Close
Faqja 11 prej 29 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 287
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Ne muslimanet shikojme koken qe bien ne sexxhde, kurse ju perverset shikoni

kah b ytha. Mos shikoni kah b ytha se puna byth ka pet t'ju dale...hehehehe
    Mir more qun a jerum je qu a qka ke ,se kurgja nuk te mora vesh cka ke dashte te thuash, kthjellu pak.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    I ka ardh koha te ´´Lind´´ eshte ne vehe e ema por duhet te kemi kujdes qe mos te lendohet i linduri, dhe mos lendohet gjat lindjes e te jete i gjymt.
    ne vitin 1912 lindi Shqiperia por e gjymt, e tash duhet te pregadisim salle e lindjes per me shum se vetem nje, se po flitet qe do te lindin Binjak dhe do ti bashkohen Vllaut te madh qe lindi ne vitin 1912 mirepo edhe nje femi nga njejta nene ka lindur por i gjymt e kjo eshte kosova mirepo ka shqpres sherimi dhe pas sherimit do te jete ne gjendje te vazhdoj drejt vellezerve (femijeve tjere nga nje nene).
    Edhe Greqia nuk eshte e rastesi qe po falementon por duhet pritur deri sa te jepe shpirt dhe te nderroj jete te vazhdoj e vetme e jo nen ombrellen e EUse

Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Mir more qun a jerum je qu a qka ke ,se kurgja nuk te mora vesh cka ke dashte te thuash, kthjellu pak.
    U nderlidha kur the "prapanicen ne qiell"

Une tu pergjigja se mos i shiko njerezit kah prapanica shume se mer ndonje emer tjeter pastaj ....
    Ndrysho Firmën

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ti mos na trego pallavra , por trego se a ke kundra dicka rreth kesaj thenie Kur'anore.
    Jo , explorer nuk kam kunder asgje ,un vetem e plotsova ate qe nuk e ka plotesu ai qe e ka shkru ket liber.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Jo , explorer nuk kam kunder asgje ,un vetem e plotsova ate qe nuk e ka plotesu ai qe e ka shkru ket liber.
    Ne kete fjali deri tek presja e dyte ke fole mire, kurse pas presjes e ke pallavra e pordhe
    Ndrysho Firmën

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ne kete fjali deri tek presja e dyte ke fole mire, kurse pas presjes e ke pallavra e pordhe
    Leni tash kuranat ,seleukeia dhe explorer ,se tema e kuranit eshte tjeter kund ,ktu eshte nji tem shum ma e rendesishme se kurani

Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Leni tash kuranat ,seleukeia dhe explorer ,se tema e kuranit eshte tjeter kund ,ktu eshte nji tem shum ma e rendesishme se kurani
    Ty sharko nje gje ta pranoj, je i vetmi anetar i ketij forumi qe je 25 ore ne dite online ( kujdestar i perhershem i forumit).

Hallall te qofte paske pase "nerva kali"
    Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Explorer qik mir a ke naj problem?
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ty sharko nje gje ta pranoj, je i vetmi anetar i ketij forumi qe je 25 ore ne dite online ( kujdestar i perhershem i forumit).

Hallall te qofte paske pase "nerva kali"
    Me paguhet por sipas kohes europiane 24 or me paguajn , e atje tek ju ne gabelistan eshte ma ndryshe, u knaqet .
    Paske marr detyr me i dhan temes tjeter kahje apo?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Sulmohen sllavet ne Shkup , perseri ne Qender ,

Ne pamë një grup prej dhjetë njerëzve, por atyre nuk i kushtoi askush vëmendje. Kur na u afruan, kemi vërejtur se ata kanë shkopi në duart e tyre. Njëri prej tyre na afrua me fjalët "Ju doni ti mundëni shqiptarët " dhe me pas sulmuan dhe përfunduan me dëmtime të rënda në Qendrën Emergjentes , personat (Sllave) , mosha e tyre mbi 31 vjeq .
    Nga gazeta e tyre :
    http://vecer.com.mk/?ItemID=23A7A927...B2D9C602A08022

Faqja 11 prej 29 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •