Hmmmm..........jam ne zor tash Njeriu pa top?
Carpe diem!!
Hahaha! E gjete Orhide!
Postuar mė parė nga Enkeleu Hahahahaha _ _ _ _ _ , _ _ , _ _ _ Roman shqip Kjo nuk te pranohet. Une e kam dite qe eshte Film Shqip e jo Roman se moti e kam dite keta. Valla bre dallavergji jeni ba edhe ju. Ti e Orhideja
Postuar mė parė nga orhideja Hmmmm..........jam ne zor tash Njeriu pa top? Edhe pse nuk e dhe pėrgjigjen e saktė , e fitove tė drejtėn pėr enigmėn e radhės
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Kjo nuk te pranohet. Une e kam dite qe eshte Film Shqip e jo Roman se moti e kam dite keta. Valla bre dallavergji jeni ba edhe ju. Ti e Orhideja Prej romanit ka linde filmi............e logjikshme, a po?
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Kjo nuk te pranohet. Une e kam dite qe eshte Film Shqip e jo Roman se moti e kam dite keta. Valla bre dallavergji jeni ba edhe ju. Ti e Orhideja Hahahaa Lexues , ėshtė roman i Dritėro Agollit qė u perdor pėr skenar filmi
Postuar mė parė nga Enkeleu Edhe pse nuk e dhe pėrgjigjen e saktė , e fitove tė drejtėn pėr enigmėn e radhės Hajt, se s'po ta prishi - - - - - / - - - - Kengetare shqiptre
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga orhideja : 29-09-2012 mė 16:51
Postuar mė parė nga orhideja Hajt, se s'po ta prishi - - - - - / - - - - Kengetre shqiptre Vaēe Zela ?? Nėse jo , dua nje A hahahah , e paske shtuar nje vizė
- - A - - / - - - A Po behesh kinse s'e gjete? E kisha dhene gabim nje vize me pak, andaj
Postuar mė parė nga orhideja - - A - - / - - - A Po behesh kinse s'e gjete? E kisha dhene gabim nje vize me pak, andaj mendova qe e gjeta , si duket i kam numru gabimisht vizat Njė ...I ??
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt