Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 101
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    WALCHIRIA ku e kam ves me te kundershtu un ty mi? Po pse kur te kam thon nojher?
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    WALCHIRIA ku e kam ves me te kundershtu un ty mi? Po pse kur te kam thon nojher?
    Spo flas me mir .

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Gjermanet thone se te kundertat terheqin njera tjetren.Mendoj se interesat e kunderta jane me te mira ne partneret.Per ndryshe behet mardhenja monotone.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Gjermanet thone se te kundertat terheqin njera tjetren.Mendoj se interesat e kunderta jane me te mira ne partneret.Per ndryshe behet mardhenja monotone.
    Nuk e thone vetem gjermanet, kjo thuhet ne gjithe boten.
    Une nuk jam shume pro kesaj shprehjes... dmth, deri ne njefare pike po, por ideja qe interesat e kundert jane te mire per nje cift, s'ma mbush mendjen 100%!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    lol

jo vetem vec por dhe larg oj cuc..

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anėtarėsuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Nuk e thone vetem gjermanet, kjo thuhet ne gjithe boten.
    Une nuk jam shume pro kesaj shprehjes... dmth, deri ne njefare pike po, por ideja qe interesat e kundert jane te mire per nje cift, s'ma mbush mendjen 100%!
    Pajtohem!
    As unė nuk besoj qė karaktere krejtėsisht tė kundėrta do funkciononin mirė si njė ēift. Mė duket bile disi e pamundur, gati fantastikė shkencore.
    Vetėm e paramendoj: Unė adhurues i muzikės klasike, shkoj nėpėr koncerte, opera e balet - kurse ajo kallet pas tallavas! hahahah no way!

Unė do kisha dashur tė kemi tė pėrbashkėta elemente themelore, mėnyrėn se si e percepton jetėn, njerėzit pėrrreth, si e sheh ardhmėrinė, sjelljen ndaj natyrės, kafėshve, profesionit!

Por megjithatė, nuk dua tė jemi kopja e njėri tjetrit. Dua edhe tė kemi "kundėrshitime", ca ide tė ndryshme... qė herė pas herė tė duhet tė hymė nė debate filozofike, tė duhet tė zgjedhim...

P.S. Dhe patjetėr, tė pėrbashkėt tė kemi edhe - mos gėrhitjen!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Vidasusi Lexo Postimin
    Pajtohem!

pajtohem me kete, dhe do theksoja me e rrendesishmia te kesh te perbashket lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anėtarėsuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    pajtohem me kete, dhe do theksoja me e rrendesishmia te kesh te perbashket lol
    Epo pa kėtė, do duhej tė flenin sikur me qenė ndonjė familje aristokrate angleze - nė dhoma tė ndara!

Sinqerisht, s'do mė zinte gjumi kurrė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    nganjehere e kan pasur mire aristokratet lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar mė parė nga Vidasusi Lexo Postimin
    Pajtohem!
    As unė nuk besoj qė karaktere krejtėsisht tė kundėrta do funkciononin mirė si njė ēift. Mė duket bile disi e pamundur, gati fantastikė shkencore.
    Vetėm e paramendoj: Unė adhurues i muzikės klasike, shkoj nėpėr koncerte, opera e balet - kurse ajo kallet pas tallavas! hahahah no way!

Unė do kisha dashur tė kemi tė pėrbashkėta elemente themelore, mėnyrėn se si e percepton jetėn, njerėzit pėrrreth, si e sheh ardhmėrinė, sjelljen ndaj natyrės, kafėshve, profesionit!

Por megjithatė, nuk dua tė jemi kopja e njėri tjetrit. Dua edhe tė kemi "kundėrshitime", ca ide tė ndryshme... qė herė pas herė tė duhet tė hymė nė debate filozofike, tė duhet tė zgjedhim...

Ekzakt! Edhe une nuk thashe qe te jene kopja e njeri tjetrit se ashtu nuk shtyhet pastaj haha, normalisht qe kundershtime ka e duhet te kete mes nje cifti.
    Ti more shembullin e muzikes, por ka gjera te tjera qe vertete te prishin pune Imagjino psh qe ti te kesh shume qejf plazhin e do patjeter ti besh pushimet ne plazh, nderkohe qe ajo nuk e duron dot te nxehtin, e do patjeter ti bej pushimet ne mal... hmmm, si i behet??

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •