Close
Faqja 46 prej 70 FillimFillim ... 36444546474856 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 694
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin
    http://www.gazetashqiptare.eu/hashim...thaci_2007.jpg

Hashim Thaçi nga ‘Gjarpër’ në Kryeministër,,,,Njeriu qe se bashku me Qlirimtaret e Shpalli Kosoven Shtet.

Dhe sot tradhtaret te cilet jave heqi kosoven nga duart e shkavit kerkojen qe kosova te jete pjes e serbis,,dhe deshirojen Kosoven e Izoluar ,,,Jo Qytetaret e dine kende e kane ne kry te shtetit dhe kujet i kane besuar dhe do ti besojen ,,,Pas Shpalljes se Kosoves Shtet,tanim kosovaret e dojen kosoven ne NATO dhe Be e jo te izoluar siq kane deshire komunistat e vietv 80
    Ne NATO nuk shkohet me zjarrfikesa FSK nuk eshte ushteri!! shkohet kur ti ke sovranitet dhe ke ushteri NATO nuk merr ne gjirin e vet zjarrfikese, por ajo pranone nje ushteri te strukturuar ne menyren moderrne te shkolluare ne lemite ma te persosura Kosoves i duhen sepaku 8000 deri ne 10.000 ushteare , por jo me i pase veshune uniformen e ushterise e me krye punet e zjarrfiksve kur armet nuk din ti perdorin !!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga getomental;3356710[COLOR="Red"
    ]Devalvimi i Dinarit Serb per me shum se 20%ne tre muajt e fundit,ramja e prodhimit bruto ne me shum se -15%,hubja e rejtingut te Partis Demokratike(partia Tadiqit) dhe ritja e rejtingut te partive radikale si partia e Tomisllav Nikoliqit,ishin shkaqet se shteti Serb qe deri ne filim te marsit te Falimentoj...dhe ne filim te majit (pas zgjedhjeve parlamentare)ishin shansat shum te mira per te plas nje luft qytetare ne Serbi...

Mirpo tash ju siguru Tadiqit edhe nje mandat dhe 4 miliard euro nga BE,
    [/COLOR]
    Paramendoni Thaci i ruan shkiet nga luftat qytetare

Hashim Thaci Shpetoj serbine nga Falementimi dhe nga ndezja e nje lufte qytetare.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    sali GOMARI dhe hashim POLARI E ndihmuan serbin te fitoj kanditaturen per bashkim europian kurse presidenti kriminel serb tadiq ppo sa murr garanci nga baronesha ne bruksel se seria e ka te sigurt hyrjen ne BE ne fund te kti viti tadiq i tregoj hshim polarit dhe sali gomarit se serbia kurr nuk dota njoh kosoven si shtet tash PATRIOTAT E PDK-S po deshen lete festojn hurjen e serbis ne BE- KUSHTETUTA U A LEJON NJE GJEH TE TILL

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    SKANDAL: Aeroporti i Tiranës, Prishtinën e njeh si pjesë të Serbisë
    on Mars 3, 2012 12:33 am / 0 Comments

Edhe mëse katër vjet pasi Kosova më 17 Shkurt 2008 u shpall Republikë dhe u njoh nga Shqipëria dhe 88 shtete të tjera të botës, edhe pse kanë kaluar të paktën 13 vjet nga koha kur Serbia e humbi Kosovën e mbajtur për disa dekada padrejtësisht, Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, “Nënë Tereza”, e njeh Prishtinën si pjesë e Republikës së Serbisë.

Aeroporti i vetëm ndërkombëtar i Shqipërisë, ai në Rinas pranë Tiranës, marrë me koncesion nga një kompani e huaj, e njeh kryeqytetin e Republikës së Kosovës, si pjesë e Republikës së Serbisë.

Skandali ka ngjallur reagim tek qytetarë të cilët kanë denoncuar pranë agjencisë së lajmeve NOA faktin duke u shprehur të zemëruar e duke e konsideruar si të papranueshëm.

Edhe mëse katër vjet pasi Kosova më 17 Shkurt 2008 u shpall Republikë dhe u njoh nga Shqipëria dhe 88 shtete të tjera të botës, edhe pse kanë kaluar të paktën 13 vjet nga koha kur Serbia e humbi Kosovën e mbajtur për disa dekada padrejtësisht, Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, “Nënë Tereza”, e njeh Prishtinën si pjesë e Republikës së Serbisë.

Në foto që ju sjell noa.al, dhe që duke u klikuar shihet me rezolucion më të lartë, ju shikoni qartësisht sesi në oraret e fluturimeve, destinacioni Prishtinë siglohet nën emrin e Serbisë që ndërkombëtarisht njihet me shkurtimin RS (Republika Srpska).

Sikundër dalloni, kompania e fluturimeve Jetairfly mbulon dhe destinacione si Prishtina në Republikën e Kosovës dhe Tiranën në Republikën e Shqipërisë. Por vetë kjo kompani tregohet e kujdesshme në faqen e saj zyrtare ku dallohet se Prishtina emërtohet si destinacion i Kosovës. Krejt e kundërta ndodh me të vetmin aeroport ndërkombëtar në Shqipëri, që Prishtinën e bën pjesë të Serbisë.

Që prej datës 23 prill 2005, Tirana International Airport “Nënë Tereza” menaxhohet dhe operohet nga shoqëria private e quajtur Tirana International Airport SHPK (TIA), raporton noa.al. TIA mori përsipër menaxhimin dhe operimin e aeroportit nga Qeveria Shqiptare, e cila ka qenë pronarja e vetme e aeroportit që nga koha e ndërtimit të tij. Si një firmë konçensionare TIA do të drejtojë të gjitha aktivitetet e aeroportit për 20 vitet e ardhshme.

Më e pakta që mund të bëjnë autoritetet e këtij aeroporti, është që të zhdukin menjëherë një emërtesë të tillë që ka prekur ndjenjat e mbarë shqiptarëve që e shohin një fakt të tillë të papranueshëm.

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Un' jam ktu kur skish njeri, kufi as fqinjeri
    Un' jam ktu kur Mali Zi me Dalmaci ish' Iliri
    Un' jam ktu kur zoti dhen' e beri fush e male
    Un' jam ktu kur nga nje det' ne tjetrin det' isha zot vet
    Un' jam ktu e k'tu do t'jem, dem baba dem
    Gjer'sa mali t'behet hi e hiri mal perseri. ILIR SHAQIRI

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

prishtina2010;

nuk e ka njofur as greqija maqedonin si shtet jo keto jan trillimet se jo
    MAQEDONIA NJIHET SI SHTET EDHE NE OKB-ja pra ka te drejta te barabarta si gjdo shtet ne bot POR EDHE KJO KART dotu digjet kosven e kontestojn 5 shtete te fuqishme te BE-s POR KTO MUND TE shtohen ne vitin e ardhshem te behen 6 me serbin si shtet ne bashkimin europian

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    qevria e hashim polarit nuk reagon fare ndaj krimit barbar qe ndodhi ne gostivar ndaj dy shqiptarve as populli ne kosve dua tua perkujtoj popullit shqiptar te kosoves keni harruar buken qe po kta shqiptar e ndan me ne te kosoves ne kohen e luftes ne kosove por jo vetem gjat luftes por edhe para lufte shqiptaret e ilirides ishin ata qe shum familje ne kosove i mbanin me buk kjo esht shum e sigurt pra kosova po harron te kaluaren qe e kishte nuk u degjua edhe as nje levizje paknaqesie per at qe po ndodh ne ilirisd ndaj shiptarve ne ato pjes kjo qevri thaqiste ja arriti ne nje mas ti zhvesh nga te qenit shqiptar pra jo qaeveri hajdutesh ndau studentet puntoret penzionistet ne fise kjo esht me shum se turp kurse nazionalistet shqiptr i quajn spiun dhe njerz te serbis ja deri ku kan arrirut rrugaqet e pushtetit ne kosove

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Sekretarja e Shtetit amerikan, Hillary Clinton nëpërmjet një deklarate ka përshëndetur vendimin e BE-së që të fillojë studimin e fizibilitetit për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit për Kosovën, duke theksuar se kjo është e rëndësishme për orientimet evropiane të Kosovës dhe shenjë se BE-ja i është përkushtuar Kosovës.

Sekretarja e Shtetit njëkohësisht ka përgëzuar udhëheqjen dhe qytetarët e Kosoves për besimin e treguar ne lidershipein e tyre zotin Thaqi,ku Amerika dhe amerikane do te jene gjithehere afer kosoves dhe Qytetarev te kosoves.

...
    "Studimi i Fizibilitetit" per UNMIk/Kosovo ose Kosovo Under UNSCR 1244 ka ndodhe edhe para dy vitesh. Por, megjithate nuk ka rezultuar ne "Marrevshje per Stabilizim Asociim". Sepse, shtetet qe nuk e kane pranuar Kosoven nuk e kane lejuar nje gje te tille.
    Nuk ka asnje arsye per te besur se tani do jete ndryshe.
    Parlamentet e shumices se vendeve te BE-se qe nuk e kane njohur Kosoven perseri nuk do te lejojne marreveshje te tilla me Kosoven. E vetmja mundesi do te ishte njohja e Kosoves nga keto shtete ose ndryshimi i rregullave perkatese te BE-se.

Perndryshe, Studimi i Fizibilitetit dhe Marreveshja per Stabilizim Asociiim qe gjoja do te pasonte nuk jane asgje tjeter pervec instrument i radhes per ta qetesuar dhe mashtruar popullin e Kosoves. Pas disa muajsh, kur te qetesohet situata dhe te "harrohet" fusnota, do te thuhet e verteta se me Kosoven nuk do te kete marreveshje te tilla. E gjitha do te percillet me proaganda, ide dhe zbulime te kushteve te reja, te cilat kinse do te duhej te permbushen nga Kosovo etj...

Njekohesisht, disa muaj ose edhe vite kohe do te perfitohet me organizimin dhe mbajtjen e zgjedhjeve te ardhshme, te cilat me gjase do te fillojne ne vere ose ne vjeshte te 2012 dhe nuk do te perfundojne der ne fund te 2013. Me ndertimin e autostradave, me vizita te parendesishme te delegacioneve te BE-se per liberalizimin e vizave...

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    SKANDAL: Aeroporti i Tiranës, Prishtinën e njeh si pjesë të Serbisë
    on Mars 3, 2012 12:33 am / 0 Comments
    ...
    Nuk eshte Skandal...
    Fajet i kane ICAO dhe IATA...
    Asnjera nuk e e ka njohur Kosoven si shtet. Aeroportet Internacionale duhet patjeter tiu permbahen rregullave dhe nuk guxojne te perdorin emra dhe kode tjera pervec atyre internacionale te ICAO/IATA.

Fajin e ka vete Kosova resp. Aeroporti i Prishtines, i cili nderkombetarisht nuk njihet si Aeroport i Republikes se Kosoves por i Republikes se Serbise ose i Kosoves (UNMIK/Kosoves)...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 03-03-2012 më 04:59

Faqja 46 prej 70 FillimFillim ... 36444546474856 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •