jooooooooooooooooooooooooooooooooo
jooooooooooooooooooooooooooooooooo
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Ni e prënoshin gruon me grua e trimin me trim ater kan me arrdh disa meu martua me GOMARICA grat qen [zagar] ose kush e din çka kan me lyp tijert
Sa paragjykues jeni.Po le te ben cka dojne,nje gje e tille eshte e lejueshme legalisht.Pastaj,kur ata se ndalin veten e tyre kush jemi ne ti ndalim.??
Perënditë caktuan që, para suksesit, njeriu të djersitet.
Hesiodi
Late nam aman clidhje ka zoti me gay mo te shkrete?Ne cilin vit ju ka mbetur kalendarit ju????Nese nje njeri nuk ben sex ne krevat edhe e ben siper lavatrices edhe kjo eshte gjyna nga allahu?Mbase sipas jush te gjithe ne te tjeret jemi njerez jo normal sepse nuk falemi edhe nuk veme neper xhami.........
Nese nje njeri eshte lindur me anomali ormonesh cfare duhet te beje sipas jush te vrase veten?Atje allau cfare thote per kete nuk jemi te gjithe njerez te nje zoti?Duhet te vrasim nje njeri nese nuk na bie me qafe?Allahu tuaj si mendon per ju qe flisni kaq keq edhe me fjalet kaq te renda per nje nejri ????????
Shumica nga ju qe na vini ketu edhe na tregoheni kaq besimtar jame e sigurte qe ne jeten tuaj nuk ndihmoni asnje njeri sepse e kini shpirtin kaq te zi sa ska me ......
mundohuni te ndihmoni njerezit edhe ti doni sikur eshte motra ose vllai juaj
......
vini ne xhami se kini frike nga zoti nga veprimet e keqia qe kini bere jo se besoni vertet......
(ju pershendes disa nga ju me firmen timekemi aritur te duam fjalor ke te perkthejme shkrimet tuaja)
Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 20-04-2010 më 14:55
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
prej burrit du me gjet fatin ejets
pro pro pro pro fundja njerez jane dhe ata
JO SEKS PARA MARTESE
sepse martesa duhet te behet me deshir ejo me dhune
![]()
Ore po e tha eulexi,jo burre me burre po edhe lope me gomar do martoheni ju ne kosove...
per shtete te tjera jam pro, per kosove me duket pak si pavend... nuk besoj se ka njerez qe do e benin nje gje te tille.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt