Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar Maska e Bajraku
    Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    498

Serbë me “çanta të zeza” blejnë shtëpitë e shqiptarëve në veri

Veriu i lënë në harresë nga qeveria, shpopullohet nga shqiptarët
    Ekipet e qeverisë së Serbisë së bashku me të ashtuquajturën “Zyra Koordinuese për Kosovë e Metohi“ vazhdojnë të blejnë shtëpitë e shqiptarëve në veri të Mitrovicës. Këta janë fokusuar në pikën strategjike të rrugës “Anke Spaic” në veri, e cila kalon nga ura e Ibrit deri të Rrokaqiejt në drejtim të Suhadollit.
    Më 12 maj 2012 në lagjen e Boshnjakëve qytetari Nazmi Fejza (1954) ua ka shitur shtëpinë e tij njerëzve me “çanta të zeza” që prezantohen si avokatë, por që në fakt janë agjentë të qeverisë së Serbisë dhe të ashtuquajturës “Zyrës Koordinuese për Kosovë e Metohi“. “Bota sot” është njoftuar nga qytetarë nga veriu i Mitrovicës që deshën të mbesin anonim. Nazmi Fejza e shiti shtëpinë i lënë në harresë nga qeveria e Hashim Thaçit. Qytetari Fejza dhe banorët shqiptarë andej janë në hall, barkbosh e të papunë, dhe janë nën presione, jetojnë në pasiguri totale që po shkaktojnë bandat serbe. Në kafenetë e qeverisë së Kosovës, në jug të Ibrit këta shqiptarë që shesin shtëpitë në veri po identifikohen si tradhtarë. As kryeministri Thaçi dhe askush tjetër nga zyrtarët e shtetit s’lëvizin nga restorantet luksoze në jug të Ibrit, vetëm se tërë ditën flasin për patriotizëm, zënë në gojë Mitrovicën, por nuk shkelin dot atje.
    (Tekstin e plotë mund ta lexoni të mërkurën vetëm në botimin e diasporës në “Bota sot”)

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Bajraku Lexo Postimin
    Veriu i lënë në harresë nga qeveria, shpopullohet nga shqiptarët
    Ekipet e qeverisë së Serbisë së bashku me të ashtuquajturën “Zyra Koordinuese për Kosovë e Metohi“ vazhdojnë të blejnë shtëpitë e shqiptarëve në veri të Mitrovicës. Këta janë fokusuar në pikën strategjike të rrugës “Anke Spaic” në veri, e cila kalon nga ura e Ibrit deri të Rrokaqiejt në drejtim të Suhadollit.
    Më 12 maj 2012 në lagjen e Boshnjakëve qytetari Nazmi Fejza (1954) ua ka shitur shtëpinë e tij njerëzve me “çanta të zeza” që prezantohen si avokatë, por që në fakt janë agjentë të qeverisë së Serbisë dhe të ashtuquajturës “Zyrës Koordinuese për Kosovë e Metohi“. “Bota sot” është njoftuar nga qytetarë nga veriu i Mitrovicës që deshën të mbesin anonim. Nazmi Fejza e shiti shtëpinë i lënë në harresë nga qeveria e Hashim Thaçit. Qytetari Fejza dhe banorët shqiptarë andej janë në hall, barkbosh e të papunë, dhe janë nën presione, jetojnë në pasiguri totale që po shkaktojnë bandat serbe. Në kafenetë e qeverisë së Kosovës, në jug të Ibrit këta shqiptarë që shesin shtëpitë në veri po identifikohen si tradhtarë. As kryeministri Thaçi dhe askush tjetër nga zyrtarët e shtetit s’lëvizin nga restorantet luksoze në jug të Ibrit, vetëm se tërë ditën flasin për patriotizëm, zënë në gojë Mitrovicën, por nuk shkelin dot atje.
    (Tekstin e plotë mund ta lexoni të mërkurën vetëm në botimin e diasporës në “Bota sot”)
    E njejta gje duhet bere nga shqiptare. Nuk kushton shume te blihen ato pallate e shtepi qe kane mbetur ne anen tjeter te ures. Pushtimi nuk behet vetem me arme, por dhe me biznes. Ky i fundit bile eshte me efektiv.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ciles me i besua, Serbë me “çanta të zeza” blejnë shtëpitë e shqiptarëve në veri....apo ketij shkrimi??

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=143478
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Po nuk ka noi BURRE qe tja shtrije ndonje kostumziu e ta ktheje mbrapsh lakuriq......
    Kjo bie ere.....ndofta do Shqipfolsi i pelqejne llocat e serbit..
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Tradhetaret egoist dhe frigacak i shesin shtepit e veta serbeve,turpin me buk e hajne mjeranat!

Serbet per politik jane,ta hapin varrin mbrapa!

i/e regjistruar Maska e Bajraku
    Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    498
    Mitrovica..........1943
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Tradhetaret egoist dhe frigacak i shesin shtepit e veta serbeve,turpin me buk e hajne mjeranat!

Serbet per politik jane,ta hapin varrin mbrapa!
    Bla bla bla. Kur je familjar me fmi dhe i rrethum nga hienat serbe qe mundohen tet kafshojne cdo dite ,dhe kur nuk ke mbrojtje nga shteti yt ,ske pune ,ske me cfare te ushqesh femijet ,jo shpine e kisha shit ,por kisha ik naten nga ai vend per sigurine e familjes dhe femijve. Sdo behen gjithe adem jashari dhe pushtetin ta gezoje dikush qe ska qellu njehere me arme ne jeten e tij.

Kshu qe mos fol pa lidhje.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Bla bla bla. Kur je familjar me fmi dhe i rrethum nga hienat serbe qe mundohen tet kafshojne cdo dite ,dhe kur nuk ke mbrojtje nga shteti yt ,ske pune ,ske me cfare te ushqesh femijet ,jo shpine e kisha shit ,por kisha ik naten nga ai vend per sigurine e familjes dhe femijve. Sdo behen gjithe adem jashari dhe pushtetin ta gezoje dikush qe ska qellu njehere me arme ne jeten e tij.

Kshu qe mos fol pa lidhje.
    Ne baze te asaj video qe e pash e degjova,erdha ne ate koment,bla bla mos bej kot ti,se ate qellim kane serbet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2010
    Postime
    21
    ate qellim kane serbet...po qeveria jone cfare qellimi ka
    pret, bene sehire se ne te gjoret do ta mbrojm vete vendin
    e ata pasi e moren pushtetin te rrijn e te bejn sehire, te bejn kokrren e cejfit, e nese del ndonje patriot atehere do ja qesin nji kenge me cifteli e te kendohet patriotizmi i tij derisa te na shterrret zani.po pra. pse ata te medhenjet e leshuan drenicen e erdhen ne prishtine, shume nga ta ka edhe nga mitrovica, edhe ata i ke ne prishtine, e populli i gjore le te rrij te mbroj mitrovicen, ashtu si i porosti i pari i mitrovices.e shteti? cili shtet? dikush i gjykon te gjoret qe kane mbetur si karrem per paramilitaret serb, dhe nuk i mbron. dergojn atje nga nji ose dy polic per te ber hajgare me popullin e mbetur...ngase per hajgare kane mbetur, apo jo?

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •