Postuar mė parė nga Lexuesi_ Ka Kaaa mer aman une ne kete vit kur ka kendu kengen se di a kam qen ne kete dynja... tiih tani thojn t'lehta Djalo, kuptoje si ore mesimi kete ketu E sheh sa shume po flijohemi ne gjeneratat e vjetra per juve te rejat?
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga Enkeleu _ _ _ _ _ , _ _ _ _ _ , _ _ _ _ Film shqip E?.............
Postuar mė parė nga orhideja E?............. Mjaft i ke dy E, sa per ta gjetė. Ty ste duhen mė shume _ _ _ _ E , E _ _ _ _ , _ _ _ _
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Postuar mė parė nga Enkeleu Mjaft i ke dy E, sa per ta gjetė. Ty ste duhen mė shume _ _ _ _ E , E _ _ _ _ , _ _ _ _ E di..........por nuk e them............Lexus, detyre e jotja eshte me e gjete
Postuar mė parė nga Enkeleu _ _ _ _ _ , _ _ _ _ _ , _ _ _ _ Film shqip Nje T ma jep se ska qare pa pasė. Horhideja po po ty veterane te kemi
Postuar mė parė nga orhideja E di..........por nuk e them............Lexus, detyre e jotja eshte me e gjete Hahahah , Hilexhikee Postuar mė parė nga Lexuesi_ Nje T ma jep se ska qare pa pasė. Horhideja po po ty veterane te kemi _ _ _ _ E , E _ _ _ _ , T _ _ _
Postuar mė parė nga Enkeleu Hahahah , Hilexhikee _ _ _ _ E , E _ _ _ _ , T _ _ _ Aman more sa filmat Xhaxhi vel i ka prodhu ate kohe ku ti gjej une. ma jep nje A ?
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Aman more sa filmat Xhaxhi vel i ka prodhu ate kohe ku ti gjej une. ma jep nje A ? Lexues , Orhideja e ka gjete por nuk e thot _ _ A _ E , E _ _ _ _ , T _ _ _
Enkeleu, ani bre ani ajo ka ken pionere e xhaxhit e titos krejt duhet me i dite hala pa hap gishtat i mi shkru. haha A ka R ?
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Enkeleu, ani bre ani ajo ka ken pionere e xhaxhit e titos krejt duhet me i dite hala pa hap gishtat i mi shkru. haha A ka R ? _ _ A _ E , E _ R _ _ , T _ _ _
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt