Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të korrigjohet historia shqiptare, sipas kërkesave të Republikës së Turqisë?

Votues
291. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

55 18.90%
  • JO

236 81.10%
Faqja 22 prej 104 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 1037
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Po kerkohet forcimi i Ballkanit ne pergjithesi, dhe i shqiptareve ne vecanti. Nese mireqenia jone varet nga nxjerja e geshtenjave nga zjari (ama vec per te miren e vetes sone si parim) pse mos ta bejme kete. T'mos leme kund geshtenje pa rokullisur, boll sherbyem si loder ne duart e meshires se huaj.
    Po pse ty do t'i jape Turku e Arabi geshtenjat? Ti nuk je i zoti t'i mbushesh mendjen aziatikeve te Konferences Islamike te te njohin nje cope pavaresi ka 3 vjet, e tashi po na hiqesh strateg i madhe i lojes boterore dhe po na perkthen politiken e Davutve.

Turqit te urrejne ty si Europian dhe Europianet si bartes se kultures se Azise. Vendi yt eshte asgjesimi, pervec po te zhbesh faren tende duke u perzier me racat e zeza dhe te rreshtohesh nden sundimet diktatoriale te Azise si rob. Dhe eshte pikerisht kjo qe po beni, ju qurrashet qe dje ulurinit per ndihme e qanit rrugeve, kurse sot po i lepini bishtin azise se sllaveve e 101 racave qe na kane keput qafen historikisht. Sepse thjesht, ju eshte merzit te qenit shqiptar, dhe doni me marr nje cope buke te majme te hedhur sic ja hedh i zoti qenit, poshte tryezes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 27-08-2011 më 08:05

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Qe mos te thuani qe jam une pro-Turk a pro-Osman siq e kan zakon disa, ja ku i kam disa postime http://www.forumishqiptar.com/showth...59#post3185859
    Dua te ju pys , pse nuk komentoni njejte ne kete teme ku eshte problemi edhe me i madh se ky , kjo teme http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=138083
    A-po keni frige ?
    A-po jeni shumica beth.lepires ?

po
    Adna, dijetari, figaro, ganimet, Genn Kelmendi, imer68, INDRITI, Kryqi i Paqes, Marmara, maurisi, Qendrim452, Sovrani, zenusi

un venos bast qe 80% e ktyre jan shiptar maqedonc?

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga AskTheAnimals Lexo Postimin
    po
    Adna, dijetari, figaro, ganimet, Genn Kelmendi, imer68, INDRITI, Kryqi i Paqes, Marmara, maurisi, Qendrim452, Sovrani, zenusi

un venos bast qe 80% e ktyre jan shiptar maqedonc?
    Ai Kryqi Paqes është ai që ka Hirësinë e tij Janullatos si avatar. Aleanca Orthodokse-Islamike është shumë e fortë, por as nuk han pykë njëri këtu ta analizoj me kujdes historinë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Mer mik mos mat me pash tendin gjithmon.Me esht betu gjyshi im ne tok e ne qiell se Dielli me nuk ka me ngro ket tok si ne kohen e babes mret,ska me shi vetem naten me ujit token tone Allahu ,ska me shendrit hana si dikur.E kure e pyeta gjysh ma kadal ma sqaro pak ..me tha mor bir si femij kure isha ,atje ne rreze te zabelit shkoja dit e nat ,mjes e mes nat tani mer bir prej Radenku as me kqyr anej spo guxoi.
    I ka pas do tmira edhe turku qebesa po spo ja dim sikur tani (nates) edhe NATO-s
    Baba Mret? C'eshte ky?

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Turqia nuk ka çka ti beje gomarit e i bie samarit,
    Pasi qe Sarkozi ua keputi shkurte se "turqia nuk është Europë dhe se turqit nuk jane familje europiane, me shurt jane te padeshiruar ne familjen tonë, atehere turqit u kthyen kah revanshizmi, i hupen shpresat dhe mendja iu shkoi te perandoria osmane; pse mos të provokoje bashkimin europianë më këtë strategji tjeter ?

Keta hapa jane te rrezikshem shumë për ne, ne syt e Erdoganit kur nenshkruan shifej qarte se eshte nje revanshizem, nuk eshte fjala ketu vetem për fhsirje e korrigjim te historisë, thjeshte është PAKTI, dhe kam frikë se ndoshta eshte nenshkrua edh ap e ditur ne..?
    Kush na pyet neve ?
    Mos na pyti Sali Berisha neve; A doni a nuk doni te hyni ne Ligen Islamike ?..
    ...dhe mbetem sot e kesaj dite...SHqiperia ne ligen ISLAMIKE.. tani presim fshirjen e historise dhe me ne fund PAKTI TURKO SHQIPTAR §

E pabesushme eshte se te behet aqê buj e madhe vetem per ndryshim te disa fjaleve ne librat e historisë, ministrat e te derguarit diplomatikë enden Prishtinë Tiranë -Stambollë pa nderpre keto dite, eshte e pa besueshme kjo, kam frikë se qeshtja eshet edhe mê e nderlikuar, po na shkeli edhe njehere çizmja anadollake, se ebsoj qe me do te ringjallemi...ky akt qe bejne udheheqesit tane eshte nenshkrimi i aktit te vdekjes se shqiptareve dhe mbizotrimi osmanli dhe ate pas 100 vjete, ne prag te 100 vjetorit te PAMVARSISË së Shqiperisë, kjo eshte skandaloze, e turpshme, VETVRASJE !
    Z .Kreksi Turqia fashiste me serbin hegjemosniste te dyjate i kane poletiken ne nje binare sa duket turku po e kerkone xhamite e vjetra dhe banjet publike''hamami'' neper disa lokalitete te kosoves dhe ai ka thene se ato jan trashigim e turqise per ket poletike e ka keshillue ministri i jashtem i shkinise qe ka qene para dy mujesh ne turqi dhe kjo gje eshte diskutue sepse jermiqi thot se ne kemi fitue per Kishat qe kurre nuk kane qen te tonat dhe pse turqit te mos fitojne kur ato xhamia i ka maruar vet turku .Dhe tashe shterohet pyetja si mase logjikes te shkinise se e kujte eshte Kosova ketu tashe turku eshte ne ofenzive qe mundohet te perfitoj per korigjimin e historis me dirigjimin e beogradit sepse te dyjate pale jan qe kane ber gjenocide ndaj shqipetarve sepse nese arrin te korigjohet Historia te dy palet perfitojne sikur shkijet sikur turqia Fashiste nje ashtu edhe shkinija hegjemoniste

Pershendetje
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Z .Kreksi Turqia fashiste me serbin hegjemosniste te dyjate i kane poletiken ne nje binare sa duket turku po e kerkone xhamite e vjetra dhe banjet publike''hamami'' neper disa lokalitete te kosoves dhe ai ka thene se ato jan trashigim e turqise per ket poletike e ka keshillue ministri i jashtem i shkinise qe ka qene para dy mujesh ne turqi dhe kjo gje eshte diskutue sepse jermiqi thot se ne kemi fitue per Kishat qe kurre nuk kane qen te tonat dhe pse turqit te mos fitojne kur ato xhamia i ka maruar vet turku .Dhe tashe shterohet pyetja si mase logjikes te shkinise se e kujte eshte Kosova ketu tashe turku eshte ne ofenzive qe mundohet te perfitoj per korigjimin e historis me dirigjimin e beogradit sepse te dyjate pale jan qe kane ber gjenocide ndaj shqipetarve sepse nese arrin te korigjohet Historia te dy palet perfitojne sikur shkijet sikur turqia Fashiste nje ashtu edhe shkinija hegjemoniste

Pershendetje
    Po de,edhe ne ,,hamamin'' do ta ndryshojm historin.....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    un dua qe historia te ndryshohet dhe jo vetem ne ato pika ku ofendohen turqit dhe kombe te tjera nese ka por edhe historia tjeter qe ka te bej vetem me ne shqiptaret, per shembull lideret tan duhet te paraqiten ashtu siq ishin per shembull duhet then qart se fanoli ishte prift dhe tentoi me ba puq me marr pushtetin me dhun, pastaj enver hogja i detyroi historianet me shkru histori gjoja se mbreti zogi ishte kshtu apo ashtu as nje her nuk u shiquan faktet , pastaj me shqetesuesja per mua personalishte eshte qe tekrishter anti islamista te shfrenuar kan shkruar histori qe ne te me doemos eshte paraqit turku si bish e eger, historia duhet te shkruhet ashtu siq ishte na pelqen apo jo me fakte, dua te permend edhe nje fakt tjeter po te shkosh ne rajonin e drenices dhe te pyesesh per azem bejt galicen shum njerz e paraqesin ata si hajdut koqak malesh qe ka vjedh popullin masovikisht dhe nese dikush i ka ba penges ai e ka dhi dajak, pra kto sene duhet te hulumtohen dhe te del e verteta ne drit ashtu siq ishte, dua te permend edhe nje her nismen e kryeministrit te shqiperis per ket pun

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    dua te permend edhe nje fakt tjeter po te shkosh ne rajonin e drenices dhe te pyesesh per azem bejt galicen shum njerz e paraqesin ata si hajdut koqak malesh qe ka vjedh popullin masovikisht dhe nese dikush i ka ba penges ai e ka dhi dajak,
    O zoteri ku shkruan kjo,ne historin e ,,shkive''a? Mos fol fjale mahallash e cajtoresh,se nuk eshte loder historia!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po de,edhe ne ,,hamamin'' do ta ndryshojm historin.....
    Pershendetje Epanjohura, Bashkesija Islame e Kosoves se bashku me Naim Ternaven dhe ministrin turke i kan mendimet te perbashkta ministrija turke e ka bekimin dhe miratimin nga Naim Ternava se ka thene pa qellim Naimi se ne e kemi gjak te perzier me turqi kjo gje ka qen e pregaditur mir

nderimet e Mia
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Faqja 22 prej 104 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •