Postuar mė parė nga maryp ueee cma kujtove. do iki ta blej dhe une sa te dal nga puna Ma blej dhe mu nje
Postuar mė parė nga Tipiku Jo o pak fare po pak fare ama me barr Prandaj do me u martu kaq shpejt me i ngel atij te shkretit te mjerit ne dere : p Te kesh uri dhe neps nuk do te thote = shtatezane
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Postuar mė parė nga Tipiku Jo o pak fare po pak fare ama me barr Prandaj do me u martu kaq shpejt me i ngel atij te shkretit te mjerit ne dere Sdi gje qe jam me barr Kur ngela ? Mjer burri do marri lopen me gjith vic hahahahhahaha
Postuar mė parė nga Etna Etna Te kesh uri dhe neps nuk do te thote = shtatezane Tani e di ti a e di une !
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Postuar mė parė nga Etna Etna Lol Pak nga llapa e pak nga ajo qe ti deshiroje ta shijoje deri ne piken ne fundit Te njejten gje bej dhe une Qumesht panda
Postuar mė parė nga Tipiku Tani e di ti a e di une ! Une fola per vete
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Sdi gje qe jam me barr Kur ngela ? Mjer burri do marri lopen me gjith vic hahahahhahaha Shok i mire o ai qe ta thote ne sy ate qe mendon per ty Presionin e gjakut e ke mire pi sa me shume lengje boj shetitje nga parku. Je me barr hajde tjetra se u bo vone.
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Qumesht panda Pike i thencin
Postuar mė parė nga Etna Etna Une fola per vete Hic mos fol Kush o ky Vetja sa ke qe del me te ? A o lidhje serioze a te ka kerku doren ke pragu deres?
Postuar mė parė nga Tipiku Hic mos fol Kush o ky Vetja sa ke qe del me te ? A o lidhje serioze a te ka kerku doren ke pragu deres? Dashuri e perjetshme Po martese sdo
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt