Ok po e shkarkoj njehere dhe po e provoj me vone kur te shkoj ne shtepi. Rrofsh gjithsesi.
Ok po e shkarkoj njehere dhe po e provoj me vone kur te shkoj ne shtepi. Rrofsh gjithsesi.
Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.
Nqs VLC-ja nuk i hap dhe te jep mesazh gabimi atehere te duhet
te shkarkosh dhe instalosh,K-Lite Mega Codec Pack
qe ka direct show dhe gjithe codeksat audio/video.
http://www.free-codecs.com/k_lite_me...k_download.htm
Aty perdoret linku i pare "Download [ K-Lite Mega Codec Pack 8.1.0 ]"
aq te mjafton.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Me duhet nje program per konvertimin e Audiove, prej formatit mp3 ne wav por qe te zene sa me pak hapsire ato Audio. D.m.th. Audiot wav te behen sa me me pak megabyte. Po gjej programe per konvertim por nese nje MP3 ka disa kilobyte kur po beje konvertimin ne wav po behet disa megabyte dhe keshtu po me marin shum hapsire.
Faleminderit.
hehe osht normale kjo qe behen me shume... wav esht format i dores se par te themi i producentit pastaj vjen flac e dikun ka fundi mp3, e ti deshiron te kunderten? ska mundesi.
Kam problem me pajisje MP-4 player. Madhesia 2 GB.
Muzika qe degjoj ndalon pas 10 sekondave dhe fillon perseri 10 sekonda kenga pasardhese, e keshtu me rradhe. Ky problem vetem me kenget dhe jo me videot.
I kam pare te gjitha opsionet e MP-4, por nuk kam mundur ta rregulloj.
MP-4 punon me Firmware version 1.0.02. Firmware tip AS211A_V1002, date 11.11.2011.
Mendova ta konfiguroj programin, por kam nevoje per program "Firmware" ne menyre qe ta risetoj.
Ku mund ta gjej kete program? Ose kerkoj nese ka zgjidhje tjeter.
Faleminderit
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
Formate si .wav per ze ose .bmp per fotografi jan formate qe arkivojne informacionin te plote.
Kurse mp3 per shembull e pret kengen ne pjese te vogla dhe mban vetem aqe pjese sa eshte nevoje qe most te kuptoj veshi se dicka mungon.
Audacity eshte nje program pa lek edhe i mire per konvertime e perpunime te tjera mbi ze.
Sa per ate qe do, mba mend se gjithmon formatet e plota si .wav ose .bmp qe mbajn informacion pa kritere (kjo do te thote per gjithcka) kan si shkak qe ne te gjith kete informacion te kete pjese qe persiriten shpesh. Kjo e fundit resulton qe keto formate japin kompresim (pa humbur cilesin) maximal.
Pra zbrit 7zip edhe mbai ato arkive zeri te kompresuara duke perdorur kompresimin me te larte (ultra). 7zip eshte nje program shum i mir qe kur perdoret edhe si file explorer ka shpejtesi te pa krahasueshme.
Mo Po e lexoni pyetjen njehere apo futja kot si me tym?
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt