Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 110
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Ketyre skuadrave Shqiptare eshte per ti dhj*re nje m*t te madh.
    Aelesund -Tirona 4-0
    Na e shpifen futbollin keta plehra.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Tmerr!!!

Aelesund - Tirona 5-0

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    o po ju ma keq tu dali qe ndiqni ekipet shqiptare te futbollit lol

baron cu bo me cunat e tirones sot lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Renditja perfshin ndeshjet e luajtura, fitoret, barazimet, humbjet, golat e shenuar dhe te pesuar, te gjitha ne kompeticionet europiane. Pra perderisa diferenca eshte abisale midis TIRONES dhe skuadrave te tjera shqiptare, do te thote qe nuk jane fare aty-aty. Vetem pjesmarrja e TIRONES çdo kompeticion ne Europe, kur te tjerat alternohen mes tyre, mjaft per te shpjeguar qe bardheblute jane me lart se te gjitha skuadrat e tjera.

Statistikat e UEFA-s i ndoqa edhe une kur ishte ndeshja. Por nje pasim te gjate topi qe del jasht, UEFA e jap per gjuajte apo tentative goli.

Ata qe e kishin pare ndeshjen ne Luksemburg me thane qe rreziku i vetem qe kishte pasur TIRONA kishte qene kur vendasit kishin goditur shtyllen.
    Po diskutojme si paraqitet Tirana ne Europe dhe thjesht se paraqitet me shume se te tjerat, nuk do te thote qe eshte me e mire. Dhe ne renditje nuk jane shume larg njera tjetres. Me afre akoma tani qe u turperuan ka mundesi.

Une thjesht po ju them qe Tirana nuk ka bere asgje me shume se te tjerat, dhe nuk mund te veconi asgje speciale qe Tirana ka bere ne Europe, pervec faktit qe ka luajtur me shume ndeshje. Per ate bravo.

5-0 ishte pak me shume se c'pritej, po e njejta histori si me Skenderbeun. E marrin lehte te huajt ne Shqiperi, luajn per nje barazim, dhe pastaj ne fushe te tyre na shkatarrojne.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Tirona boni loje sot...

...................................

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Epo kur luajne soccer dhe korcaret. Pu pu pu ku ka arrit ! Lol
    Pink moj,

po injorante qe injorante mbete moj e zeze!

Me fal, po c'eshte ay qe te ben ty moderatore?! hic kot, sa per muhabet! by the way, sa klase ke ti?!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    pinku thone se ka shkollen e rruges dhe s'para eshte marr me ate shkollen tjeter ho ho ho
    Without deviation from the norm, progress is not possible

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    c'pate bre, c'te pickoi qe kerceve si kokosh? U habita, se kisha kohe qe si kisha hedhur ndonje sy ketej, futbollit shqiptare. Me erdhi cudi qe korcaret/skenderbeu qe ishin andej nga kategoria e fundit dikur, kur kam qene une atje ne vendlindje, qenkan bere kampione te vendit. Me kete desha te them qe kur paska dal Skenderbeu kampion vendi, merre me leng futbollin atje. Po hej, urime urime per vendin e pare. lol

p.s. injorantja sateme o i zgjuari i dheut.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Me c'mbaj mend une 'Skenderbeu',ne kategorine e pare ka qene.Por ne kohen e Jani Kachit shkelqeu me shume se kishte edhe portierin me te mire te asaj kohe dhe nje nga me te miret e te gjitha koherave. Madje nje vit,per kupe republike u ngjt me lart,por u rrah dy ndeshje nga 17 Nentori. Mbaj mend,qe kur Kachi iku nga Partizani, qyteti I Tiranes shpalli dite zie.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Me c'mbaj mend une 'Skenderbeu',ne kategorine e pare ka qene.Por ne kohen e Jani Kachit shkelqeu me shume se kishte edhe portierin me te mire te asaj kohe dhe nje nga me te miret e te gjitha koherave. Madje nje vit,per kupe republike u ngjt me lart,por u rrah dy ndeshje nga 17 Nentori. Mbaj mend,qe kur Kachi iku nga Partizani, qyteti I Tiranes shpalli dite zie.

Ngadale mi teta Cora, se na e bere TIRONEN plot me tirAnAsa ...

Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •