votat e israelit(votat e parafundit) dhene azereve.. na e humben vendin e katert.
votat e israelit(votat e parafundit) dhene azereve.. na e humben vendin e katert.
Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!
Bazuar me nje postim me pare, heres tjeter sipas modes Ruse do cojme keta:
Sigurisht, me tekno remix te Florit shoqeruar me Shalvana Shkurten.
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Ne rregull e kuptova.. tani te vendosa ne kategorin e duhur.
Te kesh lekur te zeze nuk ben diference. Ngjyra e bardhe nuk te ben as te mire as te keq, po ashtu dhe e zeza! Puna eshte kur ke mendjen te zeze?! ajo eshte problem, se duhet te jetosh me ate mendje 24 ore!
Me plot dashuri po ta them dhe shum sinqerisht, ja kam par un racizem dhe muhabete racizmi ja s'ka par njeri!! Po deshe ma degjo fjalen, pa as nje deshir kritike, po nuk deshe s'kam ca bej hidhe posht.
Kur nxjerrim gjera negative nga shpyrti jone kunder tjetrit, ne te vertete nuk na intereson tjetri, praktikisht ty ne te vertete nuk te intereson ngjyra e jevgeve (sic i quan). Thjesht tjetri sherben si nje pasqyre per te perballuar ate qe te rendon tyja brenda, pra pyete veten dhe kerko, ca eshte ne te vertete ajo qe te shqetson.
Ca Shqiptar, ca i "Shqiptarizuar" sic thua ti nuk ben difference tek ajo qe je brenda. Po te vi un me fakte dhe te vertetoje se ti ke gjak mbreteror, a do shnderrohesh ti valle ne nje njeri me te meri sec je?
Na mere kete te qetesohesh, nga fundi ka veglen qe me pelqen, klarinet shtruar: http://www.youtube.com/watch?v=NrgcRvBJYBE
Kete punen e izraelit spo e kuptoj pse e ftojne ne eurovizion?!!
Mire ne futboll i vrasin nqs do marrin pjese ne grup me ndonje shtet ne middle east , por ne muzike ca leshin justifikimi nxjerrin??
Une se dija fare qe ata merrnin pjese ne kete festival.
Kjo tregon sa shume e ndjek une euro-davai![]()
Wow cfare krahasimesh te forta qe behen ne kete teme, e si spikasin artistet , rracistet lol
A thoni se gjithe emigrantet e kane pelqyer kengen shqipe, apo e kane votuar vetem se eshte perfaqesuese e Shqiperise lol
Edhe juve na flisni per artin dhe Verdin lol o zot o zot
Shyqyr qe Evropa nuk deshi te bjere ne depresion nga puna e krizes, e te qaje , mesa duket kerkonin Euphori![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [Perla] : 26-05-2012 mė 20:22
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 26-05-2012 mė 20:26
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Krijoni Kontakt