Close
Faqja 44 prej 65 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 646
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Kur e degjova kete kenge nuk ja kuptova fjalet, por ngq nuk me pelqeu muzika dhe ulerimat , nuk u ktheva ta degjoja per here te dyte.
    Ronen as nuk e dija qe ishte kosovare, dhe kete vit nuk e votova shqiperine sepse mu duk se nuk e meritonte me kete kenge .
    E pse duhet te votoja per nje kenge qe nuk me pelqen vetem per faktin se eshte shqiptare!
    Eshte sikur te besh dicka vetem per miqesi , per patriotizem, epo nuk e bej per nje gje qe e konsideroj qe nuk e meriton., quameni ngurtesi , shijet nuk diskutohen.
    Per mua eurovizioni eshte dicka festiv, ku kenget te jene sa me te gezueshme , sa me te hareshme, nuk eshte vend per kuje dhe boll me kenge vuajtjesh se me duket se e ndjellim te keqen vetem me kenge qarjesh me kuje.
    Mendimi imi dhe kam te drejte te shpreheme lireshme .
    Tek ne thuhet: S'i eshte vendi,beje kuvendin''Pasi sejcili votoj per ,,patriotizem''pse mos ta beje edhe Ti e shum te tjere,pasi vertet nuk u votua drejt,plakat ruse nuk u duken te frikshme a?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin

Ajo vetėm klithte duke i mėshuar zėrit tė saj dhe na ngjalli frikėn. Media britanike ka shkruar ndaj pėrfaqėsueses sė Shqipėrisė nė Eurovision, Rona Nishliu. Duke iu referuar komentuesve nė tuitter, DailyMail shkruan se ka pasur fluks komentesh negative nė lidhje me kėngėn e pėrfaqėsues sė Shqipėrisė .

"Rona Nishliu ishte e frikshme" shkruan Dailymail qė habitet me mbėshtetjen qė Rona mori nė Britaninė e Madhe . Komentet negative vazhdojnė mė pas me veshjen , qė cilėsohet si mantel vampiri dhe stilin e flokėve .

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...rformance.html
    Per ēfar mbeshtetje ka menduar kjo gazet, kur ase nje pik se ka marre nga ky vend !!!
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Ndersa une e kam votu Ronen pikerisht pse e perfaqesonte Shqiperine. Kenga sme ka pelqyer edhe aq, ndonese nuk ve ne diskutim vleren e saj artistike. Madje duke ditur cfare kengesh fitojne ne Eurovision kam qene skeptike qe klasifikohej edhe per finale. Po e perseris jo qe ve ne dyshim vlerat e kenges po ngaqe mendoj se Eurovisioni eshte festival pa vlere.Ronen e kane vleresuar lart kritiket e muzikes, sipas nje gazete lokale ketu ku jetoj une ata(kritiket ) e shihnin si favorite, me gjithe stilin e vecante(sipas gazetes)..

Fakti qe une se pelqej sdtth qe kenga nuk eshte e bukur. As qe pres ndonjehere te na perfaqesoje ndonje kenge qe te na pelqeje te gjitheve.

E thashe e kam votu dhe kam kercy perpjete nga gezimi sahere qe kenga merte 12 pike. Kam votu edhe perpara per Shqiperine edhe nese kenga sme ka pelqyer, dhe do ta beje prape ne te ardhmen. Kam bere ate qe bejne gjermanet qe jetojne jashte Gjermanise ia suedezet qe jetojne jashte Frances. Ta degjonit si gezohej komentatori gjerman sa here Gjermania merrte pike.

Kam hallin e fatures se telefonit per kete muj une ,se te premten kam votu per Besnikun ne Gjermania kerkon Superstarin...... E kam bere me kenaqesi dhe nuk pendohem..... Se kam perdite kenaqesine te shoh nje femije shqiptar tek shkelqen ne mesin e dhjetera mijera femijve nacionalitetesh te ndryshme. Pervec te tjerash ishte femiu me i edukuar ne finale....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 28-05-2012 mė 07:15
    AUTOCHTHONOUS

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    lol ne ca comments lart e posht e kishin quajtur Albanian Witch .. megjithate mua me pelqeu performance , kenga e vecante dhe zeri shume i bukur , plus dolem te 5tet kjo eshte domethenese ... na votuan gjithe fqinjte me pike maksimale , italia , greqia , maqedonia (shume albos ne keto vende) , madje dhe serbia nje pike lol . dhe ca vende te tjera si hungaria , san marino etc ,, overall jam happy me suksesin qe patem kete vit ne eurovision

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ronaa preji ato floke me,edhe mos u vesh ne kete menyre,kuptove? me shprese se lexon ketu rastesishte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Spajtohem Nete. Ky eshte stili i saj. Sme duket qe do ti rrinin bukur ato fustanet qe kishin moderatoret e festivalit.

Te pakten ka stil ajo. Edhe emi uainhaus kishte stil te cuditshem po ishte ikone e muzikes ne bote......
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Spajtohem Nete. Ky eshte stili i saj. Sme duket qe do ti rrinin bukur ato fustanet qe kishin moderatoret e festivalit.

Te pakten ka stil ajo. Edhe emi uainhaus kishte stil te cuditshem po ishte ikone e muzikes ne bote......
    Anita shume nje Rone me e bukur do te dukej po te prente floket,ajo ka bere shume kohe me perpara ket modelin e flokeve,sepse ka qene ne mode atehere,tani shume i ka te rritura.

Pse mendon qe nuk do ti rrinte mire?Me mire se ky njeqind here

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin

Ajo vetėm klithte duke i mėshuar zėrit tė saj dhe na ngjalli frikėn. Media britanike ka shkruar ndaj pėrfaqėsueses sė Shqipėrisė nė Eurovision, Rona Nishliu. Duke iu referuar komentuesve nė tuitter, DailyMail shkruan se ka pasur fluks komentesh negative nė lidhje me kėngėn e pėrfaqėsues sė Shqipėrisė .

"Rona Nishliu ishte e frikshme" shkruan Dailymail qė habitet me mbėshtetjen qė Rona mori nė Britaninė e Madhe . Komentet negative vazhdojnė mė pas me veshjen , qė cilėsohet si mantel vampiri dhe stilin e flokėve .

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...rformance.html
    Gazetar leshi jane keta te dailymail.
    Po harrojne se kjo nuk ishte sfilate mode,por nje festival muzike(nese mund te quhet).
    Keta gazetaret i pane ato gjyshet ruse qe u vinte era edhe ketej ekranit nga djersa apo Rona ishte therre ne sy per ta.??
    Artistikisht kenga e Rones dhe kenga e Suedise ishin me te mirat ne festival.
    Mirepo cti besh kur eurovizioni gjithcka eshte perveq festival muzike.

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Ronaa preji ato floke me,edhe mos u vesh ne kete menyre,kuptove? me shprese se lexon ketu rastesishte
    mos ja fut kot pash zotin noshta e ki prej gjelozie se ti nuk i ke dy qime flok.... edhe BoB MarleY i kishte flokte te vecante mirepo ai pushtoi skenen botrore... ihhhh cka ke than ti

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Rinia beri gjith ate lufte dikur per te permbysur keto dallime qe lidhen me veshjen etj.. Tani prap nuk po gjejme derman.. me duket se me se fundi ajo qe ka rendesi per njerzit eshte:

"Be sic dua une"

Kur do ishte me mire:

"E pranoj ate qe je, edhe po nuk pelqen".

Ndonje here fitojme me shum po te pranojme gjerat se sa te sjellim boten ne masat tona.

Faqja 44 prej 65 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •