Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Ndersa une e kam votu Ronen pikerisht pse e perfaqesonte Shqiperine. Kenga sme ka pelqyer edhe aq, ndonese nuk ve ne diskutim vleren e saj artistike. Madje duke ditur cfare kengesh fitojne ne Eurovision kam qene skeptike qe klasifikohej edhe per finale. Po e perseris jo qe ve ne dyshim vlerat e kenges po ngaqe mendoj se Eurovisioni eshte festival pa vlere.Ronen e kane vleresuar lart kritiket e muzikes, sipas nje gazete lokale ketu ku jetoj une ata(kritiket ) e shihnin si favorite, me gjithe stilin e vecante(sipas gazetes)..
Fakti qe une se pelqej sdtth qe kenga nuk eshte e bukur. As qe pres ndonjehere te na perfaqesoje ndonje kenge qe te na pelqeje te gjitheve.
E thashe e kam votu dhe kam kercy perpjete nga gezimi sahere qe kenga merte 12 pike. Kam votu edhe perpara per Shqiperine edhe nese kenga sme ka pelqyer, dhe do ta beje prape ne te ardhmen. Kam bere ate qe bejne gjermanet qe jetojne jashte Gjermanise ia suedezet qe jetojne jashte Frances. Ta degjonit si gezohej komentatori gjerman sa here Gjermania merrte pike.
Kam hallin e fatures se telefonit per kete muj une ,se te premten kam votu per Besnikun ne Gjermania kerkon Superstarin...... E kam bere me kenaqesi dhe nuk pendohem..... Se kam perdite kenaqesine te shoh nje femije shqiptar tek shkelqen ne mesin e dhjetera mijera femijve nacionalitetesh te ndryshme. Pervec te tjerash ishte femiu me i edukuar ne finale....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 28-05-2012 mė 07:15
AUTOCHTHONOUS
lol ne ca comments lart e posht e kishin quajtur Albanian Witch.. megjithate mua me pelqeu performance , kenga e vecante dhe zeri shume i bukur , plus dolem te 5tet kjo eshte domethenese ... na votuan gjithe fqinjte me pike maksimale , italia , greqia , maqedonia (shume albos ne keto vende) , madje dhe serbia nje pike lol . dhe ca vende te tjera si hungaria , san marino etc ,, overall jam happy me suksesin qe patem kete vit ne eurovision
Ronaa preji ato floke me,edhe mos u vesh ne kete menyre,kuptove? me shprese se lexon ketu rastesishte![]()
Spajtohem Nete. Ky eshte stili i saj. Sme duket qe do ti rrinin bukur ato fustanet qe kishin moderatoret e festivalit.
Te pakten ka stil ajo. Edhe emi uainhaus kishte stil te cuditshem po ishte ikone e muzikes ne bote......
AUTOCHTHONOUS
Gazetar leshi jane keta te dailymail.
Po harrojne se kjo nuk ishte sfilate mode,por nje festival muzike(nese mund te quhet).
Keta gazetaret i pane ato gjyshet ruse qe u vinte era edhe ketej ekranit nga djersa apo Rona ishte therre ne sy per ta.??
Artistikisht kenga e Rones dhe kenga e Suedise ishin me te mirat ne festival.
Mirepo cti besh kur eurovizioni gjithcka eshte perveq festival muzike.
Rinia beri gjith ate lufte dikur per te permbysur keto dallime qe lidhen me veshjen etj.. Tani prap nuk po gjejme derman.. me duket se me se fundi ajo qe ka rendesi per njerzit eshte:
"Be sic dua une"
Kur do ishte me mire:
"E pranoj ate qe je, edhe po nuk pelqen".
Ndonje here fitojme me shum po te pranojme gjerat se sa te sjellim boten ne masat tona.
Krijoni Kontakt