Une mendoje se do te ishte nje kulture edukative kurre shqipetaret te bashkebisedojne me se shumti te shkojne mbas temes ne fjale se sa mbas individeve . Te gjithe njeresit bejne gabime , pore lavdi eshte nje gjeste i shemtuare ,sepse fundi fundit ne shqipetaret nuk kemi mundesi te lavderohemi ,sepse nuk kemi prodhim tonen asgje pervec specave dhe turshise .
Kosovare Prishtine !! Une nuk po te komentoje ne lidhje me gjuhen shqipe ,sepse te gjithe ne shqipetaret bejme gabime ne drejteshkrime .
Me intereson nje fjali te cilen ,me duket se ben ofendime kurre thoni se shume katunare kane ble kompjuter , ose kurre kame pasur une kompjuter ndoshta,disa s'paskan pasur rryme elektrike .
Vellai mire nuk eshte njerezore te lavderohet njeriu me prodhimin e huaj ,sepse kompjuterin asnje shqipetari nuk ja bene ara ,te gjithe jane prodhime te huaja. Dikush munde ta bleje kompjuterin me heret e dikush me vone , me rendesi eshte qe gjithe shqipetaret te kene aftesi sote te punojne me kompjuter .
Ne nje teme tjeter ,ju vete Kosovari Prishtina , lavderoheni me nje automjett Audi ,se e vetmja familje kosovare na paski qene qe paski pasur Audi ne kohen e ish Jugosllavise .
Simbas mendimit time keto fjale nuk jane te hijshme ,sepse c'do njeri qe jeton me lavde i jepe vetes shume stres ,sepse fundi fundit te gjithe shqipetaret jane ritur me pasul e speca dhe caje rusi .
Krijoni Kontakt