Po mendoj te shoh njehere se c'behet nga fb.
Po mendoj te shoh njehere se c'behet nga fb.
teta ka fb wow....
po mendoj : tani qe mesova se eshte kthyer ne vendlindje,eshte ketu,iki pa asnje sqarim...
mendoj ku ta takoj,si ta takoj,ku ta kerkoj,dua nje sqarim,dua nje llogari dua nje SEPSE,dua ti hakmerem,po si....sa shume mendoj,mendoj a thu Zoti do ta denoj ne vend meje kur une s'kam fuqi,mendoj kur ai te jete keq e me keq a do te kuptoj une kete gje,qe me te keqen e atij te gezohem une duke e ditur se ai eshte ne vendin qe isha une dikur...
mendoj perse eshte i vetmi person qe mua me beri qe per here te pare te urrej nje njeri dhe te mmallkoj nje njeri : THJESHTE ATE
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Qe me çmenen keto reklamat e lojrave .... gggrrrrrrrrrr
qe u cmen barrakaxhija....pp
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Te ju them:
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
perse e dashur tere kjo urretje?! a thua se ndihesh vertet me mire duke menduar gjera te tilla? te gezohesh me dhembjen e dikujt eshte akoma me keq se sa t'i shkaktosh dhembje dikujt, dhe njekohesisht i ben dem edhe vetes. mesohu te harrosh gjerat e keqija qe kane ndodhur e qe ti tashme nuk ke me mundesi t'i ndryshosh, duaje me shume veten tende dhe shijoje jeten! leri hapesire te bukures, mos e mbyt ate me urrejtjen. dashuro si nje femije gjithnje me cdokush, ne radhe te pare me veten tende. nuk i sheron as urrejtja e as hakmarrja plaget e shpirtit...e sa me pare do ta kuptosh kete gje aq me te lehte do e ndiesh shpirtin...ke nje jete te tere perpara, jetoje ate plotesisht!
So u Prish dynjaja.mendova se gjeta dashnin e Jetes shqiptare e bukur 27 Vjece Kur ne muhabet e siper thote sjam e virgjer u pika si nuk i bie me mire
JO SEKS PARA MARTESE
Po mendoja qe burri im ka filluar te behet ngacaman si e si te ma acaroj nervat tek gjerat qe i kam bezdi, mu beft kurban se di ku tja marr hakun e mos ta le te bej as gek as mek![]()
Krijoni Kontakt