Close
Faqja 2 prej 28 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 275
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ceshtje pronash do jete..

vlora me bregdetin e saje eshte nen lakmine e super mafies..
    benet dyfek ne vlore jo shaka..
    cdo meter katror aty synohet nga mafie-betoni.
    kush ta kapi..ki eshte lajtmotivi i cdo muhabeti e i cdo xerri celularesh..

mjafton te shihen ceshtjet qe ki i ngrati ka pasur ne shqyrtim..dhe del.. dora qe e vrau..
    ma merr mendja i ndjeri ne ndonje proces gjiqesor prone.. do i ket trembur ata te bandes hakmarrja qe kan kapur radhimen e tjera vende..
    ata jan zoter te vlores durresit e trecerekut te tiranes..

kuptonet se kriemafiozi ed ruc do mundonet mero bazoisht e mustafo chanelloist te thote se eshte argita ne mes..

mirpo poplli atje e di se kush eshte prapa tritol-vensave..

.

ngushellime familjareve te gjykatesit..

.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Ke plotesisht te drejte,por mos u habit nese autori mbetet enigme,mafia vepron ne menyre te nderlidhur me te gjitha organet shteterore dhe institucionet private po ashtu.Gjyqtari ka hedhur ne burg personin ''e gabuar''.Larg e shoh diten kur do triumfoje drejtesia,deri tashi kemi triumfim te ujqerve
    E degjova ne videon qe e ka sjelle puroshkodran, ku thuhet se ky eshte atentati i dyte i ketij lloji mbrenda nje kohe te shkurte dhe se autori i atentatit te pare nuk dihet akoma.

Zhgenjim i thelle!!!

Ngushllime familjes dhe miqve!

Fotot e atentatit
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Tmerr !!!!!!!!!!!

Policia shqiptare duhet te levize cdo gur te mundshem dhe te vie deri te kapja e atentatoreve. Te ofrohen 1 milion euro per informatat rreth ketij grupi mafioz. Te kapen nji e nga nji ata bij kurvash e te trajtohen ne ate menyre qe mos t'i shkoj askujt mendja qe te ngre dore here tjeter mbi institucionet e atij vendi.

Dyshoj se keto atentate vijne si pasoje e kapjes se disa mafiozeve te medhenj italian nga ana e policise dhe drejtesise se Vlores/Shqiperise.

Baba i dy femijeve, i djegur per se gjalli...tmerr!
    Ti dukesh qe realitetin shqiptar e njeh shume pak.

Rrushfetet ndaj gjygjtarve kapin majat e ajsbergut ne shqiperi ,dhe ne kte rast (pa dash te paragjykoj kte te ndjerin) ,mendoj se dikujt mund t'i kete hyre n'hak?? Qytetari kur eshte i pafushiqem te perballoje ekonomikisht nje ceshtje qe e ka te humbur pa u hap akoma dosja (sepse ne thonjeza dikush tjeter ka derdh me mijera euro qe te fitoje nje ceshtje me padrejtesi, ose e ka mikun brenda) atehere qytetari ka 2 zgjidhje ,ose te hakmerret personalisht sepse shtet ska ,ose te heshte? Ne 20 vjet demokraci pjesa me e madhe kane vendosur te heshtin duke u ndjere te pafushiqem ndaj padrejtsive gjygjsore. Ndersa nje pjese e vogel kane vendosur te hakmerren. Kjo eshte shqiperia kur dora e *hekurt* ndaj korrupsionit qe e permendin cdo dite kto palacot ,"cuditerisht" eshte eshte kthyer ne grabitje dhe padrejtesi masive ndaj qytetarve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endri_ : 09-09-2011 më 08:33
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Tung malsor.

Nuk besoj se behet fjale per hyrje ne hak ndonje qytetari te rendomte per vet faktin se nje qytetar i rendomte nuk ka mundesi qe te organizoj nje atentat te ketij niveli. Ne rastin me ekstrem do te hakmirrej me thike apo arme personale.

Ky eshte nje atentat tipik mafioz i pregaditur mire dhe me gjakftoftesi. Bombe me teledirigjim ne makine dhe eksplodim i saj mu ne zemer te Vlores. Duket si sulm hakmarres dhe dergim i ndonje mesazhi te forte!

Mund te jem edhe gabim, por ky eshte mendimi im i pare per kete ngjarje te trishtuar.
    po edhe keshtu pse ju shkrep ndonjerit ti veje bombe nuk eshte ilirjan..valla pa ngacmuar grenxen ajo nuk te kafshon..

te jet ndonje tip si mikele placido nuk e besoj..as e tipit silvia kondi jo se jo..

me keq me vjen tek menyra e aktit te kryer..nese ke gje me dike dili ballas dhe vraje..kjo eshte trimeria..kjo menyre eshte burracakeri..dhe laberia nuk i ka keto lloj burracakerish...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pash videon tani..

tmerr.. indiferentizmi i miletit..
    ai mund te shpetohej.. te nxirrej shpejt e te largohej nga makina..e te ekspozohej ne ajer te paster e pastaj mjeket te benin dicka..
    mirpo te gjithe vijn si pordha neper brek e vetem njeri mundohet ta largoje apo te hedh uje.. kurse disa vijn rrotull sic duket te binden se.. u kry bac.. vrasja.. pra rrini te qete o porositesa..

turp i madh..

e lan te digjej..

.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Ti dukesh qe realitetin shqiptar e njeh shume pak.

Rrushfetet ndaj gjygjtarve kapin majat e ajsbergut ne shqiperi ,dhe ne kte rast (pa dash te paragjykoj kte te ndjerin) ,mendoj se dikujt mund t'i kete hyre n'hak?? Qytetari kur eshte i pafushiqem te perballoje ekonomikisht nje ceshtje qe e ka te humbur pa u hap akoma dosja (sepse ne thonjeza dikush tjeter ka derdh me mijera euro qe te fitoje nje ceshtje me padrejtesi, ose e ka mikun brenda) atehere qytetari ka 2 zgjidhje ,ose te hakmerret personalisht sepse shtet ska ,ose te heshte? Ne 20 vjet demokraci pjesa me e madhe kane vendosur te heshtin duke u ndjere te pafushiqem ndaj padrejtsive gjygjsore. Ndersa nje pjese e vogel kane vendosur te hakmerren. Kjo eshte shqiperia kur dora e *hekurt* ndaj korrupsionit eshte kthyer ne grabitje dhe padrejtesi masive ndaj qytetarve.
    Realitetin shqiptar e njoh por jo ne ate mase sa e njihni ju qe jetoni atje, kjo eshte shume normale besoj. Gjithashtu e di se mafia i ka pasur gjithmone rrenjet thelle ne institucionet e atjeshme. Korrupsioni gati gati sa nuk ka kalu ne legalizim te hapur.

Me arestimin e disa bossave te mafise italiane dhe kelyshve te tyre (nje arrestim i tille ka ndodhe edhe para dy muajsh) e kisha ndryshu pak kete pershtypje dhe me ishte kriju pershtypja se dicka po fillon qe te levize ne te mire te zbatimit te ligjit.

Them se nuk me duket akt hakmarres nga nje qytetar i thjeshte i djegur nga drejtesia per shkak te menyres se atentatit. Ky lloj i atentatit nuk me duket i zakonshem per keto raste. Me shume duket si atentat i nje grupi te mireorganizuar kriminal/mafioz. Une e ti nuk kemi dijeni, materiale dhe aftesi per te kryer nje atentat te tille...arma personale do te ishte opsion i pare dhe i vetem.

Po e perseris, nuk eshte qellimi im te shes mend apo te bej ekspertin e forenzikes...por nje mendim i pare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 09-09-2011 më 08:40

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    po edhe keshtu pse ju shkrep ndonjerit ti veje bombe nuk eshte ilirjan..valla pa ngacmuar grenxen ajo nuk te kafshon..

te jet ndonje tip si mikele placido nuk e besoj..as e tipit silvia kondi jo se jo..

me keq me vjen tek menyra e aktit te kryer..nese ke gje me dike dili ballas dhe vraje..kjo eshte trimeria..kjo menyre eshte burracakeri..dhe laberia nuk i ka keto lloj burracakerish...
    Nuk e mendova ashtu malsor.

Rasti duket te jete hakmarrje e paster padyshim, por problemi qendron se a eshte hakmarrje nga nje qytetar vlonjat qe eshte djegur nga drejtesia dhe insitucionet apo eshte hakmarrje e kryer nga ana e mafiozeve te ndetimit, droges, trafikimin apo i te gjithave bashke.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 09-09-2011 më 08:50

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Konomi ka qene gjykates ne procesin e Bollanos.

e habitshme qe e sjell lajmin Spiro

Faqja 2 prej 28 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •