Postuar mė parė nga orhideja E??? Anite, desha une , por u vonova Ok ok vec kthemi qato tri puthje tash hahahaha.... Enkeleu I...
AUTOCHTHONOUS
Postuar mė parė nga orhideja E??? Anite, desha une , por u vonova Nuk ka E Postuar mė parė nga anita340 A Enkele.....Mire bere se ajo po kujtohet cfare romani me pru ,qe se ka lexu kerkush tjeter nbote pervec atij qe e ka shkru dhe kesaj Hahahha Anita , mos u gėzo herėt sepse shpejt i vjen radha kėsaj _ _ _ _ _ _ _ _ A I, nuk ka !
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Nje ...P...djalosh!
Postuar mė parė nga Enkeleu Nuk ka E Hahahha Anita , mos u gėzo herėt sepse shpejt i vjen radha kėsaj _ _ _ _ _ _ _ _ A O ...kur menoj ma mire edhe ti i gjen do qasi romanesh hahahaha.......
Postuar mė parė nga anita340 A Enkele.....Mire bere se ajo po kujtohet cfare romani me pru ,qe se ka lexu kerkush tjeter nbote pervec atij qe e ka shkru dhe kesaj Ne fakt desha te bij dicka shume te lehte, qe ta shes shpejt rradhen Po U? Anita, puthjet me kamate ti kthej, pa merak ...........vec jam me grip........i pranon?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga orhideja : 28-09-2012 mė 17:02
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga pranvera bica Nje ...P...djalosh! E gjete teta P _ _ _ _ _ _ _ A Ncuk Orhideja , ska U
Teta, po te presim
Postuar mė parė nga orhideja Ne fakt desha te bij dicka shume te lehte, qe ta shes shpejt rradhen Po U? Anita, puthjet me kamate ti kthej, pa merak ...........vec jam me grip........i pranon? Ku e gjete gripin tash? Ka kohe qe skam pase grip, mpaska marre malli hahaha... Enkeleu Y dua une...
Postuar mė parė nga anita340 Ku e gjete gripin tash? Ka kohe qe skam pase grip, mpaska marre malli hahaha... Enkeleu Y dua une... P _ _ _ _ Y _ _ A
Postuar mė parė nga anita340 Ku e gjete gripin tash? Ka kohe qe skam pase grip, mpaska marre malli hahaha... Enkeleu Y dua une... Te them te drejten, as qe jam mundu me e gjete , me gjeti vet ai mua T?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt