Dosjet duhet te hapen dhe jo te amnestohen tradhetaret e vendit ,pore duhet te varen ,dhe ta kuptojne edhe te tjeret ,se nje dite do te ju vihet thika ne qafe .
Nuk duhet lejuare qe kriminelet dhe tradhetaret e vendit te jetojne te lire .
Po.
Jo.
Nuk e di.
Dosjet duhet te hapen dhe jo te amnestohen tradhetaret e vendit ,pore duhet te varen ,dhe ta kuptojne edhe te tjeret ,se nje dite do te ju vihet thika ne qafe .
Nuk duhet lejuare qe kriminelet dhe tradhetaret e vendit te jetojne te lire .
i dashur Drinas edhe Plak..
ki vrulli revolucionar per hapje dosjesh qe po trumbeton media mafioze tani.. e kta Mekso - Biberet etj para e mbas tyre.. nuku kan hall dosjesh e hall te vertetash e hall c'enverizimi e de stalinizimi e hall plago sherimi e hall persekutim-shperblimi..
fle tjater kund ljepuri..
eshte ed ruci qe i fryn mekso biberave ..
qellimi eshte qe..meqe me vote saliun nuk e rrezuan dotë.. e me qe me 21 janara.. ju hoq veshi andej nga niagara.. kan shpikur kte pune.. qe te sajojne ndonje "dosje" per Saliun.. e ta flakin nga e drejta te bej politike e te drejtoj shtet.. qe.. pastaj bllokqeneria te marre pushtetin e te sundoje kanibalishto polpotisht..
ki eshte muhabeti..
brari i kupton me kohe kto lojna..
kur del sander Meksi ne gazet ose ekran.. dihet se.. e ka nji detire na partia..pra nga seli roza..
po keshtu dhe sander biberi i widherit te linose e biber elezit te ed rucit.. te nexhit..
per mua Dosjet jan hapur.. qe kur dolli nr i pare i RD-se.. pik..
Cdo dite mesojme menxyrat..
..
ktu duhet nji katarsis total,...te dalin edhe ata qe s kan qene spijuna e te vetdeklarohen si te tille.....per nivel zzzzeeeerrrro....zati nje pjese e kalbur nji pjese e mire a??? kur ka viktime ka dhe viktimaxhi...te dy palet jan te njollosur !!!!!!!!
Sala e tha mir mase nje lllaf dikur ,,te ndahemi nga e kaluara duke buzqesh,,......se ...qaj po deshe......
me mir RREGULLO,...po si ? dhe a mundesh?
Ndryshuar për herë të fundit nga i humburi : 29-03-2012 më 05:51
Punë e urtë dhe të dënohen fajtorët.
e keqja se nuk ka forca te shendosha dhe anej dhe knej,e jjo vec per kte po per shum gjana,turme pa elite te vertet,pa emnus te perbashket...
e thon mo mir te pa fe...po kjo ne planin filozofik mo e pakta,
Ndryshuar për herë të fundit nga i humburi : 12-04-2012 më 06:40
Jam kurioz te di arsyen e atyre qe kane votuar kunder hapjes se dosjeve
Gjërat e ndyta të zbulohen dhe dënohen menjëhrë sipas ligjit.
Me shumic votash miratohet ligji per hapjen e dosjeve
Po. 271
Jo. 67
Se dine ku jan as vete 22
Kam frike se kena per te ngel me parlament dhe gjygjsor bosh![]()
Revolution 1848
Krijoni Kontakt