Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21

Topi sulmon Berishën “pa doreza”: “Sjellje primitive ... e Berishës

Topi sulmon Berishën “pa doreza”: “Sjellje primitive, për 24 orë u shkarkuan edhe kuzhunierët e Presidencës”

I liruar tashmë nga detyra e presidentit të Republikës, Bamir Topi ka folur në Top Story, pa doreza diplomatike për temat më të nxehta të politikës dhe prishjen me kryeministrin Sali Berisha. Ai u shpreh se ftohja me liderin historik të PD-së erdhi që pas zgjedhjeve të vitit 2005, kur Berisha zgjodhi të fliste me Lufter Xhuvelin në vend që të komunikonte me Topin për kabinetin e ri. Topi tha se atij i është propozuar atëherë një post i ulët, ai i ministrit të Bujqësisë.Topi tha se Berisha tentoi të dredhonte kandidimit të tij për president në vitin 2007. Topi pranoi një debat të zjarrtë me Berishën përpara votimit të tij, që erdhi si presion ndaj kreut të PD.

Më tej ai tha se Shqipëria drejtohet nga një dorë e vetme me sfond komunist. Ai deklaroi se tani vendi të kujton diktaturën komuniste, pasi mjafton fakti që brenda 24 orësh u shkarkua gjithkush kishte punuar me presidentin, deri tek kuzhinieri.

“Administrata çdo ditë e më shumë po politizohet. Të gjithë ata që kanë shërbyer tek presidenti, nuk ka zgjatur shumë, 24 orë më pas janë pushuar. Ata nuk janë të presidentit, ata janë shërbime qeveritare. Kjo drejtori varet drejtpërdrejt nga kryeministri. Të gjithë deri tek kuzhinierë, janë thirrur dhe janë pushuar. Kjo është një frymë primitive e sjelljes me shtetin”, u shpreh Topi.

Më tej ai akuzoi Sali Beirishën se e ka uzurpuar PD-në: “Në PD nuk ka zë. Zërat e vetëm janë ata që urdhërohen për të hapur zjarr, për të anatemuar, deformuar”

Ndërsa lidhur me të ardhmen e tij ish- presidenti deklaroi se javën tjetër do ketë një takim me Gazmend Oketën për të diskutuar në lidhje vendimmarrjen për pozicionin e tij në politikë dhe në Frymën e Re Demokratike./alb-observer.com/
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    Ky nuk di se cfare flet. Si ka mundesi qe "Shqipëria drejtohet nga një dorë e vetme me sfond komunist." Cfare nenkupton ky me kete qe "i madhi" eshte bere si ai i "madhi " qekurshem...Jo ska mundesi askush deri me sot nuk e ka vene re kete. Ja pritem per z Topi ta konfirmonte. Deri me tani ku ishte ku. Ku ishte presidenti i tere shqiptareve qe nuk u ngrit e ta kritikonte ashper administraten shteterore.

Keto jane te tere ne klane te caktuara qe luftojne per interesa vetjake dhe kur dicka nuk shkon behen si cakejte e hane njeri tjetrin.

Keto jane figura politike te konsumuara me kohe.

Kjo qeveri ishte dhe perpara 3 vitesh ...ku ishte presidenti ne ate kohe, Ku ishte presidenti kur u vrane njerzit me 21 Janar, Ku ishte presindenti ku u vrane njerzit ne Gerdec.

Keto jane njerzit me te peshtire qe kam pare ndonjehere. Tu vije turp qe dalin neper televizione dhe jane akoma ne sy te publikut.

Mos na ha shume tope ti topi tashi
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Topi sulmon Berishën “pa doreza”: “Sjellje primitive, për 24 orë u shkarkuan edhe kuzhunierët e Presidencës”

I liruar tashmë nga detyra e presidentit të Republikës, Bamir Topi ka folur në Top Story, pa doreza diplomatike për temat më të nxehta të politikës dhe prishjen me kryeministrin Sali Berisha. Ai u shpreh se ftohja me liderin historik të PD-së erdhi që pas zgjedhjeve të vitit 2005, kur Berisha zgjodhi të fliste me Lufter Xhuvelin në vend që të komunikonte me Topin për kabinetin e ri. Topi tha se atij i është propozuar atëherë një post i ulët, ai i ministrit të Bujqësisë.Topi tha se Berisha tentoi të dredhonte kandidimit të tij për president në vitin 2007. Topi pranoi një debat të zjarrtë me Berishën përpara votimit të tij, që erdhi si presion ndaj kreut të PD.

Më tej ai tha se Shqipëria drejtohet nga një dorë e vetme me sfond komunist. Ai deklaroi se tani vendi të kujton diktaturën komuniste, pasi mjafton fakti që brenda 24 orësh u shkarkua gjithkush kishte punuar me presidentin, deri tek kuzhinieri.

“Administrata çdo ditë e më shumë po politizohet. Të gjithë ata që kanë shërbyer tek presidenti, nuk ka zgjatur shumë, 24 orë më pas janë pushuar. Ata nuk janë të presidentit, ata janë shërbime qeveritare. Kjo drejtori varet drejtpërdrejt nga kryeministri. Të gjithë deri tek kuzhinierë, janë thirrur dhe janë pushuar. Kjo është një frymë primitive e sjelljes me shtetin”, u shpreh Topi.

Më tej ai akuzoi Sali Beirishën se e ka uzurpuar PD-në: “Në PD nuk ka zë. Zërat e vetëm janë ata që urdhërohen për të hapur zjarr, për të anatemuar, deformuar”

Ndërsa lidhur me të ardhmen e tij ish- presidenti deklaroi se javën tjetër do ketë një takim me Gazmend Oketën për të diskutuar në lidhje vendimmarrjen për pozicionin e tij në politikë dhe në Frymën e Re Demokratike./alb-observer.com/
    Po ku ke hup or projekt! kam dit qe ste kam lexu..apo ke hik me noj forum tjeter haha..
    urime per temen shum e bukur ..

me ne fund ish presidenti do dale perball, sali leshit matuf ,bo cfar kafshe, fshesen u ka ven njerzve,komunisti komunistave ,prit miku im dardha e ka bishtin mbrapa...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    'P*rdh, p*rdh se lirohesh' i thone ketij muhabeti.
    Na mbyten matarapazet e dallaverexhinjte. Po shan m*ti k*ken, epo c'na ka gjet!?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    Na mbyten matarapazet e dallaverexhinjte. Po shan m*ti k*ken, epo c'na ka gjet!?
    sa pesimista qe jeni mer jahu ,,po cfar te bejme.kur nuk ke pul .do hash sorren..haha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    sa pesimista qe jeni mer jahu ,,po cfar te bejme.kur nuk ke pul .do hash sorren..haha
    ku ka vend per optimizem mer jahu? S'kane ngel me as pula as sorra aty, vetem hiena ka tani

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    me bukur se fjalia e fundit ska ku shkon lol.nejse do bej edhe ky emer per partin e vet.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    ku ka vend per optimizem mer jahu? S'kane ngel me as pula as sorra aty, vetem hiena ka tani
    Jo jo nuk jam dakort me pesimizmin tend..se po te kishte vetem hiena cfar do hanin
    keto.do shqyenin njeri tjetrin??

Megjithate mua me pelqeu tek intervista e Bomit nji fakt qe e pash e jetova vet ne terren

para disa muajsh..njerezit kan frike te flasin..sidomos ato qe punojne ne administrate, dhe
    kush ka probleme te ndryshme te perditshme,te nxjerin pengesa pa arsye,dhe ta thon troc
    SE ASHTU I DO QEFI,dhe me e forta te akuzojn se je komunist ..lloj lloj majmuni qe deri dje flinin nen jastik me veprat e ENVERIT dhe sot jan demokratet me te flakte......
    nji servilizem , hipokrita ,minj gjirizesh,1200,qe e bejn gjoksin grop vetem si e si te
    zhvasin noj cop nga pushteti Larove dhe cakejve neper provinca.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    Jo jo nuk jam dakort me pesimizmin tend..se po te kishte vetem hiena cfar do hanin
    keto.do shqyenin njeri tjetrin??

Megjithate mua me pelqeu tek intervista e Bomit nji fakt qe e pash e jetova vet ne terren

para disa muajsh..njerezit kan frike te flasin..sidomos ato qe punojne ne administrate, dhe
    kush ka probleme te ndryshme te perditshme,te nxjerin pengesa pa arsye,dhe ta thon troc
    SE ASHTU I DO QEFI,dhe me e forta te akuzojn se je komunist ..lloj lloj majmuni qe deri dje flinin nen jastik me veprat e ENVERIT dhe sot jan demokratet me te flakte......
    nji servilizem , hipokrita ,minj gjirizesh,1200,qe e bejn gjoksin grop vetem si e si te
    zhvasin noj cop nga pushteti Larove dhe cakejve neper provinca.
    ...ore ca ka thene Bomi e dime te gjithe ne, s'po themi qe genjen. Ne e dim qe pushteti eshte centralizuar nga baca dhe e ka bere baca shokun Shpati qe ti vij zili!

Por me sa shoh une, ti e Bomi bashke harroni qe Bomi ka qene ne krye te tere kesaj katrraure qe ndodh ne Shqiperi per 5 vjet te plota, po ti dhibej kaq shume populli Bomkes e kishte bere dicka ai! Tani qe e hodhi mushka ne toke Bomken po uleret ai! Mire talli t*apin me popullin sa qe ne detyre por do ta talli akoma!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •