Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 101
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    Padyshim se do festoj javen tjeter. Une edhe me pare e thash qe paska ndodh ndonje gabim ne forum, sepse ditelindjen e kam javen tjeter por urimet i pranoj edhe para kohe nuk me prish pune : )
    Epo mire atehere, nuk paskam mbet vone tek ti. lol
    Biles edhe urimet do ti bej javen tjeter, ate dite qe do festosh. :P Se thone nuk eshte mire kur ia ben urimet para kohe, cashto kom ndoj oj taj couc.

Po mbasi e paskan fillu me urimet keto tjeret, hajt ma mire po te uroj edhe une prej sonte. Se ku ta dish xhi bon puna vaki deri at dit, mund t'vdes une. Ene ceksho jes pa te ura, masandi m'shtohen gjynafet ala ma shom. :P

Urime ditelindjen, ene sa godina tjera don? 100 i kije boll, a nuk te mbushet syri? :d (nese jo, shtoja ene ni numer tjeter mbas hihi) une per viti ene nja 10 vjet si tjetoj sa tdush, ndoshta teper i kom ene cato :P

Uroj te kesh vetem shendet,fat,dashuri dhe lumturi pa fund ne jeten tende. Ahh se harova, ene sa ma shom evra

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 17-10-2011 mė 21:10

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

Shum urime per ty Rigerta

Te deshiroi cdo te mire ne jete Yllez...te prift e mbara ne cdo hap te jetes...shpresoi qe urimin e kam ne dite dhe kohe te sakte
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Jetė e rėndė.......!!!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Rigerta urime Ditelindjen,si dhe te uroj cdo te mira ne jete
    GEZUAR

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Te deshiroi cdo te mire ne jete Yllez...te prift e mbara ne cdo hap te jetes...shpresoi qe urimin e kam ne dite dhe kohe te sakte
    Urime edhe njehere,sepse forumi eshte mbrapa disa ore keshtuqe sme kenaq ajo data 18 aty larte
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Gezuar prej verteti ditelindjen Rigerta. Festofsh ditelindje aq sa ta doje zemra e lumtur bashke me njerzit qe te rrethojne e te cileve ti ua zbukuron jeten.
    Gezuar engjellushe!
    AUTOCHTHONOUS

i/e larguar Maska e Watt
    Anėtarėsuar
    04-03-2011
    Vendndodhja
    Austri
    Postime
    213
    uuuuuuuuuuuu kush paska Birthday simpatia jem
    Gzofsh dhe 100 tjera RiGerta

qofsh e lumtur pergjithmon

Lass dich mal ganz fest drücken

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar mė parė nga no name Lexo Postimin

Urime ditelindjen, ene sa godina tjera don? 100 i kije boll, a nuk te mbushet syri? :d (nese jo, shtoja ene ni numer tjeter mbas hihi) une per viti ene nja 10 vjet si tjetoj sa tdush, ndoshta teper i kom ene cato :P

Uroj te kesh vetem shendet,fat,dashuri dhe lumturi pa fund ne jeten tende. Ahh se harova, ene sa ma shom evra

Faleminderit per kete urim no name. E paske qendis bukur mire tetovarce E ma shume po te faleminderoj per ate llafin e evrave : p sepse mua qaty me rrin menjda ke evrat
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Te faleminderoj nga zemra per kete urim te vecnat Njoni. Uroj qe edhe ti te jesh i percjellur me fat e lumturi gjate gjithe jetes.
    Ps. ja arrite te me urosh ne diten e duhur Respekt te posacem per ty .
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Gezuar prej verteti ditelindjen Rigerta. Festofsh ditelindje aq sa ta doje zemra e lumtur bashke me njerzit qe te rrethojne e te cileve ti ua zbukuron jeten.
    Gezuar engjellushe!
    Sinqerisht te faleminderoj e dashur anita. Gjitha te mirat edhe per ty

Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Hajt se e hap zemren kete radhe e po te them FLM. per urimin Watt ama mos e rrisesh mendjen se te fola tani :P une vazhdoj te mbaj inate me ty
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RiGerta : 20-10-2011 mė 08:59

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •