Postuar mė parė nga Ēaushi Te lumte Miko.... Naten e mire te dyve .... http://www.youtube.com/watch?v=_IpHC9feR5c Flm Mik , natėn e mirė Ty dhe gjumė tė ėmbėl _ _ _ , _ _ _ _ _ _ _ Roman shqip .....
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Ups, sa shpejt Era e lehte p'i vie A ke E?
Postuar mė parė nga orhideja Per cdo dite e me i keq po behesh Naten, Ēaush E kush mė thotė E lehtė ėshtė.... _ _ _ , _ _ E _ _ E _
I? Badihava, e ke nxen ate vend ti moti
Postuar mė parė nga orhideja I? Badihava, e ke nxen ate vend ti moti Nuk ka I Mbase do ta ze kur ta lirosh Ti
A? Une po zera nje vend, zor qe e leshoj, andaj kot po pret
Postuar mė parė nga orhideja A? Une po zera nje vend, zor qe e leshoj, andaj kot po pret Ncuk , nuk pres sepse i kam humbe shpresat _ A _ , _ _ E _ _ E _
Postuar mė parė nga Enkeleu Ncuk , nuk pres sepse i kam humbe shpresat _ A _ , _ _ E _ _ E _ E shoh........e shoh.........sidomos me kete roman qe e ke sjelle A ka ende zanore, kete te di te pakten njehere?
Postuar mė parė nga orhideja E shoh........e shoh.........sidomos me kete roman qe e ke sjelle A ka ende zanore, kete te di te pakten njehere? Jo , nuk ka mė zanore Autori ėshtė nje shkrimtar i njohur nga Kosova !
Ide s'kam..... A ke T?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt