Ti E Panjohura E Lexove Se Cfar Ke Shkruar ..... Une Shume Mire E Lexova Dhe E Kuptova Se Cfar Ka Desh Te Thote Xha Billi ,ama Ju Vete Bini Ndesh Me Fjalet E Juaja ,me Demokracine ,lirine E Blla Blla .
Ti E Panjohura E Lexove Se Cfar Ke Shkruar ..... Une Shume Mire E Lexova Dhe E Kuptova Se Cfar Ka Desh Te Thote Xha Billi ,ama Ju Vete Bini Ndesh Me Fjalet E Juaja ,me Demokracine ,lirine E Blla Blla .
belaxhi- eshte mire te japish mendimin tend dhe jo te me mbajshe mua ligjerate,nje i mencur e di kure duhet te flasi dhe kure te ndegjoje,e di mire se kure duhet te jete nxenes dhe kure mesues!
Ekonomia,politika dhe zgjidhja e ceshtjes globale ,emigracionit global,nuk kan lidhje me temen( dhe as qe pretendoj se kam zgjidhje,kam dhene mendim per kategori specifike se sa per ligjet e emigracionit cdo shtet i di punet vete -mund ti hapi dhe ti mbylli dyert kur ti duhen dhe sa ti duhen..une kam thene ti mbylli per ata qe nuk respektojne mikpritjen dhe duan te te behen zot ne shtepine tende dhe te te tregojne edhe si duhet te jetosh)... Une jam emigrant vete dhe i di nga dora e pare se kush si eshte dhe si sillet si emigrant,por te identifikosh shqiptaret me fundrrinat ekstremiste qe kerkojne te te bejne ligjin ne shtepine tende kjo eshte katastrofale.Arabet normal duhet te distancohen nga keta e jo me shqiptaret ti marrin ne mbrojtje.Shqiptaret si emigrant si shumica e kombeve te tjera kane ne vehte kategorite: te ndershem, kontrabandiste ,vjedhsat,te kartelit te droges dhe cdo kategori tjeter normale dhe abnormale si gjithe bota POR, nuk kane kategori qe i tregon nje shteti cfar sistemi duhet te kete dhe cfar kodi duhet te jetoje nje komb nikoqir.Kur mbron njerez te kalbur ne tru ,harro derrasen e kalbur!
Rro si shqiponje e lire kudoqofsh se me sistemin sheria s'mund ta beni as nje jave ta them si vellau vellaut.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 08-09-2012 mė 04:25
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Bili mire ke thene se duhet te japim mendimet tona e jo ligjerata,ama kete me se pari eshte dashe tia thuash vetes tende e jo mua apo dikujt tjeter,
Ti na shet mend se si duhet te veproje nje shtet e nga ana tjeter kthehesh dhe behesh kantradikt me fjalet e tua ,si duket nuk me ke kuptuar se cfar desha te them .
Shqiptaret e dime se cfar jane ,por i dime edhe arabet,gjithashtu i dime edhe evropjanet se cfar jane ,perderi sa ata arab e shqiptare dhe cdo kush tjeter qe posedon pasaport te atij shteti pasi qe paguan tatim ,ben sherbimin ushtarak ,normalisht qe ka te drejte te keroke edhe kerkesa te tilla ,nuk e di perse habitesh me kesi lloj kerkesash .Ti se pari nuk ke asnje lloj n johuria per sistemet dhe ligjet botrore dhe normalisht ke ngele goje hapur dhe ke humbe rrugen ne oborin tend.
Si eshte e mundur qe ne tema qe trajtojne tematika te ndjeshme per multikultarizmin dhe ndonje lajthitje te rastit nga ndonje komunitet jovertebroresh, aktiviteti sizmik i talebaneve eshte gjithmone ne rritje? Nuk lene shembuj nga me imbecilet pa cekur per te ngritur paralelizma justifikuese. Shqiptaret kudo qe ndodhen ne bote, perbejne nje komunitet aspak problematik dhe kudo te integrueshem kulturialisht ne shoqerite respektive ku jetojne. Ne asnje rast nuk ka patur kerkesa absurde. Perjashtohen ekzemplaret neandertale qe pa zbritur ne Tirane e rrethe te tjera , u hodhen nga maja malit me deltaplan ne Athine, Milano, Mynih, e mbi te gjitha Londer, qe njollosin imazhin e nje populli, nese dikush do replikonte per krimin shqiptar. E pyll pa derra nuk ka. Ndersa per rastin konkret, populli thote te rrisesh korbin qe te haje syte.
relata refero
disa zhulsa somalezo pakistanez kerkojn mu gjyku me sheriat haha ...po atje ishin,pse nuk ndejten mu gjyku me ato ligje
une jetoje ketu,dhe ju tham vet norvegjezve...do ju ndihmoja vet ti mbushnin vagonat e ti nisnin nga kan ardh keto mbeturina bukepermbyse!
edhe vet i fundit do hikja,po qese do kerkohej qe tersisht te s'pastrohet nga emigrantet vendi,por kte gje se kerkon norvegjezi...puno me nder e jeto me nder e respekt per ate vend qe gjete e te strehoj,do jetosh i qet e do maresh dhe respektin mrapa!
Edhe ti bie po ne te njejtin nivel me ta kur thua disa zhulca somolez apo pakistanez. Ata qe kane te tilla kerkesash nuk kane shtet e as origjine .Nqs e shikon ke plot Shqiptare qe mendojne keshtu e prej tyre duhet ta hash dhe ti?
Nqs Norvegjia eshte shtet me mend ti gjeje keta idiote e ti perze. Por absolutisht kjo inisiative nuk duhet te merret ne baze te origjines nga vijne disa Muslimane.
Sic po bejne keta do fitojne partite extremiste kudo e do ti kthejne direkt ne shtepi...dhe mire do ja bejne se po e meritojne..
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Darius mos hedh gurin pastaj te fshehesh doren, kete di te them une ty.
Ps. perse me ke fshire postimin?!
Krijoni Kontakt