Postuar mė parė nga **** mos ka fituar gje jackpot??? lucky bastard:P ate fotografi qe ma tregove, zemren time ma tehollove, tani as ujin spo muj me e pi, u tranova kam rene thelle ne dashuri.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar mė parė nga anita340 Hahahaha diqysh si kanget e medes po mdoket po megjithate flm. Anita hahahahaha, mos me thuaj se tani mendon se une ia kam shkruar kenget.
Postuar mė parė nga anita340 Hahahaha diqysh si kanget e medes po mdoket po megjithate flm. hhahahahhahaah pse ca ka meda me shume se hot-i hahahah
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga stern eh medet thuaj hajde gezuar u pa puna dy dollibashet ngelen pa njerez ne tavoline keta e kan menjen te harabelat mor lal Gėzuar stern. Ishalla e shtyp traktori thirstyn se na la vetėm.
Postuar mė parė nga hot_prinz ate fotografi qe ma tregove, zemren time ma tehollove, tani as ujin spo muj me e pi, u tranova kam rene thelle ne dashuri. ahahaha lol u be ai gabim no more foto ahahah a je i sigurt qe isha une though :P
I LOVE GOD j&g
Postuar mė parė nga Izadora hhahahahhahaah pse ca ka meda me shume se hot-i hahahah Izaaaa, me thuaj se e do edhe nje poezi.
diqka po zihet.
Postuar mė parė nga linnda... diqka po zihet. Mos e le me vlu shume se shterret e kapet e djeget e nuk hahet pastaj
Postuar mė parė nga **** ahahaha lol u be ai gabim no more foto ahahah a je i sigurt qe isha une though :P **** 99.9999%, me thuaj nese gabohem.
Postuar mė parė nga hot_prinz Anita hahahahaha, mos me thuaj se tani mendon se une ia kam shkruar kenget. Besa me bane me dyshu se edhe ai tekstet e forta i ka hahahaha.......... Iza Meda i ka leket ma shume se hoti hahaha A hot? Ej nime mos je meda vet ti? Hahahahaha
AUTOCHTHONOUS
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt