Close
Faqja 42 prej 65 FillimFillim ... 32404142434452 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 646
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Nje pyetje kam, a ka shqiptar ne
    Angli, Norvegji, Holand, Frenc?? Asnje pik nga keto shtete!! Nga suedia, vetem nje pik........
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Angli, Norvegji, Holand, Frenc?? Asnje pik nga keto shtete!! Nga suedia, vetem nje pik........
    Kane qene duke pa Big Brother-in ata :P
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Postime
    689

Po ka bile shume,po ka gjasa se pikat tona ia kane dhene Serbise...se keshtu ka ndodhur edhe vite tjera me Pikat per Shqiperin ...( e dini pse? ka mundesi qe te kene serbe te punsuar ne media apo miqe te tyre...)

Sikurse edhe Serbia qe i dha Albanis vetum nje pike kur dihet qe ka afer 100 mi shqiptare...( ka pas e ka ende)...po manipulimi eshte mode ne ēdo shtet!

Urime Rones, gjithe Shqiperise e Shqipetareve kudo qe jetojne!...une adhuroje Ronen e njof personalisht e kam pase gjithnje admirim per zerin e Performancen e saj te veqante... Pastaj, zerin karakteristik..Ajo ne fakte eshte dashur te jete Ylli i mizikes Shqiptare qe moti kur ishte ate kohe ne Konkurim...po si doēofte ajo e deshmoje duke quar Shqiperin e veten e saj ne Pozit te peste! Ky eshte suksesi i saj ne fakte i jone, qe na ben te ndihemi krenare me kengetare te tilla...
    Bile mund te te themi me gojen plote se viti i Muzikes per te rinjet Kosovare...
    Rita Ora...Ardian Bujupi ( tjeter ajo qe gjermanet nuk deshen...)
    Te rinjet po korrin suksese....me mundin e vete... se ka ikur ajo koha e Vitaminave B( te njofeshem thone Gjermonet) e fiksimeve e etiketimeve:eshte talente, bija e NN.apo baban e ka kengetar...e te beje femijen me zore kengetar...
    me falni mos e merni afer zemres!

Ilirana

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anėtarėsuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Ne Holand kemi votuar thuaj se te gjithe t'pakten ne ket qytet ku jetoj une ,bile jemi munduar nga dy herte votojm po fatketqesisht nuk ka shume shqiptar si ne Zvicer apo Belgjik dhe si duket kot kemi votuar.po si do qe te jet Urime Rones dhe gjithe Shqipetareve..

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Ilirana Lexo Postimin
    Po ka bile shume,po ka gjasa se pikat tona ia kane dhene Serbise...se keshtu ka ndodhur edhe vite tjera me Pikat per Shqiperin ...( e dini pse? ka mundesi qe te kene serbe te punsuar ne media apo miqe te tyre...)

Sikurse edhe Serbia qe i dha Albanis vetum nje pike kur dihet qe ka afer 100 mi shqiptare...( ka pas e ka ende)...po manipulimi eshte mode ne ēdo shtet!

Urime Rones, gjithe Shqiperise e Shqipetareve kudo qe jetojne!...une adhuroje Ronen e njof personalisht e kam pase gjithnje admirim per zerin e Performancen e saj te veqante... Pastaj, zerin karakteristik..Ajo ne fakte eshte dashur te jete Ylli i mizikes Shqiptare qe moti kur ishte ate kohe ne Konkurim...po si doēofte ajo e deshmoje duke quar Shqiperin e veten e saj ne Pozit te peste! Ky eshte suksesi i saj ne fakte i jone, qe na ben te ndihemi krenare me kengetare te tilla...
    Bile mund te te themi me gojen plote se viti i Muzikes per te rinjet Kosovare...
    Rita Ora...Ardian Bujupi ( tjeter ajo qe gjermanet nuk deshen...)
    Te rinjet po korrin suksese....me mundin e vete... se ka ikur ajo koha e Vitaminave B( te njofeshem thone Gjermonet) e fiksimeve e etiketimeve:eshte talente, bija e NN.apo baban e ka kengetar...e te beje femijen me zore kengetar...
    me falni mos e merni afer zemres!

Ilirana
    Ne Suedi, vetem nga kater komunate e kosoves, Mitrovica Skenderaj, Drenasi, Vushtrria, jane mase 24000 mij familje, vetem nje pik
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pa_doreza2 : 27-05-2012 mė 15:59
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

E di i di me di te di? Maska e Elome
    Anėtarėsuar
    30-01-2012
    Vendndodhja
    Stavanger/Bergen, Norvegji
    Postime
    39
    Jane rreth 15 000 shqiptare (pothuajse te gjithe nga Kosova) ne Norvegji. Te pakten kam votuar une . Kenga kete vit ishte fantastike (por kam verejtur se shume shqitare nuk u pelqente kenga me pare, besoj se pas nje rezultat kaq te mire ata kane ndryshuar mendjen), por edhe shpresoj se Rona ka frymesuar artiste shqiptare per te bere pjese ne festival me kenge cilesore!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elome : 27-05-2012 mė 17:10

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-07-2011
    Postime
    30
    Urime Rones.Plasmani na gezoi.
    Ua them te verteten;une,duke qene fort i befasuem qe mori aq shume pike,kisha ndjenja te perziera gjate votimit!Sigurisht qe ndjehet mire njeriu per plasmanin e bashkekombases ne kete rast.Kjo e para.
    Pastaj u ndjeva keq qe nuk ia dhashe voten,se nuk me pelqeu kenga.Nuk me pelqeu vella!Plus floket si i kishte ba...me shkoi mendja,mos po behet nuse afrikane?!Sidoqofte...

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Pse po e komentoni kengen aq shume e po nxirrni vjam nga pleshti Ju e dini qe ne mitrovicasit e duam shume cajin, dhe Rona jone e dashur vetem ate kerkonte : cajjj. Kush nga ju tha qe eshte kenge vajtuese?? Gabim jeni ...

http://www.berliner-zeitung.de/image...120523.jpg.jpg

cajjjjjjjjjjjjj

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile...079_3401_n.jpg ja caji per ty ..

te duam Rona

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Gabimi i Rones ishte :
    - Te paraqitet ne skene gjysem lakuriqe,me siguri do merrte me shum vota
    -Te paraqitet ne skene e mbuluar (me shami) edhe atehere do votohej me shum,,,,
    S'i perfundim: Askush nuk na bie ne fije.....
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Kenga nuk me pelqeu hiē por u be qefi qe shkoi ne vendin e 5

Faqja 42 prej 65 FillimFillim ... 32404142434452 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •