Close
Faqja 40 prej 43 FillimFillim ... 303839404142 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 429
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hmmmmm! ky paska qene problemi. te qenurit afrikane......

mendoj se gjate historise kane vrare e masakruar me shume europianet se afrikanet.
    apo gabohem?
    gjdo 30 a 40 vjet e shkatrojn vendin.
    Egjipti Qe kryetar faruku, Naseri e eliminoj,pastaj Sadati e likvidoj Naserin,Mubarku e likvidoj Sadatin,Mubarku i keqe e largun?Kush m..i i mir per ta?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    gjdo 30 a 40 vjet e shkatrojn vendin.
    Egjipti Qe kryetar faruku, Naseri e eliminoj,pastaj Sadati e likvidoj Naserin,Mubarku e likvidoj Sadatin,Mubarku ik eqe e largun?Kush m..i i mir per ta?
    e po mire. ata shkaterrojne vendin e tyre europianet kane shkaterruar vendet e te tjereve.
    ne kete aspekt afrikanet kane qene dhe jane thjeshte me pak "te diallezuar" se europianet...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hmmmmm! ky paska qene problemi. te qenurit afrikane......

mendoj se gjate historise kane vrare e masakruar me shume europianet se afrikanet.
    apo gabohem?
    Nuk gabohesh, se afrika tani u ngrit ne rebelim pas vite e vite qetesi absolute.

Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    Klea, nese eshte ashtu si mendon ti, gjysma e se keqes... por mua nuk me duket pune inati i akumuluar...
    Bile mua me duket se nuk eshte popull ky qe lufton kunder Kadafit!
    Kunder Gedafit dolen edhe ushtria, por une i shoh ne rolin e populli.... e duruan per 42 vjet, ku normalisht i solli edhe te mira vendit por ishin shume vite. Te kesh ne krye te vendit per shume kohe te njejtin person nuk ben!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Ata jan bijet e Hamit, i ka nemur Profeti Nuhi(NOA)

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Kadafi dhe te bijte u vrane... ate qe kerkuan ate gjeten.Nje gje me ka bere shume pershtypje rebelet duke thirrur "ALLAHU AKBAR"dhe duke i rene me shkelma kufomes..shume paburreri mu duk... po ku ka fe ne bote qe te toleroje te qellosh te vdekurin me shkelma..

per mua ata treguan te njejtin nivel kafsherie si Kadafi..personalisht e konsideroj nje video te turpshme.Nejse shpresoj qe populli Libian ta filloje nga e para se shume plage ju hapen kete vit.
    Po qfar feje kur behesh ushtar i kaurrve e mendon qe sjan dopirat me marihuana a ???
    lufta asht kjo, armiku te shtyn kujt mi ra e kur kryhet lufta armiku vjen me te sundu e keto koka qe prun ujkun ne torisht keta bajn sefa disa vite ...40-50...

kolonializmi moderne asht aq i veshtir sa ai i mesjetes...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Kunder Gedafit dolen edhe ushtria, por une i shoh ne rolin e populli.... e duruan per 42 vjet, ku normalisht i solli edhe te mira vendit por ishin shume vite. Te kesh ne krye te vendit per shume kohe te njejtin person nuk ben!
    Te jete kjo ideja kryesore e ketij tregimi, apo ajo qe me tha nje shoqe mbreme... Atje ku ka nafte duhet te kete dhe Amerike!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Te jete kjo ideja kryesore e ketij tregimi, apo ajo qe me tha nje shoqe mbreme... Atje ku ka nafte duhet te kete dhe Amerike!
    Une kete nuk e hedh poshte... madje e kam menduar qysh ne fillim, kur shoku Sarkozy po kembengulte qe te nderhynte Nato-ja. I tere interesi atje ishte per naften, qofte per Ameriken e qofte per Europen.... por, prape ka nje klecke
    Si funksjonoj per 42 vjet nje lidhje paqesore midis europes e amerikes me libine e tani, ne nje dite te bukur pranvere, u ngrit populli se iu hapen syte? Por, nuk ishte i pari shtet afrikan qe e mori kete iniciative... prandaj une rebelimin e populli t nuk e shoh krejtesisht te lidhur me naften, por me nxitjen qe i erdhi nga egjiptianet. Nderkohe qe nderhyrja e Natos ishte tersisht per interesat e veta e jo se po i duhej gje nese populli shkrete po vritej apo jo....

La vita non si spiega, si VIVE!

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Cfare dallim ka ky rast nga rasti i Causheskut? Ku Rumania e ku Libia!

http://www.youtube.com/watch?v=XsRQP...eature=related

Geni barbar mbartet ne çdo qenje njerezore dhe nuk zhduket kurre!
    Nuk e kuptoj nji popull , pse duhet ta pagujn dy veta dy pleq ? po dy vet skan sundu kurr nji shtet ? ketu mshifet diqka...

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    .......................

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Une kete nuk e hedh poshte... madje e kam menduar qysh ne fillim, kur shoku Sarkozy po kembengulte qe te nderhynte Nato-ja. I tere interesi atje ishte per naften, qofte per Ameriken e qofte per Europen.... por, prape ka nje klecke
    Si funksjonoj per 42 vjet nje lidhje paqesore midis europes e amerikes me libine e tani, ne nje dite te bukur pranvere, u ngrit populli se iu hapen syte? Por, nuk ishte i pari shtet afrikan qe e mori kete iniciative... prandaj une rebelimin e populli t nuk e shoh krejtesisht te lidhur me naften, por me nxitjen qe i erdhi nga egjiptianet. Nderkohe qe nderhyrja e Natos ishte tersisht per interesat e veta e jo se po i duhej gje nese populli shkrete po vritej apo jo....
    Nuk ishin pjekur kushtet Klea, nuk ishin pjekur kushtet!

Dikur ka qene dhe nje Bashkim Sovjetik qe conte raketa ne Kube, por tani nuk eshte me.
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Faqja 40 prej 43 FillimFillim ... 303839404142 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •