ēuni madh lindi 38 i vogli 39 jave![]()
ēuni madh lindi 38 i vogli 39 jave![]()
Cuni Tim nuk I durohej. I kisha dhene 1 dhome e guzhine Aty brenda. Nuk I dilte aq. Donte hapesire. Si Vic ishte.. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
ndersa goca ime edhe sot e kesaj dite kur e ve ne krevat e ze gjumi ne te njejten pozicion qe kishte intra uterin
uff se di akoma , po pres te dali .. dhe pak jave kan mbet
bebi im nuk eshte shume i madh po leviz shume sidomos kur degjon muzike klasike lol ose zerin e babit te vet .
me shtatzanin e pare mezi sa pret te lindesh ose te shkosh tek doktori, me te dyten mendon "wow sa shejt iken koha, ufff duhet te shkoj tek doktori cdo jave ne muajin e fundit!"...jam kurjoze sa do shkoj me kete te dyten, barkun pothuajse e kam njesoj si me te paren...so nuk e di
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
hahaha Enii, duro dhe njecike...un njehere mundova te vija unazen dhe mezi sa e hoqa se me jan ejntur gishtat...ose mbase nga pesha lolllne fakt se kam ven unazen gjat gjithe shtatzanis, dhe burri njehere me provokoj "po ti pse nuk e ve unazen"..."se ve dote nuk me nxe" i them..."yeah yeah whatever' me thot...so shkoj dhe mundohem ta vej...pastaj po qaja se nuk e hiqja dote me vaje etje lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt