WALCHIRIA ku e kam ves me te kundershtu un ty mi? Po pse kur te kam thon nojher?
WALCHIRIA ku e kam ves me te kundershtu un ty mi? Po pse kur te kam thon nojher?
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Gjermanet thone se te kundertat terheqin njera tjetren.Mendoj se interesat e kunderta jane me te mira ne partneret.Per ndryshe behet mardhenja monotone.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Pajtohem!
As unė nuk besoj qė karaktere krejtėsisht tė kundėrta do funkciononin mirė si njė ēift. Mė duket bile disi e pamundur, gati fantastikė shkencore.
Vetėm e paramendoj: Unė adhurues i muzikės klasike, shkoj nėpėr koncerte, opera e balet - kurse ajo kallet pas tallavas!hahahah no way!
Unė do kisha dashur tė kemi tė pėrbashkėta elemente themelore, mėnyrėn se si e percepton jetėn, njerėzit pėrrreth, si e sheh ardhmėrinė, sjelljen ndaj natyrės, kafėshve, profesionit!
Por megjithatė, nuk dua tė jemi kopja e njėri tjetrit. Dua edhe tė kemi "kundėrshitime", ca ide tė ndryshme... qė herė pas herė tė duhet tė hymė nė debate filozofike, tė duhet tė zgjedhim...
P.S. Dhe patjetėr, tė pėrbashkėt tė kemi edhe - mos gėrhitjen!![]()
nganjehere e kan pasur mire aristokratet lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ekzakt! Edhe une nuk thashe qe te jene kopja e njeri tjetrit se ashtu nuk shtyhet pastaj haha, normalisht qe kundershtime ka e duhet te kete mes nje cifti.
Ti more shembullin e muzikes, por ka gjera te tjera qe vertete te prishin puneImagjino psh qe ti te kesh shume qejf plazhin e do patjeter ti besh pushimet ne plazh, nderkohe qe ajo nuk e duron dot te nxehtin, e do patjeter ti bej pushimet ne mal... hmmm, si i behet??
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt