Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 137
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-10-2011
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Ka edhe njė gjė tė "vogėl" fare qė shumica e arabėve nuk e kanė, ka mėndjen e "bardhė" dhe tė hapur.
    Po sigurisht, ke te drejte , te ''Bardhen'' dhe ''Jeshilen'' e Lazaratit.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Nė fakt mir qė ma kujtove atė jeshilen e Lazaratit, vrisja mėndjen pse sillen nė atė mėnyrė tė ndėrkryer kėta arabėt??
    Pse gjithmon nė fytyrat e tyre nuk shikon njė fije mirėsjellje dhe njėrzillėku?
    Mos vallė marin doza tė larta??

Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin

Nqs Norvegjia eshte shtet me mend ti gjeje keta idiote e ti perze. Por absolutisht kjo inisiative nuk duhet te merret ne baze te origjines nga vijne disa Muslimane.
    me irriton fakti qe kan ardh nga shpellat e shkretinat e somalis e pakistanit,e vin e shesin pordh per moral e fe,duke u martu me ka 4 a 5 gra,e duke i pas me ka 10 e 15 fmij e duke e hanger buken cyl kot.

kishe dasht vet njehera me i pa,se sa tolerant kishin ken vet shqipot e besimit islam,sikur te kishin ardh me jetu ne shqiperi me mijra sosh keta halabakt trushplam.

thirni mendjes e mos parapelqeni asi traditash e zakonesh nga ato injorant e sherrbudalla, por trashigoni traditen e tolerances se ndaj cdo feje qe na lidhe me Zotin.
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga areneud Lexo Postimin
    Po sigurisht, ke te drejte , te ''Bardhen'' dhe ''Jeshilen'' e Lazaratit.
    pse mer sumqim ben avokatin e arabve ne nje forum shqiptar?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Gon i dashur!! Vetem i verberi mund te akuzoje Dariusin si "nxites"!! A nuk te duket se nxitesit jane ata plehra qe kercenojne norvegjezet ne shtepine e tyre e madje e bejne ne emer te ISlamit, pikerisht atij Islami me te cilin ti krenohesh se eshte fe e paqes?!
    Thuaj mendimin tend per sa i perket kerkesave te ketyre "islamikeve" dhe pastaj kapu kasnecin!!
    Mos valle permenda une diku fjalen 'nxites'?! Nga te erdhi ne mendje ty kjo fjala 'nxites' i nderuari jarigas (shok i mire)?! Mos valle edhe ti e ke mizen pas veshit?! Per cfare arsye te djeg ty dhe Dariusit se cfare bejne ata plehra tani ne Norvegji? Ata a jane ne Shqiperi, apo ne Norvegji? A na takon neve te merremi me ta?

I nderuar, shiko ketu me poshte:
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Breivik eshte nje Hero i vertete i civilizimit bashkekohor, koha do ta tregoje.
    Cfare te duket kjo tani? Pikerisht ai krishterimi me te cilin krenohesh ti, dhe nuk e di perse krenohesh!

Une nuk e quaj Osaman Hero i vertete, e as te tjeret kriminel si ai!

Fundja, une nuk perfaqesoj Islamin e Bin La Denit dhe ketyre te Norvegjise. Une nuk jam as shija, as suna, as selef, as vehab, as sufist dhe jam i pastert. provo ne se mund ta gjesh ndonje qime tek une dhe besimi im... urdhero...

Neve nuk na interson se cfare bejne keta ne Norvegji, e ata ne Siri, e te tjeret diku tjeter. Prandaj, tani e them, kjo teme eshte hapur vetem per nxitje 'urrejtje fetare'. Ne kemi problemet tona edhe me te medha se sa qerim hesapesh nderfetare mes vete per pordhuckat qe jane me mijera kilometra larg nesh. Perse Darius nuk hap ndonje teme me te frytshme dhe qe i sherben popullit tone, kombit tone, problemet tona qe ne kemi me papunesine, korrupsionin, kontrabanden, problemet me fqinj, serb, grek, maqedon e te tjera probleme te shumta...!!??

Une e kam ditur se nje dite ky Breivik do te shpallet si hero...!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 09-09-2012 mė 16:17

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Te vrasesh nje mysliman nuk eshte mekat por rruga per ne parajse!

Ndersa per ato qe peysin se perse popullata vendase nuk qohet kundra ketyre pordhagjive te zgjebosur, ajo eshte sepse ne ato vende ekonomia akoma vazhdon te jete e forte! Kur te bie ekonomia atehere vendalite do te fillojne te bejne pyetje pse lejohen keto parazita te jetojne falas ne kurrizin e tyre! Dhe si rrjelloje ato do te bejne shume pyejte te tjera!

http://www.liveleak.com/view?i=240_1347135935

Ja se qbejne ''homoseksualet greke''

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    E lexuam dhe kėtė mė sipėr qė njė shtetet myslimanė nuk ka sulmuar njė tjetėr.. ha ha! Turqit ēa ishin? Arabėt qė ju vėrsulėn Spanjės, Qipros etj ose Iran-Irak qė u therėn me njeri tjetrin.. ēa ishin kėta??

Sa gjak ėshtė derdhur nė emėr tė Allahut..

Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    I lini kėto turpera me breivik se mu bėtė si ata tė shpellave...

Breivik dhe simpatizantėt e tijė janė njėrėz (njerėz i bėftė zoti) qė ju ka ik petulla fare..

Gjėja e fundit qė e intereson Breivik e njerėz tė tillė ėshtė ajo pėr tė cilėn ata gjoja japin jetėn, pra pastėrtia e kombit!

Shkurtė kėta njerėz duke u marrė me kėto situata gėnjejnė veten duke i dhėnė pėrshtypjen se ajo 'gjėja e zezė' qė ndjejnė nė zemėr shkaktohet ekskluzivisht nga tė tjerėt (emigrantėt nė kėtė rast)!

Thelbi ėshtė se po tė shtypje njė buton dhe tė zhdukje emigrantėt prapė kėta njerėz nuk do gjenin qetėsi brenda tyre.. diēka tjetėr do gjenin tė akuzonin prapė!

Shpresojė tė jetė e qartė qė nuk jam shprehur as kundra as pro emigracionit nė Norvegji, nuk ishte kjo qėllimi im!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga A.I Lexo Postimin

Por ajo qe edhe me teper te terheq vemendjen eshte fakti qe te gjithe ju keni lexuar shkrimin dhe ne pergjigjet qe jepni jane "ti vrasim, ti presim"...me siper eshte cituar edhe nje copez nga Pink ku thote "Keto duan nje Breivik"...urime per moderatorllikun do ti thoja si fillim sepse me duket personi i duhur per te mbajtur qetesi kur eshte nevoja (flas si nje ish moderator ne 3 forume te ndryshme per te pakten 7 vjet)! Por ajo qe dua te vendos ne dukje eshte qe askujt nuk i bejne pershtypje keto deklarime qe praktikisht justifikojne masakra! Nuk del nje dhe te thote "ore mir qe nuk jom me muslimonet por sa mund te jete e vertete dicka e tille! Dmth me nje deklarate kaq publike, keto njerez cfare fitojne pervec irritimit te personave qe i rrethojne?"

Por ajo qe me intereson me teper qe duhet te kuptohet nga kjo ceshtje eshte nje tjeter:
    DALLONI ATE QE ESHTE E ISLAMIT NGA AJO QE NUK ESHTE E ISLAMIT!

Nese beni kete gje, per mua kjo teme mund te konsiderohet e mbaruar!

Nuk ka lidhje islami me vetevrasje, nuk ka lidhje islami me bomba, nuk ka lidhje islami me sjellje te tilla! Mos krijoni mendime te gabuara dhe mos lejoni qe tu krijojne mendime te tilla sepse vertete qe do ecni qorrazi!

Ah, po, edhe dicka ju lutem...kur te ndieni nevojen per ta perdorur (jo per gjo po osh mode ene dukeni interestorante kur e perdorni) gjeni nje emertim tjeter emertimit "terrorist islamik" sepse nese e dini "islam" do te thote "paqe" dhe terrorist i paqes sikur nuk shkon teper! Jo per gje por po e them per ju...qe te mbani lart nivelin e agresivitetit ne gjak!

Ore ti dhe ai hundleshi tjeter qe me ka permendur ca me siper, kaq te trashe valle jeni?

Te duket gje vetja i zgjuar , si nuk perton e me shkruan pacavure te gjata nonsense?!! Nuk eshte nevoja te shkuash kaq shume rrote. lol.

Une as permendja islam, as terrorista. Ti ca pate, pse u preke dhe njehere? Kerkon te vesh paqe mbi bote? eh. . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    O pink kush ėshtė ai tjetri pėrsipėr?.. se kėshtu si duket nga radha e postimit i bie sikur tė jem unė!

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •