Nejse nuk di ato statistika ! Vetem bazuar ne teme, nese vajzat shqiptare minorene qenkan aq keq sa per tu alarmuar dhe per te hap nje teme te tille atehere kjo nxjerr edhe nje fakt tjeter, qe duhet per tu alarmuar dhe per numrin e pedofileve.
Nejse nuk di ato statistika ! Vetem bazuar ne teme, nese vajzat shqiptare minorene qenkan aq keq sa per tu alarmuar dhe per te hap nje teme te tille atehere kjo nxjerr edhe nje fakt tjeter, qe duhet per tu alarmuar dhe per numrin e pedofileve.
Dhe ky eshte problemi real, ai i pedofileve pra, se mosha 13 vjecare eshte moshe e papjekur menderisht dhe psiqikisht, pavaresisht qe fizikisht mund te jete me e pjekur.
Ky eshte problemi ne te cilin duhet te fokusohemi dhe ta denoje shoqeria shqiptare, ate te pedofilizimit pra.
Ky ishte nje shqetesim qe me ka lene kaq kohe pa gjume. E ndiej veten me mire tani qe kjo ceshtje po sqarohet nga ekspertet tane te kesaj fushe ketu ne forum.
Nesaj te atyre qe lexova keto arrij te shohe me qarte horizontin. Tani po e kuptoj une, qe Xhemilja nuk vinte per te ngrene kumblla ne shtepin e Xhemalit kur ishte 13 vjece, por per te ngrene sallator.
Dhe une qe mbillja vit per vit nga nje kumbull per te terhequr Xhemilen per ne shtepin time. Te kisha lexuar forumin me pare do kisha mbjell sallator dhe ndoshta xhemilja nuk do kishte ngel me borr.
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
me ben habi qe si din keto satistika,,,,
cdo shtet ne evrope nxjerr statistika mbi prostitucionin,,,,
dhe tutoret shqipetare jane ne vend te pare ose vend te dyte ne shume vend,,,
femrat shqipetare qe jane prustituta renditen ne vend te 3 ose te 4 ne shumicen e statistikave ne vendet e evropes,,,
cdo dite riatdhesohen ne shqiperi shume femra,,,
qe kane qene prostituta,,,
po te mbledhesh nr e tyre nga 90 deri ne 2011
i nxjerr dhe statistikat e shqiperise,,,,
po te mos llogarisim ato qe e bejne kete zanat dhe ne shqiperi pa dale jashte ...
del nje nr qe do na bente krenare ne fushen e protitucionit ne bote
ne raport me popullsin
paske shume eksperience neper semafora dhe shtepi publike ngaqe po e permend disa here kete "fakt".
na i sill pra keto statistike qe bekan vendet e europes dhe nga rezultati u shihka qe prostitutat shqiptare qenkan ne vend te trete apo te katert nga numri...
kam idene se po shpif me pafytyresine me te madhe.
Vasudhaiva Kutumbakam
perse na ben lemsh kot per kot?
ketu po flitet per ne shqiperi e jo ku jeton ti
une vet di disa raste kur femijet nuk kan pasur prinder te ndare
ka qene familje si gjithe familjet e tjera shqiptare,
keto shifra qe flet ti ne kete raste jane te pa vlera
e si mund te krahasosh ate bjondine me nje vajze te shqiptare qe ka dy prinder?
te sjell edhe une raste te tilla, ku femija nuk i ka pasur prinderit e ndare?
dituria merret, me teper se sa jepet
nuk mund ti mesosh zanatin nje njeriu nese ai njeri nuk e kap vete
si thone, zanati vidhet
"we marry our own parents" sepse pershtatemi ndaj karakterit te tyre
e perpiqemi te marrim njerez me karakter te ngjajshem
nese i ati vdes, ose eshte i ndare e nuk shikon me te bijen, ajo ose do martohet me nje burre qe e ka karakterin te ngajshem me te emen, ose ndonje karakter tjeter
nuk eshte se obobo kjo ska pas bab e tani eshte injornate ndaj gjinise tjeters
ffs, stop with these BS
po.Jane jashte normes sepse nuk pranohet ne shoqeri martesa me 13-15 vjecare tani. Ligji eshte nese ben marrdheni me dike nen 18 vjec mund te denohesh si sex offendor.
Ketu po flitet per ne shqiperi, e jo ku jeton ti e disa te tjere ketu. ne shqiperi eshte me e ulet se 18 vjece
yeah. your word is absolutEdhe nje gje tjeter qe me erdhi ndermend, sa me teper te presin adoleshentet (mashkull/femer) te kryejne marrdhenie aq me te kompletuar dhe me te larte e kane vetebesimin (self-esteem) sesa femijet qe kryejne marrdhenie me heret. Edhe ky fakti me studim! Une po ta them, skam kohe te shfletoj librin qe ta sjell ketu ty kete fakt. Nese te intereson te lexosh m shume atehere do beje mire, nese jo atehere merri si te duash cfare shkruaj une.
Ndryshuar për herë të fundit nga thirsty : 19-11-2011 më 10:59
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Zor se ndalohet ? Ne nje moshe te tille, 13 vjecare? Mah, e ndalon qe cke me te, ndryshe ua shtyp kokat. C'i keni keto mendime-" fenomen shoqeror"?
Fenomenin e ke ne dore ti japesh drejtim. Nese prindi sdi dhe ua la ne dore atyre, domosdo, merr formen e - fenomenit shoqeror dhe bie viktime. Edhe def deshtimi i prindit.
Pu pu pu, se konceptoj dot nje 13 vjecare te bej sex. Dashuricka te tipit- kam b/f sa per sy e faqe se dhe te tjerat kane, you know shoket e klases, gili vili aty me njeri - tjetrin, po asgje me shume, kam pare e degjuar, po sex, real sex ?(nese goca ime do bente sex ne kete moshe, do me binte infakt ne zemer, ju betohem. e pabesueshme). lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Jane dhe keto ushqimet me hormone qe crregullojne kohet e rritjes.
Jane ber njerzit si zogjte e korendit. Pa mesuar mire fjalen Mami do burre bija e botes.
Ajo qe me habit mua eshte se ne gjithe kete bote te bukur gjithe interesa, vetem tek seksi e gjejne kenaqesin keta njerez?!
Une habitem si nuk arrijne orgazmen kur degjojne per progresein e shqiperise nga zeri i embel i Sali Berishes.
Ehh keta te rinjte... Gjithe diten lart mbi njeri-tjetrin t'i lesh, nuk thon boll!
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Krijoni Kontakt