Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 116
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Une nuk kuptoj pse shqetesohen disa ketu nese nje i huaj paguan 100000 euro, qe te pajiset me nenshtetesi shqiptare.
    Cfare na prish pune ne shqiptareve kjo gje?
    E mire, se e thena me te beren Jane larg. Lol. Ja shife qe neser do vershojne te huajt te investojne ne Shqiperi, dhe me e bukura do marrin nenshtetesine. Prit prit dhe do shohesh.e bindesh . . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    E mire, se e thena me te beren Jane larg. Lol. Ja shife qe neser do vershojne te huajt te investojne ne Shqiperi, dhe me e bukura do marrin nenshtetesine. Prit prit dhe do shohesh.e bindesh . . lol
    PINK nuk ka rendesi a do vijne dhe sa do vijne.
    Une nuk arij ta kuptoj, pse shqetesohen antaret tane te nderuar antiqeveritare nga nje rregull i tille ?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Se u merziten. Kur do filloj Salija te bej dicka me konkrete per ate popull. Nuk I hane me keto BS. lol p.s. Bs ta perkthen derjansi. Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Se u merziten. Kur do filloj Salija te bej dicka me konkrete per ate popull. Nuk I hane me keto BS. lol p.s. Bs ta perkthen derjansi. Lol
    e di moj e di
    BS = Bashkimi Sovjetik
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ajo liste vlen per US citizens ose permanent residnets, ku numri i punes asht si dokument shtes
    http://www.gathergoget.com/checklist/checklist.aspx ktu esht derjans qe eshte per imigrantet dhe klikon s'kan numer pune dhe te jep opsionet e tjera pastaj. megjithate ka kerkesen per te treguar statusin a si ke hyre ne amerike, qe pendon ilegalet. shtete te tjera e kane me te lehte kete pjese.

na falni nuk flas me per ameriken

tani per ligjin tone, eshte miratuar apo eshte propozim vetem?

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    PINK nuk ka rendesi a do vijne dhe sa do vijne.
    Une nuk arij ta kuptoj, pse shqetesohen antaret tane te nderuar antiqeveritare nga nje rregull i tille ?
    Nese nuk ka kontrolle, eshte problem. Po besoj se do kete dhe kerkesa ligji jo thjesht ate 100 mije euro.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nese nuk ka kontrolle, eshte problem. Po besoj se do kete dhe kerkesa ligji jo thjesht ate 100 mije euro.
    Ku jane kerkesat?

E di qe the parapak qe s'duhet te flasim me per ameriken, por politikanet ketej asnjehere nuk bejne deklarata te tilla ligjore pa patur planin e ketij ligji dhe pa ja bere te mundur publikut per ta lexuar.

Si prshm Obama Care
    http://www.speaker.gov/UploadedFiles...CareReport.pdf

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    ne radhe te pare nuk vjen nje biznesmen te investoje ne shqiperi se do marre neneshtetesin ,pervec dobicave

dhe mjafte me keto krahasime jo e ka USA e jo e ka A.JUGUT ,jemi ne shqiperi ku me 10000 euro del i pafajshem mbas 1 apo me shume vrasjeve,jo se nuk kemi ligje por nuk zbatohen

shikoje si eshte bere atdheu jone(duke e pare me syrin e qeverise) "kopesht me lule"ku na mbyeten ullinjet,arroret turistat neper kembe,etje etj

kjo eshte pordha e radhes nga SALA dhe opozita ,media apo dhe ne ketu mundohemi ta kapim
    Ndryshuar për herë të fundit nga OPARI : 08-02-2012 më 17:04

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Po me ofertat shqiperia 1 euro a pate sukses ?

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    pershendetje forumi
    kisha kohe pa hyr edhe sa hy edhe shikoj ndonje lajm per shqiperin vetem bemat e sales shikoj me shok si e si te bejn lek

pls people mos merni shembull usa,EU,australi ,canada
    Partizoni

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •