Close
Faqja 55 prej 101 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 1003
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    E kupton tani cdo te thote te mungoj nje person i hajrit ne forum? Jo per gje por ti me duket se ke munguar me shume se admirali Mendohu mire para se te ikesh prape hahahaha

Pervec kesaj, mendoj qe po te kisha para nje person do i kisha fut nje shpulle fytyres qe ti benin syte xixa se na cau derrasat!
    Eshte nje person qe ka shume vlere per mua edhe e kam njecik fiksim ah ah lere spo them me shume se do na eksitohet forumi jo per gje po eshte shume king

Avash ti me me ato shpullat se na trembe
    na cau draskat thuaj me mire ..po he kush na qenka ky?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga alem_de Lexo Postimin
    Nje njeri i lumtur eshte i kenaqur me ate qe ka ne moment dhe nuk ka mendime per nje te ardhme te larget.
    shume e bukur

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Sa hap faqet ktu te postosh dalin kto rreklamat , na u shpif rreklama sexy , njelem tu pa femra nudo yackkk ...Her parc e her mbrapc .

Po mendoj vallë a do ja shpjegoja troja Yes-it ironinë e saj ?

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Sa hap faqet ktu te postosh dalin kto rreklamat , na u shpif rreklama sexy , njelem tu pa femra nudo yackkk ...Her parc e her mbrapc .
    e ka fajin foto jote e profilit qe te dalin gjona seksi se mua me del qe sapo fitova 1 milion
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga benitaa Lexo Postimin
    e ka fajin foto jote e profilit qe te dalin gjona seksi se mua me del qe sapo fitova 1 milion

Un e kom dhe me brek , kto me dalin ja si i ka ber zoti me boobs dhe gjojna te tjera , lere lere se sa kam ngren e po me vjen te vjell ...

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Eshte nje person qe ka shume vlere per mua edhe e kam njecik fiksim ah ah lere spo them me shume se do na eksitohet forumi jo per gje po eshte shume king

Avash ti me me ato shpullat se na trembe
    na cau draskat thuaj me mire ..po he kush na qenka ky?
    hahaha, lere aman se do e zer lemza

Nuk thashe qe eshte "ky", mund te jete edhe "kjo".... madje, ja po ta them... eshte femer ajo qe me cau draskat

La vita non si spiega, si VIVE!

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Pervec kesaj, mendoj qe po te kisha para nje person do i kisha fut nje shpulle fytyres qe ti benin syte xixa se na cau derrasat!
    Kush na qënka ky fatlumi Klea??

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Po mendoj pse paguan Gjermania kaq shume miliarda ne Euro per ombrellen mbrojtese financiare per shtetet e Europes.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Kush na qënka ky fatlumi Klea??
    haha, eshte femer mo Station hahaha, nje debile qe nuk e ka kuptuar akoma qe eshte e tille!

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 55 prej 101 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •