E lexova dhe une lajmin sot qe perflitet qe Ibrahimovic te mare shiritin e kapitenit si dhe te realizohet blerja e Mario Balloteli. Une jam totalisht kundra Ibrahimovicit kapiten. Nuk eshte i denje per shiritin e kapitenit dhe nuk garanton unitetin e ekipit. Nuk ka asnje lloj kontributi te Ac Milan per te merituar kete privilegj. As nuk ja shkruaj fare ne defter fitimin e nje titulli kampion. Tituj kampion me Milanin kane fituar shume lojtare. Ai nuk ka qene asnjehere deciziv aq sa e pershkruajne gazetat per Milanin. Mos harrojme qe vitin qe u shpallem kampione, nuk ka dhene asnje ndihmese gjate fazes se dyte per fitimin e titullit.
Per mua lojtari me i denje per shirtin e kapitenit eshte Thiago Silva. Ai eshte pasardhesi natyral, lojtari me i denje per te mbajtur kete post pas largimit te Maldinit.
Nese Ibra vendos kushte, me mire te shitet. Nuk ka vendosur askush kushte ne Milanello deri me sot, dhe eshte turp nese nje shoqeri kaq e madhe sa Milan ndikohet nga nje preson, kushdo qofte ky.
Krijoni Kontakt