Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 147
    i/e regjistruar Maska e gjirfabe
    Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576
    Citim Postuar më parë nga Bel ami Lexo Postimin
    Per dijenine tende Ruci iku ne Greqi ne vitin 96,pas zgjedhjeve dhe erdhi ne 97.Komandanti i Komitetit te Shpetimit te Gjirok. dhe Tepelenes ishte Gjolek Malaj, nip i Gramoz Rucit. Ne 97 Salaria e Rucit ndonese kishte mbetur me 8 familje ne fshat,kishte 9 deputete ne Parlament! Nese debati per Nanon,tranformohet se kush eshte Ruci,le te flasim per Rucin. Edhe qe iku me fustan,ate le ta mbaje se eshte e vertete.Faktikisht ishte ne ndjekje nga Shiku sepse po pregatiste revolta per vjedhjen e votave ne 96.Imagjinoni, ne Dropull fiton Fatos Beja me 90% te votave,ndersa kantidati i Vasil Melos mer 3-4 %.
    I doni gje edhe emrat e komisionereve qe kishte emeruar Fatos Gjyrezi ne Dropull?

E ke gabim Belo,

Beja nuk ka qene ndonjehere kandidat ne Dropull.

Ka qene ne Gjirokaster, Lunxheri, Laberi.

Dropulli me Rreze e Pogon ishte Zone tjeter.

Me poshte ke dy faqet e para te proçes verbalit zyrtar te zones Nr. 112,

tek e cila hyn dhe Dropulli per votimin e vitit 1996.

Origjinale me firma dhe vula te "njoma" kam per te gjitha votimet e bera deri ne 1999 ne Gjirokaster. Pamvaresisht pretendimeve te ndryshme, ato jane zyrtare duke perfshire dhe vrejtjet qe kane pasur perfaqesues te partive te dryshme te shkruajtura ne ate kohe ne to. Fotokopje te tyre ka dhe Emigracioni ne New York te vertetuara dhe noteruara sipas rregullave prej tyre.

.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Ndryshuar për herë të fundit nga gjirfabe : 24-06-2012 më 13:47

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Për mua nuk ka pikë rëndësie në fakt.
    Por po pyesja Pokon që nuk e di fare se nga bie jo jugu i Shqipërisë që jo e jo por kam dyshime se nuk di se nga bie Shqipëria.

Dhe meqë ra fjala si mund të ma vërtetosh që ka ikur vërtetë me fustan??
    e njohe aq sa s'ta mer mendja tyja ,biles po shofe te vije per fare andej,e ti jape nje krahe te forte PD-se

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    e njohe aq sa s'ta mer mendja tyja : p,biles po shofe te vije per fare andej,e ti jape nje krahe te forte PD-se
    Hajde se edhe ca si ti i duhen PD-së që të kompletohet tamam.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    SHiko o bajloz ...prit gomar te mbij bar??? Ti harron qe ai pagoi shum shtrejt 500 mijeuroshin e KOMBETARES nga medja greke..ti harron qe ai vuri kryedoganier nji hajdut qe di te fshehi ..ti harron qe ai shau macin, bacin,muc mucin arten me fustan basmje me thik pas shpine ,dhe per cfar thike e kish fjalen etj.ti harron qe ai ul serish ne mes te asaj qe ai kishte ber me keto qe permenda. dhe si per cudi si hajdut bagdati qe ishte pagoi harasanet pers dhe islamin ashtu si ka emrin e te tjer si keto per nji grusht euro ti plotsonin tekat baces tend qe ti e shum te tjer i jeni ngjitur ne shpin si shushunja.dhe cudia me e madhe u ul dhe baca meketo hajdut bagdati .por baca si ujk plak qe esht edhe duke mar leksjone nga miku i tij fatos perca dhe sundo..karta e fundit e ketyre dy shtriganeve per te qendruar ne pushtet????.Por baca dhe tosi ti edhe te tjeret qe ivini pas si kope hijenash e dini shum mir qe EDI RAMA nuk i ha me ato kokrra ulliri ..boll i ka ngren
    keto 7 vjet..AI mendon bash si baca e tosi bashk me dredhit e tyre si dhelpra qe jan.ju e dini mir qe ajo tava e ngjalave tregoj perpelitjet e fundit te pushtetit tuaj.ju e dini mir gjemen qe doju bej KRESHNIKU SE ASHTU ESHT SI KA EMRIN..BASHK ME BAMKEN e urt si tirans qe esht...ju e dini mir qe kete her nuk ju dalin numurat per maxhoranc edhe pse perpiqeni duke trembur njerzit duke i nxjer nga rruga..Edhe prap do perpiqeni
    deri ne piken e fundit me harbuterin dhe ekstremizmin dhe dogmen e demokracis ne emer te SHQIPTARVE si shpetimtar TE KOMBIT..POR JU HARRONI SE HENDEKU QE ESHTE KRIJUAR MIDIS NJERZVE TE THJESHT DHE BARONEVE SI JU SE SHPEJTI DO JENI MINORAC E PERJRTSHME...

Merr fryme thelle dhe pi nje gastare uje se u lodhe se shkruajturi.

Kur do beheni maxhoranc ju klyshat e sigurimsave e komisareve ?!?

Ju keni marre fund, akoma nuk e kuptoni. Nuk genjehen njerezit me perralla me mercenare demonstratash, e as me vjedhje imagjinare votash. E di populli kush jane ujqerit e hienat. Po te njejtet keni mbetur, njesoj si 70 vjet me pare, GENJESHTARE DHE MASHTRUES !!!

Tos Nano vetem sapo ju zgjat agonine ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Për mua nuk ka pikë rëndësie në fakt.
    Por po pyesja Pokon që nuk e di fare se nga bie jo jugu i Shqipërisë që jo e jo por kam dyshime se nuk di se nga bie Shqipëria.

Dhe meqë ra fjala si mund të ma vërtetosh që ka ikur vërtetë me fustan??
    Ja ku i ke shoket e Partise trime legjendare
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Shfarosja e 'opozitës' nga çekistët
    NGA: ALFRED CAKO

Të gjithë e kemi ndjekur monologun berishjan në tryezën e politikës për çështjen e Presidentit të ri të Republikës, z.B.Nishani. Pasi mikluan z.Nano dhe e tërhoqën atë me karremin e Presidentit konsensual që nga pishinat dhe kazinotë e Vjenës, - për të luajtur aktin e fundit të komedisë personale kundër institucionit që ai vetë e kishte ringritur në fillim të viteve 1990-të nga radhët e fanatikëve të PPSH-së dhe enveristëve, - Berisha dhe Meta ndjehen tash më të sigurtë se do ta mundin edhe një herë shemrën e tyre politike, E.Ramën dhe partinë e tij postpuniste.

Duke parë në retrospektivë ftesat e Washingtonit për disa nga liderët kryesorë të vendit para disa muajsh dhe një mungesë entuziazmi në zgjedhjen e Nishanit si President nga ana e z.Arvizu, mund të arrijmë në përfundimin se politikanët tanë nuk kanë luajtur për këtë çështje në një vijë melodike me SHBA. Kjo duket edhe nga përshëndetjet e nxehta për zgjedhjen e z.Nishani kryesisht vetëm prej përfaqësuesve evropianë, si një karshillëk ndaj Washingtonit. Z.Nano, i cili e kuptoi se po dole nga forma dhe nga skena, është e vështirë të bësh lëvizje dhe triblime profesionale, me dhimbjet që i shkakton barku i tij i shtuar, shpreson të përsërisë vitet 1999 - 2003 kur ai nisi vetëm me N. Kokën aventurën e tij të suksesshme të katarsisit kundër Majkos, Metës, Mejdanit dhe Rrugës së Elbasanit, duke e rimarrë partinë e tij që ia kishin uzurpuar ca 'buzëqumshta' pas vrasjes së A.Hajdarit, me ndihmën e ndërkombëtarëve pasi ai dukej si i pabesë për NATO-n gjatë Luftës së Kosovës.

Pra, këto ditë z.Nano mori një mësim tjetër, se politika është forcë dhe jo imazh; ajo fillon në urën e të sotmes për të kërcyer në truallin e të nesërmes dhe e djeshmja nuk ka shumë vlerë. Në një moshë relativisht të re për t'u larguar nga Edeni i politikës dhe i ndjerë i tradhtuar nga Berisha (me të cilin ka gjasa që janë marrë vesh më 2005-ën që Nano të lëshonte mazhorancën dhe Berisha ta ndihmonte atë për t'u bërë President), Nano rikthehet në 'Babiloninë' e politikës i tunduar përsëri nga frytet e kopshteve të saj. Në fakt, Berisha i cili është i obsesuar vetëm për të ardhmen dhe jo për historinë, e tradhtoi atë dy herë: më 2007-ën dhe më 2012-ën. Po kështu edhe Meta duket se e shiti Nanon pas takimit me Ramën për çështjen e Presidentit. Nano e kuptoi se duhet të fillojë të stërvitet në fushën e zanatit të vet, duke përmbysur kështu vlerën e tij më të madhe të cilën e demonstroi në vitet 2000: kohabitacionin, kolegjialitetin dhe tërheqjen pas humbjes për t'u hapur rrugën elitave të reja. Ky rikthim në politikë i Nanos e nxjerr më në pah pazarin që ai ka pasur me Berishën për vendin e Presidentit, para vitit 2005. Mesazhi që ai mori nga krerët e mazhorancës, Berisha dhe Meta, ishte: Forcohu në kurriz të Ramës dhe hajde të bisedojmë pas verës së vitit 2013-të me letra të hapura për të bashkëqeverisur!

Pra Nano me 'leksionin pozitiv' të largimit të tij më 2005-ën nuk e ka pasur seriozisht. Vlera e tij më e madhe e dorëheqjes duket që nuk është e vërtetë. Si një tregtar dinak ai mëton që çadrën të cilën ia shiti në verë Ramës, t'ia marrë gratis tani në vjeshtë. Ai e di mirë se numërimi mbrapsht i kohës së Ramës nuk fillonte as më 2009-ën e as në maj të 2011-ës kur ai humbi bashkinë. Numërimi i tij mbrapsht do të fillonte realisht më 2013-ën. Dihet se Ramën nuk e kanë mundur edhe aq shumë të dyja këto herë Berisha dhe Meta, por e kanë mundur ndërkombëtarët dhe Rruga e Elbasanit.

Por, Nano, i cili nuk ka rrugë tjetër veçse rrugës imorale për t'u rihapur rrugë ambicieve të tija të fshehta politike, hyn në përballjen me Ramën e 'dështuar' me dy objektiva:

a) objektivi i madh është të marrë PS-në duke e shporrur Ramën nga Selia Rozë dhe pastaj të hakmerret edhe kundër dy malësorëve gegë e toskë (Berisha e Rama) që po tallen me çunat e Tironës dhe ndoshta edhe kundër Rrugës së Elbasanit, dhe

b) nëse nuk e arrin dot këtë, objektivi i vogël është të krijojë një parti të re në prag të zgjedhjeve duke fituar ca mandate në Kuvend ose duke luajtur thjesht rolin e luajtur prej Hysni Milloshit në zgjedhjet lokale për kryebashkinë më 2011-ën.

Në këtë rastin e dytë, Nano mund të ishte i vlefshëm me votat e tij në çdo lloj kombinacioni qeverisës dhe kështu ai të përfitonte ndonjë copë të shijshme nga torta e pushtetit e të rikuperonte sadopak shpenzimet e gjithë këtyre viteve me jetën e tij në dukje sedentare e të rehatshme në Vjenë (megjithëse flitet se ai është i përfshirë familjarisht në disa biznese brenda dhe jashtë vendit).

Në rast se Nano do të pranonte rolin e H.Milloshit dhe do pëlqente të ngelej edhe një shërbëtor i vockël i Berishës dhe Metës në vitin 2013-të, thjesht duke e dobësuar në zgjedhjet e përgjithshme PS-në, pasi t'i hiqte kësaj disa tulla nga muri sa për të shkaktuar mosbesim dhe indiferentizëm tek kjo pasardhëse e PPSH-së, të udhëhequr sot nga disa çuna të Bllokut me në krye E.Ramën, atëherë Nano do të ishte thjesht një mjeran i currufjepsur politik dhe sharlatan.

Por të gjithë këta skenarë që ne i parandiejmë se mund të ndodhin (pa dashur të pretendojmë se janë hipoteza profetike, do të realizoheshin nga këta 3-4 udhëheqës që vijnë të gjithë nga PPSH-ja edhe sot pas 22 vjetëve 'demokraci' të manipuluar), do të kenë nevojë për ndjekësit e tyre militantë dhe anëtarët e thjeshtë të partive, si dhe qytetarëve aktivë të manipuluar në votime. Po të shohim me kujdes, pas fitores së z.L.Basha dhe zgjedhjes së z.B.Nishani si President, 'lëkura e Shagrenit' e ambicieve politike të z.Berisha dhe pazvanëve arrivistë, ambiciozë e të pangopur të çiftit Meta, do të tkurrej realisht deri në zhdukje.

Përkundër një llambe të Aladinit që të plotëson vetëm 3 dëshira në traditën e përrallave perse, 'lëkura e Shagrenit' e z.Berisha i ka plotësuar këtij shumë ambicie të pafre për 22 vjet. Edhe pse ai e di që pasardhësit e fuqishëm politikë të shtetit tonë të shesin shumë shpejt në bashkëpunim me të huajt, nga që nuk janë profesionistë, duket se me ambicien e tij të gjatë për të sunduar dhe për t'u pasuruar, z.Berisha nuk mëson as nga përfundimi gati tragjik i politikanëve të tjerë karrieristë si I.Sanader në Kroaci e A.Nastase së fundmi në Rumani, për të mos përmendur dhjetëra të tjerë më parë.

Ka disa shenja, ku hedhja e Nanos dhe emri i një militanti kokëfortë si z.Noka për ministër të Brendshëm, duket se po e derdh kupën e mbushur me këto shenja, se z.Berisha, me intriga, forcë, djallëzi dhe shumë të holla të vjedhura këto 8 vjet, do të përpiqet të qëndrojë përsëri kryeministër dhe të vazhdojë tranzicionin e stërgjatë të Shqipërisë midis dy sistemeve: Sistemit totalitar të PPSH-së dhe sistemit demokratik e pluralist që na ngjan me hijen tonë, të cilën duam ta arrijmë. Z.Berisha nuk është komunist, as demokrat, as ballist e as ruajalist.

Ai thjesht është një çekist. Ai përdor çekizmin si filozofi sundimi personal. Të jesh çekist do të thotë të përdorësh të gjitha marifetet kriminale për të sunduar; çekizmi është arma më e mirë pragmatiste për ambiciet e çdo stalinisti. Por sa më shumë kryeçekisti ynë futet në batakun e pushtetit së bashku me çekistin tjetër Nano dhe komsomolasin e PPSH-së, z.Meta, për të goditur në një luftë brenda llojit përfaqësuesin e partisë nga këta rrjedhin, z.Rama, aq më të vështirë do ta ketë ai të dalë jashtë këtij bataku. Dihet se PS dhe PD i krijoi, manipuloi e bekoi R.Alia sipas planeve të Katovicës.

Ndërsa PS ngeli me gjithë enveristët dhe nostalgjikët e sistemit të kaluar, PD ka ngjasuar me perandorinë shumëkombëshe osmane ku kishte nga të gjitha llojet dhe ngjyrat (anipse fara e saj ka qenë nga të djathtët tradicionalë, si të persekutuarit dhe ish- pronarët), sulltani i saj absolut ishte përbrenda një çekist që kërkonte me çdo kusht të mos mbytej kurrë nga ujërat e politikës së ditës. Ai tashmë është shtrembëruar nga pesha e mëkateve 22-vjeçare ndaj shqiptarëve duke e instrumentalizuar pushtetin e tij vetëm në përfitim të një grushti njerëzish. Thonë që gungaçin e drejton vetëm varri.

Por cila mund të jetë rruga e shkatërrimit të skemës diabolike që pushteti të ngelet vetëm brenda këtyre politikanëve çekistë e komsomolas? Si mund t'i prishet ëndrra kryeçekistit Berisha? Nëse qytetarët do t'i prishnin skemat e tyre me një votë plebishitare më 2013-ën, natyrisht që ata do të duhet të shohin nga tendenca e politikës rajonale, nga mundësitë e reja e më të gjera të krijuara në gjithë arealin nacionalist shqiptar të mbështetur nga politika e aleatit tonë të madh anglo-amerikan, nga objektivi i madh i shkëputjes së Shqipërisë nga thonjtë e tranzicionit dhe qeverisjeve arbitrare e të superkorruptuara prej çekistëve, të cilët kanë si objektiv fryrjen e barkut të tyre dhe të disa dhjetëra brezave biologjikë pasardhës, me djersën e shqiptarëve dhe pasuritë kombëtare.

Ndërsa Shqipërinë për 50 vjet nën komunizëm e mbajtën në këmbë rusët dhe kinezët, këta 22 vjet e kanë mbajtur kryesisht remitancat dhe shitja e aseteve e resurseve mbi e nëntokësore. Tani që këto dy të fundit po dergjen duke u tkurrur, parashikohet që ditë të vështira do të vijnë për ekonominë shqiptare. E gjendur në një treg të hapur konkurrues, mungesa e sofistikimit dhe teknologjia e ulët në investimet shqiptare, do të rrisin më tepër deficitin tregtar duke na kthyer në një republikë bananesh ku na grabiten për pesë lekë lëndët e para dhe më pas na kthehen mallrat e gatshme nga këto lëndë të para me çmime shumë të larta.

Shpëtimi nga ky skenar çekist që e ka lënë Shqipërinë të fundit në rajon, natyrisht që do të jetë ndëshkimi i drejtë me votë i këtyre forcave të dala nga mitra e PPSH-së dhe mbështetja e forcave me objektiva më të gjera, e partive të reja vërtet të djathta. Por kjo tendencë ka nevojë për ndryshimin e Kodit Zgjedhor që është duke u përfunduar. Shqipëria nuk duhet lënë në dorën e këtyre 3-4 çekistëve dhe komsomolasve me oreks të pafund. Këtë zgjidhje e ka në dorë OSBE-ODIHR-i, e ka Rruga e Elbasanit, e ka Dan Redford, të cilët duhet të ndalojnë me të gjitha mekanizmat ligjore e teknologjike vjedhjen e votave nga çekistët e ardhur prej PPSH-së dhe duhet t'i japin fuqi reale votës së shqiptarëve dhe përfaqësimit të saj real në Kuvend. Ligji i ri që po mbyllet s'duhet të lejojë që këto vota të grabiten me hir ose me pahir nga çekistët e tranzicionit. Lidershipi i disa partive të reja s'duhet të flerë gjumë në këtë moment delikat.

Kryeçekisti Berisha është më komodi me këtë ligj. Ai mund të vjedhë; ai dihet se po e dobëson Ramën nga grindjet që po iu fut me djallëzi; ai po dobëson komsomolasin dyshues Meta, si edhe Nanon; me këtë ligj ai mund të sundojë edhe 4 vjet të tjera i vetëm, i rrethuar nga eunukët e tij të oborrit blu. Rama, pa asnjë aleat, ka të vetmen zgjidhje duke i hapur rrugën demokracisë së vërtetë. Ai duhet të kërkojë me çdo kusht një rritje të proporcionalitetit të ligjit aktual dhe rindryshim të Kushtetutës, përkundër asaj që bëri me Berishën më 2008-ën, duke vendosur një korrektim proporcional kombëtar me rreth 20% të vendeve në Kuvend.

Nëse ndërkombëtarët nuk e bëjnë këtë, nëse Rama nuk lufton për të vetmen zgjidhje që ai të mbijetojë politikisht, atëherë në Shqipëri do të vijë zymtësia më e madhe më 2013-ën: Kryeçekisti Berisha përsëri kryeministër, një Meta i pafuqishëm dhe i kaluar në opozitë dhe një PS pa busull e pa timon politik pas vitit 2013-të.

Korrektimi i mandateve të Kuvendit me mbi 20 vende, është sfida kryesore e shpëtimit të Shqipërisë nga kryeçekisti Berisha, është sfida për t'i dhënë fund tranzicionit, është sfida për të futur vendin në familjen e Bashkimit Evropian, është sfida e bashkimit kombëtar të shqiptarëve, është sfida për prosperitet, drejtësi dhe për një shpërndarje më të mirë të pasurive kombëtare për të gjithë shqiptarët.

Por që të realizohet kjo, të gjithë liderët e interesuar të partive politike natyrisht që, o sot o kurrë, duhet të bashkëpunojnë për të bërë presion në radhë të parë mbi 'arbitrin', pastaj mbi Ramën dhe në fund mbi kryeçekistin Berisha, i cili nuk njeh gjuhë tjetër përveçse asaj të forcës.

(balkanweb)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Merr fryme thelle dhe pi nje gastare uje se u lodhe se shkruajturi.

Kur do beheni maxhoranc ju klyshat e sigurimsave e komisareve ?!?

Ju keni marre fund, akoma nuk e kuptoni. Nuk genjehen njerezit me perralla me mercenare demonstratash, e as me vjedhje imagjinare votash. E di populli kush jane ujqerit e hienat. Po te njejtet keni mbetur, njesoj si 70 vjet me pare, GENJESHTARE DHE MASHTRUES !!!

Tos Nano vetem sapo ju zgjat agonine ...
    BALOZI JAN JAN XHONI VAN,tregohu i sinqert me vetveten tendesps vetem ate nuk e genjen dot sado shpifje te thuash per te tjeret qe gjoja jemi komuniste!por meqe ti e do troc pa dorashka po ta them...sa mandate ka e majta tani e di??sa ka pd e di?po shtangisti e di?..ne 2013 duke hyr ne zgjedhje ALEANCA KUQ E ZI.PO ASHTU, DHE BAMKE TIRONSI...nji pjes te elektoratit do ju a marin ose me thjesht 4 a 5 mandate.si te ngjan si skenar he burr,,sa do ju ngelen ju komunistopseudodemokrat.jeni te sigurt per shtangistin
    se do ju qendroj besnik?se tava e ngjalave flet ndryshe apo jo. ju keni dhe nji cop rrug bashk por deri ne fund te rruges nuk dihet kush do i ja nguli thiken pas shpine njeritjetrit shtangisti apo baca??por harroni dhe krizen greke qe ka perfshir 1 milion shqiptar te cilet dita dites mendojn shum serjozisht te kthehen ne atdhe dhe pjesa dermuese jane te majt e dini shum mir gje e cila do e thelloj me shum avantazhin ne favor te se majtes...prandaj bej mir llogarit baloz.prandaj ju po futni ne loj hys milloshin 2fatos i cili eshte i djegur nga politika e tij prej zuske ne kurriz te se majtes.hajt po i bejm qefin po mori noj mandat per vete duke dhen noj lek e kafe te zez duke genjyer noj fukara e hallexhi.me teper nuk i pi uj me gomari..prandaj baloz muhabeti do jastik.
    boll ju duruam 7 vjet.POPULLI DO QEVERI TE MAJT.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    BALOZI JAN JAN XHONI VAN,tregohu i sinqert me vetveten tendesps vetem ate nuk e genjen dot sado shpifje te thuash per te tjeret qe gjoja jemi komuniste!por meqe ti e do troc pa dorashka po ta them...sa mandate ka e majta tani e di??sa ka pd e di?po shtangisti e di?..ne 2013 duke hyr ne zgjedhje ALEANCA KUQ E ZI.PO ASHTU, DHE BAMKE TIRONSI...nji pjes te elektoratit do ju a marin ose me thjesht 4 a 5 mandate.si te ngjan si skenar he burr,,sa do ju ngelen ju komunistopseudodemokrat.jeni te sigurt per shtangistin
    se do ju qendroj besnik?se tava e ngjalave flet ndryshe apo jo. ju keni dhe nji cop rrug bashk por deri ne fund te rruges nuk dihet kush do i ja nguli thiken pas shpine njeritjetrit shtangisti apo baca??por harroni dhe krizen greke qe ka perfshir 1 milion shqiptar te cilet dita dites mendojn shum serjozisht te kthehen ne atdhe dhe pjesa dermuese jane te majt e dini shum mir gje e cila do e thelloj me shum avantazhin ne favor te se majtes...prandaj bej mir llogarit baloz.prandaj ju po futni ne loj hys milloshin 2fatos i cili eshte i djegur nga politika e tij prej zuske ne kurriz te se majtes.hajt po i bejm qefin po mori noj mandat per vete duke dhen noj lek e kafe te zez duke genjyer noj fukara e hallexhi.me teper nuk i pi uj me gomari..prandaj baloz muhabeti do jastik.
    boll ju duruam 7 vjet.POPULLI DO QEVERI TE MAJT.

Cinxo, pse merr hov si pushka jevgut ?!?

E pse duhet te marre elektorat AKZ dhe Bomi te PD ??? Nuk mund te marrin elektorat tek PS ??? Apo i keni shtrenguar rradhet ju me klysha sigurimsash e komisaresh dhe nuk lini te numerohen votat drejt, por vetem sipas llogarive tuaja.

NDALU BEG, SE KA HENDEK.

Pse nuk llogarit sa vota do t'i rrjedhin PS nga tere keto vite opozite. Vetem imagjino sa e embel eshte torta e shtangistit per nje pjese te elektoratit socialist qe llogarisin vetem perfitimet.

Bej mire llogarite o Cinxo. E ke bere hesapin pa hanxhine me duket.

POPULLI NUK DO TE KTHEHET 11 VJET MBRAPA. POPULLI VOTOI NDRYSHIMIN NE 2005, VOTOI VAZHDIMIN NE 2009 DHE 2011 PERZURI EDHE ED VRROMEN NGA BUNKERI I BASHKISE QE KISHTE ZAPTUAR.

POPULLI DO TE DJATHTEN O KOMISARI ERRESIRES !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    populli do te djathten ? populli i djathte po. ashtu si i majti do te majten, se nuk mund ta quash elektoratin e LSI te djathte vetem se eshte ne maxhoranze, prandaj mos bej gabime te tilla
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    po cja futni pordhes populli do te majten populli do te djathten.

populli do i cop buk

ati qe i ep buk saliu do saliun
    ati qe i ep buk edi do edin
    ati qe i ep buk iliri do ilirin.

PIK.

e garantoj me jete qe te pakten 70% e elektoratit shqiptar as nuk ja kan iden te majtes e te djathtes.

as vete partit nuk ja kan iden.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •