Si qeke ti lal si trung peme. Jeni aq te politizuar sa me verte e besoni qe ka njerez qe mund te flasin me seriozitet keshtu se ashtu flisni dhe vete me pasion e dashuri per partine tuaj.
Se mbaj mend ku kam then qe shqiptaret po vdesin per buke, po ajo qe kishe cituar ishte cik si ironi. Domthene duket si serioze po eshte tip shakaje. Zakonisht perdoret per humor, apo per te tallur dike.
Nje femije ne klase te 8 ne Shqiperi, vete ne shtepi dhe e pyet i ati:
- Cfare mesove ndonje gje te re sot ne shkolle?
- Mesova per partite politike.
- Cila parti te pelqeu me shume?
- Asnje parti, une dua te jem i pavarur.
- C'do te thote te jesh i pavarur?
- Do te thote qe te mos jesh as me PD e as me PS.
- Kush ta tha kete gje, librat apo mesuesja?
- Mesuesja.
- Po tjeter cfare te tha mesuesja per te pavarurit?
- Qe nuk duhet te jemi me asnje parti por ti kritikojme te gjitha partite njesoj.
- Cila ishte kjo mesuesja qe ti tha keto gjera?
- Mesuese Vera.
- Do vije babi te flasi neser me mesuese Veren se po ju meson gabim.
- Si po na meson gabim?
- Te jesh i pavarur do te thote te mos jesh i anetaresuar ne nje parti, por nuk do te thote ti kritikosh e lavderosh partite njesoj. Do te thote qe ti gjykosh te gjitha gjerat me mendjen tende, dhe te dalesh ne nje perfundim. Kur perfundimi eshte pozitiv duhet te lavderosh qendrimin e asaj partie. Kur perfundimi eshte negativ, duhet ta kritikosh. Te jesh i pavarur do te thote qe te mendosh e gjykosh me mendjen tende.
Ai nxenesi ne klase te tete, e mesoi ate dite se cfare do te thote te jesh i pavarur, ti nuk e ke mesuar akoma.
Albo
Sa replika,,, e mllef
Te njejtin fat si CITY PARK do kete,se kater tollumbace =24 mije leke te vjetra me hoqen nga xhepat.
Mega tek flitet qe drejt kapitullimit,edhe Praktiker iku ne te ,,,,,,,
Tashme i vjen radha TEG ku Shqiptaret s'kishin idene c'do te thoje te bleje me keste edhe u shuan produktet e elektronikes
Dmth,kur te m'bjeri mua mundesia per te vajtur per te TEG, do kete falimentuar ?![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Venuska : 28-12-2011 mė 06:46
Esht per tu habit!!!!
N'vend qe te gezojme...........
Me shum cudi te vjen kur lexon komentet e disa antarve qe jan te sigurt per falimentimin e TEG (jan po ato qe "ruajn" piramiden e Hoxhes)
Nje BRAVO dhe nje falenderim i madh nga ana ime per investitoret qe sollen ate mrekulli ne Tirane!!!
paqen, e sjell vetem drejtsia
shko tek zyra e lulit dhe falenderoje
kjo eshte per te gjithe ata katunare qe mendojne se meqe shkojne tek teg do te ndihen si ne europe.
teg eshte moda e rradhes,se neser do dali nje tjeter me i madh e do te dynden te gjithe qe ta shohin.
mendimi im eshte se leku i harxhuar ne kete menyre eshte pastrim parash,sepse duke pare si po perfundojne parardhesit,dihet si do perfundoje edhe teg.
nese nuk prodhon lenden e pare je i destinuar te fallimentosh.
me shitblerje je nje tregtar i rendomte.
kaq kisha,po ju vazhdoni te shkoni ne teg,tek kati 1 keni qebab me mish pule.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
paqen, e sjell vetem drejtsia
Krijoni Kontakt