Close

Rezultati i Sondazhit: AC Milan vs Inter

Votues
25. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Fiton AC Milan

10 40.00%
  • Ndeshja pėrfundon nė barazim

4 16.00%
  • Fiton Inter

11 44.00%
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 87
    ► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Hahahaha turp me e lexu dhe akoma me keq me ca vargjesh e ke krahasu

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Sa e bukur kjo e tifozeve Milaniste. Ju pershendes Interista dhe Juventina :P

Ibra jone qe je ne Milanelo, qofte i shenjteruar emri yt, rrofte mbreteria jote, u befte vullneti yt, si ne Malmo dhe ne San Siro. Na jep sot nje gol vendimtar, dhe rivendos Merdat (interin) ne -11 sic bere ne derbin e kaluar dhe mos na vej ne siklete por na liro nga Hajdutet e Juventusit , Amen
    Shikoni si i shkel syrin Orsato Ibrahimovicit...
    Orsato eshte arbitri i zgjedhur per derbin....
    [http://youtu.be/Tb6FBx00Igo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 14-01-2012 mė 12:48
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Shikoni si i shkel syrin Orsato Ibrahimovicit...
    Orsato eshte arbitri i zgjedhur per derbin....
    [http://youtu.be/Tb6FBx00Igo
    Ashtu sic bejn ne Angli edhe kudo.

Ashtu sic benin edhe me Eto dhe lojtar te tjere.

Nje lojtar i fort qe terheq mbrojtjen dhe fiton penallti eshte ndryshe nga dikush qe ben gol me dore dhe me metra ofside. Apo harrove kaq shpejt?
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    qeveriablu, anej nga skedinat nuk ke postu mo :P Shif posto dhe aty naj gjo
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    do i bojm zbor neser.

hera e pare qe votoj ne sondazh.inshalla jarebi nuk sjell ters

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Gjith Juventinet kan votu per barazim. Hahahahaha sa te papam jan.

Nejse, Pato e fillon ndeshjen nga stoli, dhe ne momentin qe Interi do mundohet te sulmoje, Pato hyn ne loje dhe shenon e dritheron gjith Interin, i shuan endrrat e shpresat, ashtu sikurse beri dhe vjet.

Edhe diēka tjeter rreth Milanit, meqe e kam heq abonimin nga tema e Milanit, pasi tifozet e Barcelones e dashurojne me shpirt e ua kam lene atyre ate teme te bejne qejf.

Pato nuk iken tek PSG. Allegri nuk nenshkruan sot kontraten e re dhe pas derbit shkarkohet nga detyra e trjanjerit. Shpresojme shume qe te jete Rajkard trajnjeri i ardhshem. Te gjithe e njohim, nje ikone e Milanit, ish futbollist i famshem i djajve si dhe trajnjer po aq i famshem, i cili ngriti Barcelonen nga rrenojat ku kish rene dhe e beri serish nje ekip fitmitar. Madje, nje ekip te cilin vete tifozet Merenges e duartrokiten dhe i ngriten flamurin e bardhe ne shenje dorezimi.
    Une me mire me vjen en kete ndehsje te fiton Milan, se sa te mekembet inter, ato dua te zhduken fare, por mendimi im real ehste qe Milan nuk mund te fiton dot.
    Shpresoj te gaboj!
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,500
    qeveriablu, anej nga skedinat nuk ke postu mo :P Shif posto dhe aty naj gjo
    Po, po te pakten na dergo privat naj ndehsje

Se Inter ka me fitu.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Juventus, une mendoj se gabon. Ranieri e ka rregullu icik Interin, po muhabeti o se i ka lojtaret o shum te rinj te gjith, o shume te vjeter. Plus qe jane lojtare qe shume prej tyre kan shprehur shpesh here ambicien per tu larguar nga Interi. Grupi qe ka Interi duhej rinovuar njecike dhe jo vetem me femije, por dhe me ndonje lojtar me peshe e ne moshe te pjekur. Interi ka bere merkato me lojtare lagjesh. Mos i shiko qe po fitojne disa ndeshje tani, shikoje Interin kur te rikthehet Champions League. Une mendoj se po te ze nje vend ne UEFA Europa League do jete mire shume.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,500
    Juventus, une mendoj se gabon. Ranieri e ka rregullu icik Interin, po muhabeti o se i ka lojtaret o shum te rinj te gjith, o shume te vjeter. Plus qe jane lojtare qe shume prej tyre kan shprehur shpesh here ambicien per tu larguar nga Interi. Grupi qe ka Interi duhej rinovuar njecike dhe jo vetem me femije, por dhe me ndonje lojtar me peshe e ne moshe te pjekur. Interi ka bere merkato me lojtare lagjesh. Mos i shiko qe po fitojne disa ndeshje tani, shikoje Interin kur te rikthehet Champions League. Une mendoj se po te ze nje vend ne UEFA Europa League do jete mire shume.
    Shpresoj te gaboj, dhe ceka me pare qe dua me shume te fiton Milan, se te ngele baraz, e jo me te fiton inter, po ja qe me fiksuar ne mendje kote fare, qe Milan nuk fiton ndehsjen?Sdi pse, jo nga ajo se cila ehste me e forte, por kote.?!?!?!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Juventus Lexo Postimin
    Une me mire me vjen en kete ndeshje te fiton Milan, se sa te mekembet inter, ato dua te zhduken fare...
    Ta lem anash Calciopolin dhe urrejtjen qe keni ndaj nesh,te koncetrohemi ta hudhim pertok milanin...koalicion antimilanist,ju konvenon....NE luajme te dielen edhe per Ju.
    Duhet ta pranoni dashurine e re Inter - Juventus ,nuk do ju montojme nje tjeter Calciopoli ne emer te kesaj dashurije te re

Edit: Nuk shkruhet inter por Inter
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •