Close
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 147
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 23-06-2012 më 09:22

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Sa bukur ke folur
    Kjo duhet te jete neser kryeartikull ne te gjitha gazetat
    kur te tjeret mundohen te te ulin ateher kujtohu se per ta je shum lart..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    poko per cfar energjie falas e ka fjalen baca???per ato qe skan paguar ndoj her kto 22 vjet keshin ...duke shkallmuar shtyllat e tensjonit te lart po tu priten dritat

Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    poko per cfar energjie falas e ka fjalen baca???per ato qe skan paguar ndoj her kto 22 vjet keshin ...duke shkallmuar shtyllat e tensjonit te lart po tu priten dritat
    e pam mire se kush rrezonte shtylla,e kush po saboton cdo gje qe nuk shkon ne favor te ardhjes se socialpisave e tom doshave ne pushtet!

mos rri duke u zgerdhi ne cdo tem,se nuk te ka hije,miqesisht kjo vrejtie,pasi ta kam ndegju keshillen dhe une njehera

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    keta te dy qe permende, ne krahasim me ato te dyt e tjer rame rucin,qe rraca e soji i juaj i do shume...me duken si lule xhehneti
    Ore POKO se më ka bërë përshtypje që e ke shum inat Gramoz Ruçin por kam idenë se nuk e njeh fare se çfar ka qënë dhe ç'është.
    Mund të më sqarosh edhe mua pse duhet ta urrej edhe unë??

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    shum me vend fjalet e nanos..
    i ka then ato qe i duheshin thene kanibalit edvin..

bravo nanooo..

nuku do bente keq te vazhdoj demaskimin e bandes se edvinit..

le te kemi dy parti te moderuara ne shqiperi PD e PS te cilat te konkurojne njerezisht paqesisht..pa konflikte e gjak.. me urtesi e mirkuptim..qe vendi te shohe vetem zhvillim.. e kurreeeee mëeeeee te mos na ndodhin 97-ta e 21 janara..

..
    Te moderuara thote brari hahaha .... Te moderuara nga Tosi dhe Sala, dy me demodet e politkes
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    ty te faleminderit per keshillen e qofsh me nder ..por ka filluar plazhi dhe nuk rrihet gjith diten ne uj
    e tuj pi kafe..edhe nuk po ja haj hakun baces per ato qe ka bere si shum te tjer.meqe ti po me keshillon pota kthej dhe un 1.DUHE TE JESH I MENCUR SI SOCJALISTET DHE TRIM SI DEMOKRATET.dhe jo e kunderta...

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Urimi i "demokrateve " te Forumit Shqiptar eshte qe Nano ta marri PS-ne qe "ta shkateroje".
    Per mendimin tim kjo eshte e sakte,Nano eshte i zoti per te shkateruar.E pame ne kohen qe qeverisi Shqiperine duke e bere vendin te padurueshem per njerezit e ndershem,arene lufte per bandat kriminale,parajse per te koruptuarit dhe sketere per demokratet.
    Nano me kujton Arturo Uine!
    Por qe te "shkaterohet" PS-ja, demokratet e forumit jane gati te shkojne te "flene" me millonane!
    Pra Nanoja sot eshte edhe millonai i fshatit, qe bluan buken e magjeve,por edhe shuan zjaret e grave qe zihen me vjerat! E gjitha kjo thjesht per inat te Edi Rames dhe per ambicjen presidenciale te nje njeriu qe nuk e meriton! Cudi,qe PS-ja te shkrihet si Parti duhet thirrur shkateruesi i Shqiperise!?
    Shume e cuditshme kjo .Keshtu e kuptojne Shqiptaret demokracine,thjesht ti ngordhe lopa gjitonit se i jep qumesht!
    Nuk eshte se kam ndonje respekt per Edi Ramen,bile personalisht mendoj se duhet te qerohet nga politika,por Nanoja ne krye te PS-se eshte fatkeqesi kombetare!
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    euro star..

po po dy me te moderuarit jan tosi e sala..

per ty eshte altin arapi edvin ruc tahiri dhe tako ngjelo tom dosh perlek qelbesiri..

ku kuptohet nano sot qe eshte ne pozita te moderuara.. e pozitive..

sepse ne punishten e ed rucit ku pergatiten kanibalet.. pra tek shekulli i kokodhim mero bazes.. cfryjne shtazeria me barbare..
    dhe dy me te sharet e me te urryerit jan saliu dhe tosi..

kaq mjafton..

i/e regjistruar Maska e taku72
    Anëtarësuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    he pra he gjeje se ku ishte e ku hiku ??? hahah...keto komente te plasin barkun
    I dashur poko meqe nuk e di se ku ishte po ta tregoj un:Ne 97 iku ne Maqedoni, ne 6 janar ishe ne buzuqet e Greqise dhe ne 2005 ne Austri, vecse per qef shoku

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •