Close
Faqja 45 prej 52 FillimFillim ... 354344454647 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 513
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    E treta e verteta
    he mer kamunist ktu qeke ti ,iiii sa i keq qeke mer daj,

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    Hitleri pretendonte se ishte race arianike mirpo ishte e kunderta ai shfarosi edhe te bardhet ne Europe kurse me Japonine ,popull aziatik me ngjyre lidhi aleance kshtu qe perandoria naziste donte vetem te dominonte ne botë nuk kishte qellime raciste.
    Dominimi dhe nenshtrimi i popujve (ose racave) tjera eshte thelbi i racizimit tipik, jo patjeter zhdukja fizike e te gjitha racave tjera.
    Edhe racistet amerikan p.sh. nuk i kane zhdukur zezaket, por i kane skllaveruar dhe shfrytezuar...

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Sepse kur i kerkoj cifuteve ndihm financiare e rrefuzuan. Ky eshte nji nga shkaqet, qe eshte me i besueshmi dhe me me llogjik.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-07-2012
    Postime
    109
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Sepse kur i kerkoj cifuteve ndihm financiare e rrefuzuan. Ky eshte nji nga shkaqet, qe eshte me i besueshmi dhe me me llogjik.
    jo mer shoku jo,porse çifutat po i benin gjermanise ne ate kohe ,ate qe po i bejne sot ,me sistemin djallezor financiar qe ata e kontrollojne po e kthejne boten ne nje skllaveri te papare me pare.

dhe po e perseris edhe nje here,ishin çifutat qe i shpallen lufte hitlerit e jo hitleri çifutave edhe pse vet hitleri ishte bir çifuti.

Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    he mer kamunist ktu qeke ti ,iiii sa i keq qeke mer daj,
    Edhe te hitleri me gjete aman
    Revolution 1848

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    eshte shume e vertete ajo qe u permend me siper dhe shume pak here flitet per te.

hitleri (ashtu si shume mbreter e fisknike te se kaluares) kerkoi borxh tek hebrenjte, te cilet ia refuzuan...

pastaj ai preteksti idiot i zhdukjes se hebrenjve dhe races, arjane eshte perralle qe hitleri ia futi ne koke popullit.
    HEBRANJTE NUK JANE RACE.
    ne fund te fundit pas deshtimit te shume provash per t'i identifikuar hebranjte nga paraqitja e jashtme (sic identifikohet nje race), e vetmja menyre identifikimi ishte kontrolli i dokumentave...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    eshte shume e vertete ajo qe u permend me siper dhe shume pak here flitet per te.

hitleri (ashtu si shume mbreter e fisknike te se kaluares) kerkoi borxh tek hebrenjte, te cilet ia refuzuan...

pastaj ai preteksti idiot i zhdukjes se hebrenjve dhe races, arjane eshte perralle qe hitleri ia futi ne koke popullit.
    HEBRANJTE NUK JANE RACE.
    ne fund te fundit pas deshtimit te shume provash per t'i identifikuar hebranjte nga paraqitja e jashtme (sic identifikohet nje race), e vetmja menyre identifikimi ishte kontrolli i dokumentave...
    Jam dakort 100% me kete shkrim. Ne fakt hebrenjt fituan te drejtat e tyre ne kete menyre ne France. Mbreti i Frances i kerkoj ndihme financiare per te shtypur kryrngritjet ne kembim te drejtave te hebrenjve brenda mbreterise Franceze. KUSHTI i parashtruar nga hebrejt ishte qe atyre tu jepeshin pashaporta dhe neshtetesi franceze, dhe te gezonin te gjitha privilegjet dhe te drejtat qe gezonin qytetaret apo nenshtetasit francez. Deri atehere hebrenjt ishin te perbuzur te padeshiruar, trajtoheshin si qytetar te kategorise me te ulet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 31-07-2012 më 13:25
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Edhe te hitleri me gjete aman
    O MAC meqe ti do pergjigje pergjigje ,pse hitleri deshironte ti shfaroste cifutet.

Dikur i biri i nje oficeri gjerman i thote te atit.perse i vritnim ne cifutet!i ati qe tja mesonte
    psen ,i thote hajde me mua , dhe futen ne nji kafe gjermane . dhe porosit nji kafe dhe ,
    BISHTIN E FILXHANIT KUR TE SJELLESH KAFEN E DUA NE KRAHUN E MAJT.Jo ne asnji menyr kjo eshte ofendim i thote gjermani.pastaj shkojn ne nji kafe cifuti dhe porosit perseri kafe me an te e majt dorezn e filxhanit.Patjeter i pergjigjet cifuti ,ne kemi dhe posacerisht filxhan qe te serviren ne krahun e majt kafen...

Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    O MAC meqe ti do pergjigje pergjigje ,pse hitleri deshironte ti shfaroste cifutet.

Dikur i biri i nje oficeri gjerman i thote te atit.perse i vritnim ne cifutet!i ati qe tja mesonte
    psen ,i thote hajde me mua , dhe futen ne nji kafe gjermane . dhe porosit nji kafe dhe ,
    BISHTIN E FILXHANIT KUR TE SJELLESH KAFEN E DUA NE KRAHUN E MAJT.Jo ne asnji menyr kjo eshte ofendim i thote gjermani.pastaj shkojn ne nji kafe cifuti dhe porosit perseri kafe me an te e majt dorezn e filxhanit.Patjeter i pergjigjet cifuti ,ne kemi dhe posacerisht filxhan qe te serviren ne krahun e majt kafen...
    po deshe te gjejn edhe qumesht dallendyshe po ti paguash mire

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Ky cuni tezes time thote gjithmone kot per qejf.

Kot per qejf them edhe une.

Faqja 45 prej 52 FillimFillim ... 354344454647 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •