Ketyre skuadrave Shqiptare eshte per ti dhj*re nje m*t te madh.
Aelesund -Tirona 4-0
Na e shpifen futbollin keta plehra.
Ketyre skuadrave Shqiptare eshte per ti dhj*re nje m*t te madh.
Aelesund -Tirona 4-0
Na e shpifen futbollin keta plehra.
Tmerr!!!
Aelesund - Tirona 5-0
o po ju ma keq tu dali qe ndiqni ekipet shqiptare te futbollit lol
baron cu bo me cunat e tirones sot lol
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Po diskutojme si paraqitet Tirana ne Europe dhe thjesht se paraqitet me shume se te tjerat, nuk do te thote qe eshte me e mire. Dhe ne renditje nuk jane shume larg njera tjetres. Me afre akoma tani qe u turperuan ka mundesi.
Une thjesht po ju them qe Tirana nuk ka bere asgje me shume se te tjerat, dhe nuk mund te veconi asgje speciale qe Tirana ka bere ne Europe, pervec faktit qe ka luajtur me shume ndeshje. Per ate bravo.
5-0 ishte pak me shume se c'pritej, po e njejta histori si me Skenderbeun. E marrin lehte te huajt ne Shqiperi, luajn per nje barazim, dhe pastaj ne fushe te tyre na shkatarrojne.
pinku thone se ka shkollen e rruges dhe s'para eshte marr me ate shkollen tjeter ho ho ho
Without deviation from the norm, progress is not possible
c'pate bre, c'te pickoi qe kerceve si kokosh? U habita, se kisha kohe qe si kisha hedhur ndonje sy ketej, futbollit shqiptare. Me erdhi cudi qe korcaret/skenderbeu qe ishin andej nga kategoria e fundit dikur, kur kam qene une atje ne vendlindje, qenkan bere kampione te vendit. Me kete desha te them qe kur paska dal Skenderbeu kampion vendi, merre me leng futbollin atje. Po hej, urime urime per vendin e pare. lol
p.s. injorantja sateme o i zgjuari i dheut.
Me c'mbaj mend une 'Skenderbeu',ne kategorine e pare ka qene.Por ne kohen e Jani Kachit shkelqeu me shume se kishte edhe portierin me te mire te asaj kohe dhe nje nga me te miret e te gjitha koherave. Madje nje vit,per kupe republike u ngjt me lart,por u rrah dy ndeshje nga 17 Nentori. Mbaj mend,qe kur Kachi iku nga Partizani, qyteti I Tiranes shpalli dite zie.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt