Close
Faqja 28 prej 51 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 501

Tema: A.C. Milan

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    E lexova dhe une lajmin sot qe perflitet qe Ibrahimovic te mare shiritin e kapitenit si dhe te realizohet blerja e Mario Balloteli. Une jam totalisht kundra Ibrahimovicit kapiten. Nuk eshte i denje per shiritin e kapitenit dhe nuk garanton unitetin e ekipit. Nuk ka asnje lloj kontributi te Ac Milan per te merituar kete privilegj. As nuk ja shkruaj fare ne defter fitimin e nje titulli kampion. Tituj kampion me Milanin kane fituar shume lojtare. Ai nuk ka qene asnjehere deciziv aq sa e pershkruajne gazetat per Milanin. Mos harrojme qe vitin qe u shpallem kampione, nuk ka dhene asnje ndihmese gjate fazes se dyte per fitimin e titullit.

Per mua lojtari me i denje per shirtin e kapitenit eshte Thiago Silva. Ai eshte pasardhesi natyral, lojtari me i denje per te mbajtur kete post pas largimit te Maldinit.

Nese Ibra vendos kushte, me mire te shitet. Nuk ka vendosur askush kushte ne Milanello deri me sot, dhe eshte turp nese nje shoqeri kaq e madhe sa Milan ndikohet nga nje preson, kushdo qofte ky.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Kena ble nga Cruseiro per 400.000 euro portierin e U-20 te Brazilit
    Gabriel Vasconcellos Ferreira, 19 vjec

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Puro, ishalla del edhe ky si Nocerino. Per kete portier ishte interesuar edhe Juventusi, por ne momentin qe Juventus po kerkonte te dhena per kete portier, Milani kishte nenshkruar marreveshjen.

Nejse, nga mediat mesova se Milan eshte shume prane marreveshjes me Santos per Ganson. Shpresoj shume qe te ndodhe kjo levizje. Une besoj se Ganso do te jete nje nga fantazistet me te mire te se ardhmes.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    I mblodhen te gjithe bythzite e brazilit keta.Ej eshte i lire Lushio me Gilberto Silven.Te lire jane edhe ata ti marrim.Me 500mije euro ja hodhem edhe kete vit.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    O Vjosa, per arsyen se i ke inat ti, nuk do te thote qe Milani nuk duhet te mare asnje Brazilian. Portieri ne fjale eshte vetem 19 vjeē dhe eshte portieri i kombetares se brazilit U20. Ai eshte mare per te ardhmen dhe per te nuk ishte i interesuar vetem Milani.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ketu jane 74 golat te cilet i shenoi ekipi i Milanit gjate sezonit qe sapo u mbyll, 2011-2012

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=DqkiXb3Vyq4

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-12-2002
    Vendndodhja
    Shqipri
    Postime
    128
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Ketu jane 74 golat te cilet i shenoi ekipi i Milanit gjate sezonit qe sapo u mbyll, 2011-2012

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=DqkiXb3Vyq4
    I'a paskan thyer rekordin Messit keta,hallall.Nuk e lane ta gezonte fare.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga islamway Lexo Postimin
    I'a paskan thyer rekordin Messit keta,hallall.Nuk e lane ta gezonte fare.
    keta lozin ne nji kampionat ku kundershtaret mbrohen me 10 vete, jo atje ku mbarojne ndeshjet 6-5

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    O Vjosa, per arsyen se i ke inat ti, nuk do te thote qe Milani nuk duhet te mare asnje Brazilian. Portieri ne fjale eshte vetem 19 vjeē dhe eshte portieri i kombetares se brazilit U20. Ai eshte mare per te ardhmen dhe per te nuk ishte i interesuar vetem Milani.
    Kam problem me Brazilianet edhe e pranoj.Por keta lojater qe blen Berluska nuk jane kush e di .Sikur bleu Nejmar edhe thashe une ndonje gje ose Hernanes,Ramirez.Keta qe blen Berluska jane lojatre vari pocet.Ju meqe ai Ganzo eshte Braziljan doni do mos do te vije pa e pare ndonjehere te lozi vetem se eshte Brazilian.Per Lamela nuk benit keshtu ju qe Lamela eshte 100 here me i mire se Ganzo.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    O Vjosa, une kam qene per blerjen e Lameles dhe me erdhi keq qe Milani nuk nenshkroi me te.

Sa per krahasimin qe bere, nuk qendron fare, Ganso eshte me i mire se Lamela. Une e kam pare Ganson, nuk po flas kot. Kam pare permbledhje te golave si dhe ndeshja e fundit qe e pashe ishte ne Copa Libertadores ku Ganso shenoi nje super gol. Nga te gjithe kta, Hernanes Ramirez a ku di une, asnjeri nuk eshte per Milanin. Maksimumin e tyre keta lojtare e arrijne neper ekipe si Lazio. Nuk kane mundesi per me lart.

Faqja 28 prej 51 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •