din rrendin...............kush ish i lire ???, ato 10 fshatra me llatin ne malet e shqiptarise qenkan "Kompetente" me derdellitjet e vatikanit te ma shkruajn mua historine ???.........une nuk e tradhetoj baben sic e ben ti....
    Problemi eshte se me gjithe ate "perparim" qe na solli Perandoria jote e dashur(sipas teje) per plot pese shekuj, nuk doli as edhe nje prapanice e zgjuar myslimane, nga gjithe ajo "shumice" "shtetformuese" myslimane(sipas teje), qe te na shkruaje historine e Shqiperise!!
    Si thua,meqe s'na pelqen ajo e Shqiptareve qe e kane shkruar, pasi jane te krishtere, a t'ia kerkojme turkut historine tone, Tunxh??!! Se ndoshta na i sjellin me "emer e mbiemer" ata qe kane vrare, siç kerkonte ai vellami yt me lart!!
    Jarigas

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Me sjell listen e 1'350'000 shqiptareve, pastaj te tregoj se çfar kam ndermend te bej !

Listen, e mos llomotit shum o jargo (se s'je shqiptar per nga rraca dhe emri !)

Ps: don kćires, edhe b*let puthja, problemi yt!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Me sjell listen e 1'350'000 shqiptareve, pastaj te tregoj se çfar kam ndermend te bej !

Marrëveshja Tito-Kyprilli (Marrëveshja Xhentelmene), 1953
    ë 18 shkurt 1953 Jugosllavia,Greqia dhe Turqia arritën një marrëveshje për miqësi dhe bashkëpunim reciprok... dhe në kuadër të një serie bisedimesh atë vit kryetari i Jugosllavisë JOSIP BROZ TITO dhe përfaqësuesi turk FUAD KYPRILI në Split të Kroacisë nënshkruan një”marrëveshje xhentelmene”,me të cilën u ripërtri konventa shtetërore jugosllave-turke e vitit 1938,për shpërnguljen e shqiptarëve ...në Turqi. Për realizimin e marrëveshjes Tito ngarkoi Aleksander Rankoniçin i cili ishte antishqiptari më i madh i kohës. Si rezultat i kësaj marrëveshje në Turqi u shpërngulën rreth 500.00 shqiptarë deri në vitin 1966 kur edhe përfundoi koha e Rankoviçit.
    Sipas statistikave të publikuara më vonë del se në periudhën 1952-1965 per ne Turqi janë shpërngulur: 452.371 shqiptarë.Shperngulja është bërë me këtë dinamikë:
    Më 1952Janë shpërngulur----- 37.000 shqiptarë
    Më 1953---------------------------- 19.300 “
    Më 1954---------------------------- 17 500 “
    Në fund të marsit 1954 vetëm nga Prishtina për një ditë u shpërngulën 2 500 veta
    Më 1955---------------------------- 51.000 “
    Më 1956---------------------------- 54.000 “
    Më 1957---------------------------- 57.710 “
    Më 1958---------------------------- 41.300 “
    Më 1959---------------------------- 32.000 “
    Më 1960---------------------------- 27.980 “
    Më 1961---------------------------- 31.600 “
    Më 1962---------------------------- 15.910 “
    Më 1963---------------------------- 25.720 “
    Më 1964---------------------------- 21.530 “
    Më 1965---------------------------- 19.821 “"
    * Vetëm nga Manastiri 32 000 shqiptarë.

* Nga të dhënat statistikore të Jugosllavisë rezulton se gjatë periudhës 1952-1965 u shpërngulën 452 371 - 582 000 banorë.
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Te krishteret nuk kan arsye t'i fyejn muslimanet.

Juve ju kerkohet nje shpjegim nese keni, se pse kaq shume ju urrejn ? Cfar thot talmudi per juve ? Per Jezus Krishtin e per Marijen ?

E dini ju se cfar thot Kur'ani per keta dy ?

Merrni tani shkrimet, dhe lexoni e mos u paraqituni edhe me budalla se c'ju konsiderojn çifutët !
    Te te them nje gje nese nuk ke dijeni
    Hebrenjet mund ti fyejne te krishteret dhe muslimanet ,feja e tyre nuk varet nga ta ,te krishteret mund te fyejne muslimanet por jo hebrenjet ndersa muslimanet nuk mund ti fyejne as hebrenjet as te krishteret se feja e tyre nuk vlen per asgje pa ta
    Kupton ,ju muslimanet jeni te detyruar te besoni librat e hebrenjeve dhe krishterve ndersa ata jo!

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Marrëveshja Tito-Kyprilli (Marrëveshja Xhentelmene), 1953
    ë 18 shkurt 1953 Jugosllavia,Greqia dhe Turqia arritën një marrëveshje për miqësi dhe bashkëpunim reciprok... dhe në kuadër të një serie bisedimesh atë vit kryetari i Jugosllavisë JOSIP BROZ TITO dhe përfaqësuesi turk FUAD KYPRILI në Split të Kroacisë nënshkruan një”marrëveshje xhentelmene”,me të cilën u ripërtri konventa shtetërore jugosllave-turke e vitit 1938,për shpërnguljen e shqiptarëve ...në Turqi. Për realizimin e marrëveshjes Tito ngarkoi Aleksander Rankoniçin i cili ishte antishqiptari më i madh i kohës. Si rezultat i kësaj marrëveshje në Turqi u shpërngulën rreth 500.00 shqiptarë deri në vitin 1966 kur edhe përfundoi koha e Rankoviçit.
    Sipas statistikave të publikuara më vonë del se në periudhën 1952-1965 per ne Turqi janë shpërngulur: 452.371 shqiptarë.Shperngulja është bërë me këtë dinamikë:
    Më 1952Janë shpërngulur----- 37.000 shqiptarë
    Më 1953---------------------------- 19.300 “
    Më 1954---------------------------- 17 500 “
    Në fund të marsit 1954 vetëm nga Prishtina për një ditë u shpërngulën 2 500 veta
    Më 1955---------------------------- 51.000 “
    Më 1956---------------------------- 54.000 “
    Më 1957---------------------------- 57.710 “
    Më 1958---------------------------- 41.300 “
    Më 1959---------------------------- 32.000 “
    Më 1960---------------------------- 27.980 “
    Më 1961---------------------------- 31.600 “
    Më 1962---------------------------- 15.910 “
    Më 1963---------------------------- 25.720 “
    Më 1964---------------------------- 21.530 “
    Më 1965---------------------------- 19.821 “"
    * Vetëm nga Manastiri 32 000 shqiptarë.

* Nga të dhënat statistikore të Jugosllavisë rezulton se gjatë periudhës 1952-1965 u shpërngulën 452 371 - 582 000 banorë.
    Nuk te mora mir vesh, me heret pate fjalen per urrejtjen qe kishe ndaj turqve (osmanlive), dhe flisje per vitet 1600, ku sipas teje, 1'350'000 shqiptare u zhdukën (e jo u shperngulen) !

Tani me sjell shifra nga viti 1950 e kendej, kjo pjes e historis nuk me intereson sepse e njohe me mir se ti, dhe s'ka asgje te ben me politiken turke, pos asaj shkinishte, te krishtere (n'e preferojsh).

Tani me sjell listen e atyre 1.3 milion shqiptareve qe u masakruan nga Osmanlinjt, dhe mundesisht m'i sjell edhe burimet, se un s'jam historian qe t'i miratoj keto shkrime kaq absurde.

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Te te them nje gje nese nuk ke dijeni
    Hebrenjet mund ti fyejne te krishteret dhe muslimanet ,feja e tyre nuk varet nga ta ,te krishteret mund te fyejne muslimanet por jo hebrenjet ndersa muslimanet nuk mund ti fyejne as hebrenjet as te krishteret se feja e tyre nuk vlen per asgje pa ta
    Kupton ,ju muslimanet jeni te detyruar te besoni librat e hebrenjeve dhe krishterve ndersa ata jo!
    Ne çka mund te fyejn te krishteret dhe hebrenjt, kur Muhamedi a.s. na meson qe t'adhurojm Zotin e Jezusit, Moisiut, Davidit, Abrahamit, thjesht 1 Zot te vetëm dhe universal per te gjithe ?

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga [QUOTE
    Le dévoué;3499508]Nuk te mora mir vesh, me heret pate fjalen per urrejtjen qe kishe ndaj turqve (osmanlive), dhe flisje per vitet 1600, ku sipas teje, 1'350'000 shqiptare u zhdukën (e jo u shperngulen)
    !
    ne kohen e fatihut, jan masakru, 300'000 shqiptar te Kosoves, dhe 450'000 ne marrveshjen tito Fuad kyprili, sa shqiptar i ke te molla e kuqe sot !!!!

Tani me sjell shifra nga viti 1950 e kendej, kjo pjes e historis nuk me intereson sepse e njohe me mir se ti, dhe s'ka asgje te ben me politiken turke, pos asaj shkinishte, te krishtere (n'e preferojsh).
    Ti qenke nje turk, se shqiptari nuk e kan ket lloj mendimi si ju. ti qenke i ditur edhe ''Historian''?!

Tani me sjell listen e atyre 1.3 milion shqiptareve qe u masakruan nga Osmanlinjt, dhe mundesisht m'i sjell edhe burimet, se un s'jam historian qe t'i miratoj keto shkrime kaq absurde.
    shife sa i trash je nga mendja!! Po ti vete tregove se e njef Historin me mire se une.!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 03-10-2012 më 20:24
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    [QUOTE=Pa_doreza2;3499627][QUOTE= !
    ne kohen e fatihut, jan masakru, 300'000 shqiptar te Kosoves, dhe 450'000 ne marrveshjen tito Fuad kyprili, sa shqiptar i ke te molla e kuqe sot !!!!

Ti qenke nje turk, se shqiptari nuk e kan ket lloj mendimi si ju. ti qenke i ditur edhe ''Historian''?!

shife sa i trash je nga mendja!! Po ti vete tregove se e njef Historin me mire se une.!![/QUOTE]

Padoreza,

Tito ishte Katolik. Kerkoj papës dhe Vatikanit per debimin e 450'000 shqiptareve, keshtu qe, ndryshoja drejtimin keti mllefi tend e hapi syt si duhet.

Un s'jam historian, por nese te them qe kleri katolik vrau mbi 1 milion shqiptar, kjo nuk provon asgje, dhe kot shprehi mllef ketu ! Duhët prova, fakte ndryshe behesh rrenc ne syt e botes !

Fole per 1.3 milion shqiptar te zhdukur ne kohen e turkut, trego, sjelli faktet un jam gati te ju degjoj. Kurse ai nipi yt, jargo, me premtoi edhe video nga shekulli i 17 !

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Mire, ti idhujtari i Muhamed Mustafase!! Ku e sheh hendekun(diskrepancen) ti midis Mehmet gjakpiresit e "defloruesit" te femijeve dhe perlavdimit te tij ne nje faltore myslimane dhe ne festimin e pervjetorit te vdekjes se tij, madje edhe nga presidenti i Kosoves???!!!
    Kuku nana per ju o gjakprishur e driteshkurter, turp, turp, turp...100 here turp per ty dhe myslimanet e Kosoves!!!!
    O gjysmak, me se fundi tek kjo derdellitja eshte dash te marrish fryme njehere dhe ta vendosh gishtin ne koke.

Nje....Historia jone NUK DO TE SHKRUHET NGA VATIKANI, mbaje mend kete !

Dy.....mos e keqperdorni historine laramene e mystike te enverit per punet e felliqta tuajat se kjo metevertete eshte turp.

Tre....kur erdh birturki erdogan e te tha "ndroje hysterine" kardash, pse mbete PA KOMMENT ???................sepse nuk din ???, ku do gjejsh pergjigje ne nje kerkese po aq groteske sa vet konstrukti i jot avanturist qe e quan histori ????............kjo katastrofe te ben qe per NUH MUSEN te gjejsh pergjigje sa te duash, kurse per ata qe jane karshi, aty e mbyll papushken.....se nuk ke kommente......si mund te komentosh mehmetin II nga pikepamja e historise enveriste ???, sikur me dale ne times square dhe me i shit miletit buke me gjize nen emrin "hamburger".....se te ecte i njejti biznes ne malet e shqiperise dikure kur ecje me gomare, e ta provosh tash edhe ne times square te new york-ut.....duhet te funksionoje ???.......natyrisht, per radaken tende gjysmake do te funksionoje.....deri sa te fillosh ta shesish sendvicin e pare.....

E , me se paku ty, o rrace turqelie, te perket te shqiptosh fjalet qe Cerciz Topulli ia tha bimbashit turk!!Ti me boje duhet te skuqesh veten, nese je Shqiptar!!
    Pikerisht pse jam shqiptare me plote te drejte citoj Cercizin !!!, kur mbrohet dinjiteti i shqiptarit (e jo interesi i vatikanit), atehere une i citoj dembabademat tone. Ti para nje komisioni historian edhe e drejta e fjales nuk do te ipej, ngase je thejsht i preokupuar (apo nuk je krenare per konvertimin nga musliman ne te krishtere ???). Je ka kupton ???........thuaj faleminderit interentit qe ta mundeson lehjen e pashfrenuar, se perpos ne manastiret e italise nuk do gjeje vend tjeter mbi kete rruzull per te vjelle mbi popullin shqiptare, duke ja mohuar 500 vjet histori te lavdishme.............nuk do me pengonte mohimi (ashtu keshtu jeni vetem do jerneke qe i ka cdo popull), aman, nenvizimi i po te njejtes fryme te shkijeve kunder 500 viteve te fundit me ben thjesht me vjelle !!!

Kuluvallahun e recitojne kelyshet e sulltanit, ose dallkauket e mjere qe historine e mesojne nepermjet gojes se hoxhes, e ashtu, goje me goje si puna e Kuranit, derdellisin per turkun çlirimtar!! O Tunxh!! Mjaft me derdellitje se s'kemi nevoje!! Ne Shqiptaret i komentojme vete rilindesit tane!!!!
    Hajde,
    Bismilahi rrahmani rrahim...........

E shohim se si i komentoni rilindasit.....pasiqe ata jane te vdekur, une e kam mare per siper te ju behem advokat, dhe shpresoj se edhe shume tjere do te me ndihmojne, qe puna e tyre e madhe mos te mbetet ne duart e sharlatanave dhe interesxhijve qe kane punuar, punojn dhe do te punojn per interesate e te hujve......apo nuk je ti i pari, qe e ke pranu "fene e te pareve".....a ???

Po mire po ta kesh nenen serbe, ti fol edhe serbisht, por jo me ne Shqiptaret!! Sa here qe ta perserisesh, aq here do te te bej zbor ty dhe gjithe sorollopit tend!!
    Une i njoh edhe GJUHET E ARMIQEVE TE MIJ, andaj edhe ju skuqi ju bej me boje (uh sa me pelqen kjo shpreje....)...

...ahahahahahaha....."dilber"......turçe, eh mysliman??! Qysh ,qysh, pas gjithe asaj qe shkrova, ti don fakte??! Muhamedi, profeti yt shfarosi tere çifutet nga vendet e shenjta te Islamit dhe ti don fakte se "nuk i kane mbrojt"??! Vrasja, sipas teje, mendjendritur islamik, quhet "mbrojtje" sipas Kuranit te Muhamedit, po apo jo??!!!!
    Ato jane pune per te rritur, leri ato mesele, ti je i mireardhur te na prezentosh fakte ketu, e jo te na mesosh se si dredhohen fjalet kur je ngusht, dhe si mundet me i rrejt njerezit se ne to nuk besoj edhe vet....

Perendimoret DY here, bashk me rokonkuisten shpanjolle bile TRE here, i kane dhunu cifutet, dhe ne te tri rastet strehim gjeten nder muslimanet. Pyetja cifute percillet si nje vije e zeze, aman gjithnje e drejte, gjate gjithe historise se shkruar perendimore......

Problemi eshte se me gjithe ate "perparim" qe na solli Perandoria jote e dashur(sipas teje) per plot pese shekuj, nuk doli as edhe nje prapanice e zgjuar myslimane, nga gjithe ajo "shumice" "shtetformuese" myslimane(sipas teje), qe te na shkruaje historine e Shqiperise!!
    Ti budall je ???.........historianet shqiptare musliman e kane shkruajt historine moderne qe e kemi (edhe pse komunist, prapsepra musliman me rrenje, apo emri ENVER te duket shkenisht ti ???), duke ju referuar kuptohet materialeve qe i gjeten, qe ja u percollen rilindasit, kurse nder ta e vecojme "robin e ngrate e te nevojshem per meshiren e All-llahut te tij te fuqishem, Shemsudin SAMI FRASHERIN", por, cka gatuan komunistet me vellezerit e tyre te shpirtit, eshte tjeter mesele..........kurse per 20 vjet postkomunizem historianet shqiptare gjinden para pasqyres me gishtin ne hunde duke gjermuar kakacka, tamam si ato majmunat qe i nxjerin shkenctaret para ekraneve te kompjutereve, tamam ashtu me perngjajn historianet shqiptare.......apo kish ndonjeri ndonje KOMENT per erdoganin, kur ju tha se duhet me e "rishikjuar historine" ???, mbeten te gjithe si huta.....

Si thua,meqe s'na pelqen ajo e Shqiptareve qe e kane shkruar, pasi jane te krishtere, a t'ia kerkojme turkut historine tone, Tunxh??!! Se ndoshta na i sjellin me "emer e mbiemer" ata qe kane vrare, siç kerkonte ai vellami yt me lart!!
    Ti prap sillesh si idiot medicinal qe nuk kupton gje.....kjo si pasoje e indoktrinimit kishtare sa per info ( e din se ta dua te miren dhe jam i gatshem te te ndihmoj ne kurimin ndaj helmimit)..........nuk na kane shkruar shqiptaret e krishtere historine, ata jane vetem "parazitet" qe e shfrytezojn frymen antiislame (qe ne fakt eshte doktrine komuniste, e jo e krishtere, ngase qellonte ne traditen e popullit ta zbeh ate, qe te behet me e pranishme per ideologjine e re) per nevojat e ati qe si ka pa anusi piken e ujit qe sa eshte gjalle.....gezohu, ti je sherbetori i pare qe e njoh....tjeret jane thjesht vetem sharlatana.....

tungi
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin

shife sa i trash je nga mendja!! Po ti vete tregove se e njef Historin me mire se une.!!
    Oooooj ZERO, oooo HIC, ti je sharlatani me i madh ketu !!!, sa here ti kam demantuar dhe ti kam sjelle ne absurditet shkrimet (se paku je ndalu me i shkruajt me te medhaja dhe ne bold e ne te kaltert).

Ke ndegju per fjalen MUHAXHER ndonjehere, o ZERO ???

Shqiptaret e shperngulur te gjithe e quajn vehten MUAHXHER (plot mehalla i ke edhe sot ne qytetet e fshatrat shqiptare).....te tille e quajn vehten ata qe per arsye fetare DETYROHEN ta leshojn vendin !!! (shih shembull shpernguljnen e muslimaneve nga mekeja ne medine ne vitin 622), kurse termi MUHAXHER nenkupton leshim te "perkohshem", andaj edhe njerezit e kane me LEHTE te lene vatanin kur ju kanoset rreziku per jete !!!, per tu RIKTHYER kur te mbushen kushtet.

Pra, po te kishe dy fije tru, dhe pakez dituri, detyre te pare fillesatare do te kishe me e gjet mundesine, SI mundet muhaxheret te rrikthehen te molla e kuqe, e jo te luajsh loja shejtani me fatin e tyre duke sjell poshte e perpjete shifra, qe ne fakt deshmojne vetem nje te vertete te hidhur, se gjysma e shqiptarise te eshte debuar.

Shpernguljet e shqiptareve nuk jane "FAJ" as i rep. se turqise, as i klerit shqiptare (perkundrazi, Mullah Atullahi i shkupit me fetvane e tije "kush e leshin vatanin eshte qafir" i ndali shume shqiptare mos te shperngulen per ne turqi), por thjesht i politikes te drejtperdrejte atinshqiptare serbe, me baba cvijicin, cubrillovicin (sociolog, me sllognain kush e sundon pollogun e sundon europen juglindore), rankovicin, e me ne fund edhe milosevicin....si pasoje e shperberjes se perandorise osmane dhe lufterave te ndryshme ballkanike, dhe atyre boterore 1 dhe 2.....ku pansllavistet dhe komunistet dolen fituesit me te medhjen !!!

Shuj tash, dhe pastrohu nga keto tema, ose meso se paku.

tung
    albanish by nature

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •