Falemnderit Kėnga, tė kėndoftė zemra...
- Heshtja nėse analizohet hollėsisht, nė vete ėshtė shumė e zhurmshme!
Falemnderit Kėnga, tė kėndoftė zemra...
- Heshtja nėse analizohet hollėsisht, nė vete ėshtė shumė e zhurmshme!
- Na pengojnė tė ftoftit, na pangojnė tė nxehtit, na pengojnė tė ndershmit, na pengojnė tė pa ndershmit, na pengojnė tė menēurit, na pengojnė budallenj, na pengopjnė tė pasurit, na pengojnė fukarenj...lum ata qė nė kėtė kaos, mund tė mbajnė ekuilibrin!
- E dua njeriun qė punon, mbase ai s'ka kohė tė merret me thashetheme e punė tė kota!
- Nėse dėshironi tia rrotulloni barkun secilit shqiptar, shqiptojani fjalėn ZGJEDHJE!
Zoti Agim .
Lexova disa nga aforizmat e tua dhe sinqerisht ngela pa fjale, sepse cdo aforizme ka nje kuptim mese real...
Por aktualisht kjo qe ndava me pelqeu pak me shume, por si kam lexuar te gjithe por te premtoj ne momentin qe koha ime do jet me e lire do ja kushtoj vemendjen shkrimeve te tua..
Faleminderit
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Z. Agim , vertete qe aforizmat e tua jane shume domethenese e me kuptim. Nje dite kam ndenjur fiks 2 ore duke i lexuar, e me kane pelqyer shume. Sa here qe nxjerr ndonje te re e lexoj.... Urime!E vleresoj shume punen tuaj.Jeni vertete njeri per tu marre shembull
Ps: Nese me jepni lejen tuaj Z.Agim , kam hapur nje faqe ne Fb me aforizma...a mund ti publikoj disa nga te tuat? gjithsesi eshte e drejta juaj edhe te mos pranoni
I nderuar
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Pėrshėndetje z. Arvina, mė vjenė mirė se Ju kam "lidhur" dy orė me aforuzmat e mi...
Ju falenderohem pėr komplimente...
Kėshtu, gjithėsesi se jap pėlqimin qė t'i postoni nė faqen e Juaj por ta pėrmendni emrin tim...ngase unė kam parė qė disa individ, kanė postuar nė FB si aforizma tė veta...nuk kam reaguar, por nuk ėshtė fer...
Mirė mbetshit e nderuar!
Keni shume te drejte Z. Agim , pasi kete gje e kam vene re edhe une tek disa persona te cilat abuzojne me krijimet e te tjereve. Faqja ime eshte ndrysheSapo e kam hapur , dmth eshte faqe e re dhe per me teper aty shperndaj aforizma qe i kane krijuar njerez te tjere te njohur sikur eshte Einstein, ( duke ua publikuar edhe emrin) dhe jo sikur jane krijime te mijat...pervec rasteve kur i krjijoj vertete vete
Sigurisht kur kerkova te shperndaja edhe aforizmat tuaja , e kisha fjalen edhe per publikimin e emrit tuaj![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
- Shikimi kurrė nuk gėnjen, edhe nė situata tė palakmueshme e tė rrezikshme, fjalėt janė ata qė kamoflojnė situatėn!
Krijoni Kontakt