Close
Faqja 10 prej 26 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 254
    ILLYRIAN Maska e Tonite
    Anëtarësuar
    09-02-2012
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    37
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    A te vjen keq kur ta mendojsh qe edhe gjysherit tu i kan fy me fjalen Kaur, pushtuesit e perandoris fantazm ost mane,po te ndegjojshin te paret tu gjysherit se si ti po ua ruan ende edhe sot fjalet dhew zakonet e dhunuesit te tyre do te bajn vetevrasje edhe ne boten tjeter atje ku prehen te qet.
    Po pajtohem me ty se me kete fjale i fyejme pike se pari vellezerit tane shqiptar te besimit katolik, pastaj edhe stergjysherit tane. Mendoj se ne vend te kesaj fjale duhet te perdorim fjalen "Sllavë" sepse atyre me shume iu dhemb kjo fjale, pasiqe ua rikujtojme prejardhjen e normal ato pretendojne te tregohen antike!

Por nuk do lejoja qe ndonje shqiptar i fese tjeter te me fyeje fene time! Une si shqiptar musliman i respektoj maksimalisht vellezerit shqiptar katolik.
    Gjithmone them se fene mbajeni secili per vete por se bashku luftoni per kombin!

Besoj se sa me shpejte do te ngritet vetedija e shqiptareve per kete ceshtje dhe do jemi te bashkuar pa dallim te fese!

A te vjen keq kur ta mendojsh qe edhe gjysherit tu i kan fy me fjalen Kaur, pushtuesit e perandoris fantazm ost mane,po te ndegjojshin te paret tu gjysherit se si ti po ua ruan ende edhe sot fjalet dhew zakonet e dhunuesit te tyre do te bajn vetevrasje edhe ne boten tjeter atje ku prehen te qet.
    Gjysherit e mi kane qene shqiptare.
    Une shume mire thash ne psotimin tim se feja nuk ka lidhje me kombin. Nuk duhet perzier keto dy gjera sepse shkakton percarje. O liburna , mos u nxito si gjeli ne pleh!!!!
    )))
    Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Gjysherit e mi kane qene shqiptare.
    Une shume mire thash ne psotimin tim se feja nuk ka lidhje me kombin. Nuk duhet perzier keto dy gjera sepse shkakton percarje. O liburna , mos u nxito si gjeli ne pleh!!!!
    )))
    Ta keni te kjaret se Muslinai nuk kthehet kaur asnjehere.

?????,Ketu nuk keni than-Ta kenite kjart se shqiptari nuk kthehet sllav asnjiher,
    po e ke cek muslimani nuk bahet kaur,ku stegjysherit tuaj kan qen kaurr,sipas islamit.

Ta keni te kjaret se Muslinai nuk kthehet kaur asnjehere.

?????,Ketu nuk keni than-Ta kenite kjart se shqiptari nuk kthehet sllav asnjiher,
    po e ke cek muslimani nuk bahet kaur,ku stegjysherit tuaj kan qen kaurr,sipas islamit.
    Nejse, ti je duke folur aq sa e ke bagazhin e te kuptuarit. Ti ke problem me te kuptuarit se njeriu kur e gjen te verteten, duhet te ndryshoje pikpamjet e veta per jeten etj...etj. Une nese e kam gjetur te verteten ( qellimin) se pse njeriu eshte krijuar nga ana e All-llahut xh.sh ne kete bote ( jete), athere une do ti ndroj botkuptimet e mija, nuk do te ri pergjithmone ne padituri dhe injorance ( i krishtere). Gjysherit tane ne momentin kur e kane pare se Islami po ua mbush mendjen edhe shpirtin, normalisht qe kane ndryshuar.
    Por duhet te kemi kujdes, te mos e perziejme kombin me fene, sepse shkakton percarje. Nuk duhet te jemi kembengules si gomari ne balte. Kur dicka nuk shkon dhe nuk shkon, nuk beher derri dele , asnjehere. Prandaj nuk mund te jesh me shume patriot nese je i krishtere, nese gjysherit tane dikur kane qene te krishtere, kjo s'ka asnje rendesi.
    Ndrysho Firmën

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    300000 bullgar 300000 grek 300000 vlleh 300000 turq 100000 rom 50000 serb etj etj

po shqipar? hic?
    Vallai shume pak mor derjans ....mjafton ti shikosh dhe nganjher te ben te mendosh a jemi me te vertet shqiptar ?

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Nejse, ti je duke folur aq sa e ke bagazhin e te kuptuarit. Ti ke problem me te kuptuarit se njeriu kur e gjen te verteten, duhet te ndryshoje pikpamjet e veta per jeten etj...etj. Une nese e kam gjetur te verteten ( qellimin) se pse njeriu eshte krijuar nga ana e All-llahut xh.sh ne kete bote ( jete), athere une do ti ndroj botkuptimet e mija, nuk do te ri pergjithmone ne padituri dhe injorance ( i krishtere). Gjysherit tane ne momentin kur e kane pare se Islami po ua mbush mendjen edhe shpirtin, normalisht qe kane ndryshuar.
    Por duhet te kemi kujdes, te mos e perziejme kombin me fene, sepse shkakton percarje. Nuk duhet te jemi kembengules si gomari ne balte. Kur dicka nuk shkon dhe nuk shkon, nuk beher derri dele , asnjehere. Prandaj nuk mund te jesh me shume patriot nese je i krishtere, nese gjysherit tane dikur kane qene te krishtere, kjo s'ka asnje rendesi.
    Po ata kuptonin shkencen shume bukur dhe me se shumti nr 19 lol

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Vec kush rren se e verteta eshte se feja muslimane ka luajtur nje rol shume te madh ne ruajtjen e shqiptareve nga sllavizimi i plote. Shqiptaret shume mire jane keshtu sic jane, pavaresisht propagandes dhe luftes qe po behet nga forca te erreta krishtera per kthimin e shqiptareve ne katolike apo te krishtene. Feja muslimane nuk ia ka humbur kombesine shqiptareve, pervec se ua ka shtu ma teper ndjenjen e kombetarizmit dhe ruajtjen nga asimilimi nga vendet fqinje, qe ka qene tendenca e tyre shekullore.

Nje tjeter gje qe duhet ta mbajne mend shqiptaret kur bin pre e propagandes se krishtene qe ju serviret sidomos ne kete forum, eshte se shqiptaret kane qene ortodokse dhe jo katolike, per ate shqiptaret nuk e kane kaluar asnjehere periudhat e erreta te krishterimit perendimor dhe as nuk kane qene pjese e kryqezatave.

Gjithmone ne mes ortodoksise dhe islamit ka pasur nje "paqe" ne krahasim me krishterimin perendimor apo katolike, se ky i fundit ka qene edhe kunder krishterimit lindor dhe jo vetem islamit. Madje edhe vete Buxhovi e tha qe kane qene ortodokset ata qe u konvertuan shume me lehte ne islam, sesa te krishtenet perendimore, madje ka pase edhe nje vasalitet te thelle ne mes ortodoksise dhe islamit, se te dyja jane pare si armike nga Vatikani.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Une nuk mund ta paramendoj qendren ortodokse ne Vatikan apo vende te ngjashme , sic eshte tani ne nje vend tipik musliman. Kurre si dihet se cfare do te ndodhte ! Do te ishte interesant ta dinim.

Ketu perfundon dashuria e krishtere, qe mundohen me na e servire kryefalangat e krishtera dhe e mbrojne njera tjetren ai lopare, prej atyre qe quhen muslimane, se ketu te jesh musliman shihet si nje dukur shume negative ! Edhe fjala e te krishterit ketu merret parasysh ne krahasim me te qenit musliman. Brotherhood ne kryq! Nje lloj aparheidi qe mundohet ta imponoje ky admini me te krishteret e tij shpifesa. Vetem verejeni se si i sulmojne si cakej krishteret qe guxon te flas mire per muslimanet ne cfaredo menyre, sic ju hodhen te nderuemit Agim Doci. Juve as krishti sju don se jeni qelbesina dhe shpifesa.

Po shyqyr qe realiteti po ua mbyll gojen!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 11-02-2012 më 11:18

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    I nxorri gjarpni kembet,po me vjen keq qe e nxorre stergjysherit tuaj me shum ftyra,edhe ti po shkojshe asaj rruge.
    Un nuk te pyeta cilit besim i takon por te thash mos i ofendo me ofendime aziatike shqiptaret e bisimit tjeter,se un nuk e kam dit qe stergjysherit tuaj ofendimin qe ua kan ber aziatiket e kan marr si lavderim dhe jan kthy e jan ber kumbar me ata qe ua kan dhunu grat, e jan ber musliman,e ket bagazh te menquris se stergjysherve tu dhe tanin,un nuk po du me pas.
    PS. Tradhtia shkon me kotill.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 11-02-2012 më 14:17

ILLYRIAN Maska e Tonite
    Anëtarësuar
    09-02-2012
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    37
    I nxorri gjarpni kembet,po me vjen keq qe e nxorre stergjysherit tuaj me shum ftyra,edhe ti po shkojshe asaj rruge.
    PS. Tradhtia shkon me kotill.
    E cka tash? Se stergjyshi atij ose i imi ose i kujtdo qofte eshte konvertuar ne musliman dhe kjo te ben ty me patriot se ai! Jo more gabim je.

Pse kembengulni ne ate idene se religjioni po ndikon ne atdhedashuri!

Sipas logjikes suaj edhe stergjysherit e stergjysherve tuaj jane tradhetar....kane pranuar Krishterimin duke qene pagane...apo??

Faqja 10 prej 26 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •