gooool,
na bone mushkrin e bordh, bardh e zi.![]()
gooool,
na bone mushkrin e bordh, bardh e zi.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
ka rrit cuna hitleri jo bresalepa si robben
drague ca behet me hollanden aman se mora ne qaf gjithe dyrnjane se r kisha te sigurt fitoren
ku e kam blood se ai ma ka fajin lol
JO SEKS PARA MARTESE
u kualifikuan 2 ekipet qe e merituan...
hollanda zhgenjim total.
Vasudhaiva Kutumbakam
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Hollande me te shperfytyruar nuk kisha pare prej shume vitesh.
Moren ate qe merituan.
Urime edhe per fitoren e radhes ndaj Portugalise
A te pata thene qe u shkaterron Cristina? Pupupupupu ca u ka bo mbrem.
Tashi te kalojm kshu prej verteti pa shaka. Me erdhi gjynah qe Hollanda iku ne kete lloj forme nga Europiani, pa mare qofte nje pike te vetme. Nuk e di se si nje ekip qe fiton ne menyre teper te lehte ndeshjet kualifikuese, me shume gola dhe spektakel, shperfytyrohet kur nis kompeticioni.
Personalisht mendoj se Hollanda kete Europian ndjeu shume mungesen e nje lojtari te tipit Seedorf apo Davids. Megjithese Sulmuesit dhe mesfushoret sulmues i kishte me te miret nga te gjithe ekipet e tjera, lidhja mes mbrojtjes e sulmit pothuajse nuk ekzistonte. Nje mbrojtje per te ardhur keq dhe nje mesfushor si De Jong nuk te garantojne me teper se kaq sa arriti Hollanda. Hollanda pati nje ekip teresisht te zhbalancuar.
Ai Van Persie ma ka shpif ne te 3 ndeshjet qe ka luajtur. Totalisht i deshtuar. Madje mendoj se kjo gje do ndikoje dhe ne merkato, qe i bie t'ja ule cmimin mjaft.
Mire beri federata qe nuk rinovoi me Van Marvijk, pasi kesaj Hollande i duhet nje njeri me i mire dhe me ide te reja per te menaxhuar kete grup mjaft te mire lojtaresh.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Mos u merzit BludoNe 2014 Hollanda do jete nje nga ekipet me te fuqishme te boterorit pasi ka mjaft elemente si dhe po rriten mjaft te tjere andej nga Hollanda. Psh ai mbrojtesi Willams a si e kishte, ne 2014 do jete nga me te miret besoj.
Thjesht Van Marvijk nuk ishte njeriu i duhur per kete ekip ne kete Europian.
Suksese per te ardhmen![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt