Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 86
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Flet nga eksperienca gruas tende ti kshu ? (mos ma merr per ofendim, shaka po bejme)

gruja ime ka vetem dy accounte ne fb ( njerin ne fakt nuk ja di )
    Po burri jot qe hyn aty me nick femrash
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    gruja ime ka vetem dy accounte ne fb ( njerin ne fakt nuk ja di )
    Po burri jot qe hyn aty me nick femrash
    Hajt per hajer, paskam burre une kshu? Lol, e dine te tjeret e se di une vete....

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anėtarėsuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Negative hmmm
    1. Me ka hy gjithe fisi ne FB , halla , xhaja, daja ect , kalamojt e tyre dhe kalamajt e kalamjeve . Me cmenden me lule , kiss kiss , ka plas dashni e modhe lol
    edhe mos i merr po te duash se klasifikohesh direkt tek njerzit menefregist

Sa per pegjime lene mos e pyte lol , gjithe stafi i FBI aty te une e kane mendjen hahahahah
    I pata harruar kėto! LOL

Megjitatė, vėrtetė mė nervozojnė. Sidomos hallat e tezet qė hapin akont me emrin e djalit tė tyre 2 vjeēar, nxjerrin 2 foto tė tij dhe pastaj kėrkojnė ti shohin fotot e mija nga ahengjet, statuset dirty e gjėra tė tjera. E kjo s'mė pėlqen.

Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    sikur the qe ske facebook :PpPPPPp
    just joking seshte ide e keqe por ama sbesoj se shumica do e japi
    do duan te ngelin anonim
    Pse po dhe emrin nuk e shikoj dot ne google? Pune e madhe..:P
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Nuk me pelqejn dryshimet qe i bejn her pas here, sa filloj me ja mar doren fap e ndryshojn. Dhe tani para ca ditesh ku di une ca i kan bo, por nuk te ndahet deri sa te shkruash dicka ne status.

Pastaj cfare me acaron me shume qe vertet edhe ndonjeher ta shpif me u fut ne te, statuset e disave qe nuk kan pune tjeter dhe 24 ore rrine duke postu, mundesisht gjith aktivitetet e dites edhe sa her futen ne hale....pffff ta shpifin... I kam fshi disa her, por o jan te fisit, o komshinj te vjeter ose shok/shoqe shkolle, dhe te dergojne ftesa prap. Pasta edhe ato tag qe te bejn ven e pa ven, ne cdo link muzike a foto qensh e macesh ... Kto nuk me pelqejne.

Pastaj ka edhe te mirat e veta... Pervec asajt qe na rilidh me njerezit e afert dhe shoqerine cep me cep te botes, na kujto ditelindjet, plus qe me thon te drejten na ka kursy edhe nga lekt ne telefon, tashme ske nevoje me mor ne telefon me pyt si jeni ca boni, hap fb ene i ke aty
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Nuk me pelqejn dryshimet qe i bejn her pas here, sa filloj me ja mar doren fap e ndryshojn. Dhe tani para ca ditesh ku di une ca i kan bo, por nuk te ndahet deri sa te shkruash dicka ne status.

Pastaj cfare me acaron me shume qe vertet edhe ndonjeher ta shpif me u fut ne te, statuset e disave qe nuk kan pune tjeter dhe 24 ore rrine duke postu, mundesisht gjith aktivitetet e dites edhe sa her futen ne hale....pffff ta shpifin... I kam fshi disa her, por o jan te fisit, o komshinj te vjeter ose shok/shoqe shkolle, dhe te dergojne ftesa prap. Pasta edhe ato tag qe te bejn ven e pa ven, ne cdo link muzike a foto qensh e macesh ... Kto nuk me pelqejne.

Pastaj ka edhe te mirat e veta... Pervec asajt qe na rilidh me njerezit e afert dhe shoqerine cep me cep te botes, na kujto ditelindjet, plus qe me thon te drejten na ka kursy edhe nga lekt ne telefon, tashme ske nevoje me mor ne telefon me pyt si jeni ca boni, hap fb ene i ke aty

Shoqe po me ben dalje eeeeeeeeeeeeee ?
    Ndaj sme ke mor ne tel ti mu . prej fb ?

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Shoqe po me ben dalje eeeeeeeeeeeeee ?
    Ndaj sme ke mor ne tel ti mu . prej fb ?
    hahhahaha qyqa tmer malli me tpa ty ne fb mi... ty te shkrun sot e mer pergjigjen pas i jave

Marova punen vone sot, se isha edhe ka arbetsförmedlingen, ene i kisha harru kufjet ke shpia, durt i kisha zon ene me ca ta maja telefonin.... puss puss

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    hahhahaha qyqa tmer malli me tpa ty ne fb mi... ty te shkrun sot e mer pergjigjen pas i jave

Marova punen vone sot, se isha edhe ka arbetsförmedlingen, ene i kisha harru kufjet ke shpia, durt i kisha zon ene me ca ta maja telefonin.... puss puss

Po po abonenti qe keni kerkuar o tu honger buk ...
    Po ca me bo mi shoqe qe teknologjia na e fut fb ne tel , ja ne me fb ne dor hahahahahhahahah
    Ska gje se neser do i moresh kufjet me bej cik zgjimin si ate dit , se kur me zgjon ti me shko dita mbar ...

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Po po abonenti qe keni kerkuar o tu honger buk ...
    Po ca me bo mi shoqe qe teknologjia na e fut fb ne tel , ja ne me fb ne dor hahahahahhahahah
    Ska gje se neser do i moresh kufjet me bej cik zgjimin si ate dit , se kur me zgjon ti me shko dita mbar ...
    ja jaaaa tani kur e do zgjimin, kur te nisem per pune apo kur te kthehem ka puna pasdite lol

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    ja jaaaa tani kur e do zgjimin, kur te nisem per pune apo kur te kthehem ka puna pasdite lol
    Mi thuj cik oraret dhe pse e di qe ai i kthimit do me pelqej me shume

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •