Postuar më parë nga Meriamun dmth jeni ba si gabelt..te shkosh ne plazh ne janar..imagjino si jan temp atje ne korrik.. ku jeni? ne cfare galaktike? Sa te kalojsh rrugen e tamlit kthehu djathtas aty jemi lol
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Postuar më parë nga Meriamun kthehu djathtas e futja per macukull ..lool ku skan shku shqiptaret.. ju sikur te jeni anej afer ekuadorit..afer miamit.. Afer Miamit dhe afer ekuatorit jemi, kurse afer Ekuadorit eshte Peruja. Jemi maloke te qut ne , s'na e hedh dot. Have a good night guys!
Where does a thought go when it's forgotten?
qeke goxha mix...lool po mendoj qe anej ku qenkeni ju..perdorni AC ene ne janar shkurt
Postuar më parë nga MI CORAZON Afer Miamit dhe afer ekuatorit jemi, kurse afer Ekuadorit eshte Peruja. Jemi maloke te qut ne , s'na e hedh dot. Have a good night guys! e sheh qe nje d ne vend te t-se e ben ekuatorin, Ekuador dhe kjo zonja lart ironizon dijet e mia mbi gjeografine boterore.. Lum si ju kam iden qe atje te mbyt lageshtira meqe qenkeni dhe afer oqeanit..:P
o meriamun ktu asht xhenet leni idet e tuja lol
Postuar më parë nga Meriamun e sheh qe nje d ne vend te t-se e ben ekuatorin, Ekuador dhe kjo zonja lart ironizon dijet e mia mbi gjeografine boterore.. Lum si ju kam iden qe atje te mbyt lageshtira meqe qenkeni dhe afer oqeanit..:P Vetem adresa e shtepise te mbeti pa na e nxjerre ketu o polic, se te tjerat i paske te shkruara ne bllok. Good job!
Postuar më parë nga MI CORAZON Vetem adresa e shtepise te mbeti pa na e nxjerre ketu o polic, se te tjerat i paske te shkruara ne bllok. Good job! thnx ... un jam i policise rrugore..per pistat tjera merren koleget bllokun e kam len qysh kur doli iphon-i..nuk e di ju andej..
Uffffff...
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar më parë nga hot_prinz Uffffff... te morri malli eee?
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Sa e urrej shiun
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt